ست کردن وردپرس و وی بی با

abdolahe

New Member
سلام

من دارم با vbridge settings وردپرس و وی بی رو با هم ست میکنم و میخوام اموزش فارسیشو تو سایت بذارم ولی چون دفه اول ازتون کمک میخوام البته اگه وقت دارید!عکس زیر نگا کنید کنترل پنل پلاگین هست .. منظور این قسمت ها رو نمیفهمم در ضمن من اول وردپرس رو نصب کردم پس گذینه اول رو پر کنم..؟ چی بنویسم توش؟VB User ID: This is the userid comment threads will be started with IF the author is NOT REGISTERED with VB.

VB Username: This is the username comment threads will be started with IF the author is NOT REGISTERED with VB and integration is off.

VB Forum ID: This is the default FORUM id where all comment threads will be posted unless another is selected. This also will indicate what forum will automatically be selected in the drop down menu on the write page.

Forum URL: This is the URL to your forum. NO index.php, NO trailing slash. Example: http://www.yoursite.com/forum

عکس

نگا کنید من تونستم پستی که تو وردپرس ارسال میکنم رو تو وی بی هم ارسال کنم ولی با یک یوزر جدید ارسال میشه یعنی یوزر ها یکی نشدن.. گرچه گروه های کاربری وی بی تو وردپرس اومده ولی یوزر ها یکی نشدن چیکار کنم..ممنون:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا