ستاپ سرور

siavashmusic

Active Member
سلام

فرض بگیرید من یه سرور اختصاصی گرفتم اونها فقط برام یک Opration System نصب میکنند
من خودم باید php و بقیه موارد رو نصب کنم؟
چریان این مسله چیه که مثلا نوشتن ساپورت CGI /php/ , . .. . این معنی نصب شده رو نمیده؟
یه مقدار در مورد این موارد اطلاعات میخوام
اصلا بعد از خرید یک پلان سرور اختصاصی چه چیزی در دست دارم ؟ یعنی چی نصب هست چی نصب نیست

خیلی ممنون

vatanmusic

Well-Known Member
اگر اين مطلب را در قسمت مديريت سرور مينوشتيد خيلي بهتر

Master ITX

Well-Known Member
سلام

فرض بگیرید من یه سرور اختصاصی گرفتم اونها فقط برام یک Opration System نصب میکنند
چریان این مسله چیه که مثلا نوشتن ساپورت CGI /php/ , . .. . این معنی نصب شده رو نمیده؟
اصلا بعد از خرید یک پلان سرور اختصاصی چه چیزی در دست دارم ؟ یعنی چی نصب هست چی نصب نیست

خیلی ممنون

میشه یکم بیشتر توضیح بدبد من منظورتون رو دقیق نگرفتم

Pooriaf

Member
سلام

خیلی ممنون

سلام :)

امروزه دیگه همه خرید های Dedicated sever همراه با نصب OS و پنل انتخابی خودت هست
یعنی وقتی مثلا شما CentOS رو با WHM/cPanel سفارش بدی همه چی نصب شده هست (php/cgi ,...)

siavashmusic

Active Member
سلام :)

امروزه دیگه همه خرید های Dedicated sever همراه با نصب OS و پنل انتخابی خودت هست
یعنی وقتی مثلا شما CentOS رو با WHM/cPanel سفارش بدی همه چی نصب شده هست (php/cgi ,...)

خیلی ممنونم

پس دقیقا منظور اون قسمتی که نوشته php.cgi . mysql و. . . ایعنی همه اینها رو نصب میکنند درسته ؟

میلاد

Member
خیلی ممنونم

پس دقیقا منظور اون قسمتی که نوشته php.cgi . mysql و. . . ایعنی همه اینها رو نصب میکنند درسته ؟
سلام سیاوش جان،
سرور خریدنت قطعی شده!؟
خواستی یه میل بزن میتونم یه سرور خوب و ارزون با هر چی روش میخای برات جور کنم.

جدیدترین ارسال ها

بالا