سبد خرید

smtp_ftp

Member
سلام دوستان عزیز
من دارم برای سایتم یک سبد خرید می نویسم و از اونجایی که تا به حال این کارو نکردم یه کمی به مشکل بر خوردم در ضمن خیلی وقته که دارم تو سایت های مختلف می گردم اما چیز درستی پیدا نکردم

در ضمن من php+mysql رو بلدم

مشکلم اینه که اولا نمی دونم روند درست پیاده سازیش چیه؟ من می خوام با session و دیتابیس اجراش کنم به طوری که اگر کاربر مهمان باشه و سفارش بده در session ذخیره بشه و بعد از این که لاگین کرد یا ثبت نام کرد سفارشش بره تو دیتا بیس اما با session ها کمی مشکل دارم نمی دونم اطلاعات رو چطوری توش ذخیره کنم به طور ساده مشکلی نیست اما برای ساخت سبد خرید نمی دونم چیکارش کنم لطفا کمی کمکم کنید و کامل مرسی از لطف همه گی

smtp_ftp

Member
مرسي از پاسخت من خودم هم همين كارو انجام دادم ببين وقتي كه يك نفر وارد سايت ميشه آدرس IP اونو تو session مي ريزم

PHP:
$_SESSION[$ip]=$ip

بعد هم كه يك چيزي سفارش بده اين كارو مي كنم

PHP:
$_SESSION[$ip]['code' ] = $codekala;

اما وقتي كه اين مقدار و مي خوام استفاده كنم اي چاپ كنم فقط حرف اول ذخيره شده چي كار بايد انجام بدم؟

sajadmaz

Member
با آی پی این کارو نکن چون ممکنه چند نفر با یک آی پی بیان از دستور session_id() استفاده کن ، احتمالا فاصله بین حروف هست از کد زیر استفاده کن

PHP:
$_SESSION[session_id()]['code' ] = "$codekala";

meysam-fathi

Active Member
با تایید نظر قبلی - شما همچنین میتونی سشن رو تو دیتا بیس بریزی که این کار سرعت پردازش رو بالامیبره - خیلی از فروشگاه سازها همین کار رو میکنن مثل cubecart

جدیدترین ارسال ها

بالا