سایه

ssdsajad

Active Member
سلام
من در پروژه ام یک point light دارم

یه obj با فرمت lambert شماره یک

و یه obj دیگه با فرمت lambert
من شماره دوصداش میکنم :))

حالا میخوام با این point light نور بخوره به شماره ی یک و سایه اش بیافته رو شماره ی دو

چیکار کنم؟؟

من همشونو سیز رنگ کردم تا فقط سایه رندر بشه
میخوام فقط سایه رندر بشه به نظر شما چیکار کنم؟؟

سلام به شما
خب چرا عذاب میدی خودتو دوست عزیز؟!!:shock:
pass سایه رو از رندرت بگیر راحت! خودش کانال آلفا دلره و دیگه نیازی به color key نیست
راحت تر نیست؟!!!
البته البته البته تو منتال ری pass، تو Vray رندر المنت و تو Arnold میشه AOV

ssdsajad

Active Member
امروز سایه ایجاد کردنو یاد گرفتم شانسی شانسکی
الان میخوام فق سایه رندر بشه دقیقا تو منتال ری گفتید چیکار کنم؟؟؟؟

سلام دوباره
تو تنظیمات رندر کارهای زیر رو دنبال کنین و بعد رندر، برید داخل فولدر پروژه و مسیر images => tmp تو یه فولدر که اسمش الآن دقیق یادم نیست و لی بشدت تابلوئه تصویرتون رو برداید
اگه نشد batch render بگیرید. بازم تو یه فولدر میذاره
14725403280344998297.jpg

اما شما که احتمالا مبتدی هستین به شدت توصیه میکنم دوره digital tutors - introduction to maya رو بگذرونید

ssdsajad

Active Member
مبتدی که هستم ولی نه به این شدت که گفتید :))من لازم نمیدونم مایا رو تخصصی یادبگیرم به خاطر یه پروژه ای واسه موسیقیمیه ماهه که دارم یادمیگیرمشوخیلی خوب هم یادگرفتم مشکلم همین سایه است و حل بشه دیگه در حد متوسطه نیازم یاد میگیرم و احساس میکنم از این به بعدمن باید دوره های پیشرفته رو بگذرونمحالا یکی دوتا نکته ی ریز و بلد نبودن که مشکلی نیستمتاسفانه من هیچ نرم افزاری را از پایه یاد نمیگیرم یه دفعه سراغ کارهای سختش میرم وبعد میفهمم یهنکته ی خیلی ساده را بلد نیستممثلا نرم افزار افتر افکتز full screen شده بود نمیدونستم چطوریبرگردونم که جوابش این بود : کلید ctrl+\

جدیدترین ارسال ها

بالا