سرعت اينترنت

سلام دوستان

من يك مودم مارك DP Rockwell دارم. مشكل من اين است كه وقتي به يك شبكه كه سرعت آن 50 يا 56K هست وصل مي شم مودمم سرعت 24k رو نشون ميده. اما اطمينان ندارم كه واقعا سرعت آن معادل 24 هست يا نه. به هر حال اين مشكلي است كه مودم من دارد. آيا بايد درايور آن را update كنم؟

saman_sweden

Active Member
AliAzizi88 گفت:
سلام دوستان

من يك مودم مارك DP Rockwell دارم. مشكل من اين است كه وقتي به يك شبكه كه سرعت آن 50 يا 56K هست وصل مي شم مودمم سرعت 24k رو نشون ميده. اما اطمينان ندارم كه واقعا سرعت آن معادل 24 هست يا نه. به هر حال اين مشكلي است كه مودم من دارد. آيا بايد درايور آن را update كنم؟
آقا من با مودم كارنكردم ولي يقداري ميدونم از بس تو شركت به مردم پشت تلفن پاسه داده ام
ببينم اين مودم شما با علامت V90 مشخص شده يانه اصلا اين مودم شما امكان Update برم افزاري داره يانه ...
اگر اين دو مورد را شامل بود ميشود سرعتش را بالا برد

با سلام

1ـ اول در جواب آقا شاهرخ بايد بگم ويندوزم xp است.
2ـ روي مودمم آن چيزي مثل V.90 يا V.92 هم نوشته.
اگر مي تونيد لطفا منو راهنمايي كنيد.
ممنون

shahrokh_xp

Active Member
AliAzizi88 گفت:
با سلام

1ـ اول در جواب آقا شاهرخ بايد بگم ويندوزم xp است.
2ـ روي مودمم آن چيزي مثل V.90 يا V.92 هم نوشته.
اگر مي تونيد لطفا منو راهنمايي كنيد.
ممنون
پس حتماْ دقت كنيد ببينيد روي كارتن آن نوشته كه ويندوز xp را ساپورت ميكند يا نه.اگه ميكند يا به سايتش سر بزنيد و به دنبال آپديت driver باشيد يا از طريق windows update عمل كنيد كه خود مايكروسافت اگه ورژن جديد كشف بكنه در گروه Drivers قرار ميدهد.اگر در Windows Update مشكلي داشتيد اعلام كنيد :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا