سایت گرافیکی

mg_mahyar

Member
سلام
من میوام یک سایت گرافیکی بزنم. ولی در مورد تقسیم بندی اون یه کم وسواس پیدا کردم
مثلا نمیدونم تقسیم بندی با برنامه باشه یا رنج کاری. یعنی اینکه مثلا سر فصل Modeling بعدش زیر مجموعه های مدل سازی بشن برنامه هاش maya ,,... یا برعکس
یعنی مایا بعد تقسیم بشه به مدل سازی رندر و.....
http://www.digitaltutors.com/store/home.php
نوع تقسیم بندی موضوعی این سایت خوبه؟ به نظر شما کدوم برنامه ها رو کم داره؟ چه برنامه هایی باشند؟ اصولا تقسیمت ریز باشند یا بزرگ؟ مثلا داینامیک و ncloth و cloth یک دسته باشنذ یا جدا در نطر بگیریم؟ البته هنوز مطالب و خیلی مواد مونده ولی همین تقسیم بندی اولین قدمه. در ضمن یک بخش ویزه برای برنامه نویسی هم میخوام در نطر بگیرم.
حالا دوستان نطر بدید و برنامه ها و زیر بخش ها رو بگید
البته محدودیت مطالب رو داریم ولی دست کم میشه گام اول طراخی رو درست برداشت

Mandana

Active Member
به نظرم اگر فقط سه بعدی هستش می تونین اینجوری کنین:

مایا:
مدلینگ
انیمیشن
رندر
و اینها

اما اگر کل گرافیک استش، اینطوری هم کاربرتون رو اذیت می کنید با اینهمه زیر شاخه و هم بعدن باسه مدیریتشون دچاره مشکل میشید
پس دو بعدی:
فتوشاپ
ایلستریتور
سه بعدی
مایا
مکس
اینطوری به نظرم از همه بهتره...بخواید باسه هر کدوم اینهمه زیر شاخه بذارید سر به فلک می کشه^.^:rose:

mg_mahyar

Member
خوبه ولی ن میخوام ریز بگید یعنی فقط مکس و مایا کافیه؟ اگر اینجا مشورت میکنم برای اینه که غیر از برنامه هایی که خودم بلدم برنامه های جدیدی رو آشنا بشم . و طبقه بندی کنیم. این حرف شما شاید درست باشه ولی فقط یک قسمت کوچیک از دریای برنامه ها هست

.:. soroosh .:.

Active Member
دوست عزیز : همه چیز بستگی به مطالب وب سایت شما داره .
مهم اینه که شما شروع کنید .
با دسته بندی حتی محدود ...
بعد که وب سایت راه افتاد بسته به میزان مطالبی که در سایت قرار میگیره میتونه زیر مجموعه ها افزایش پیدا کنه یا ...
شما اگه از الان مثلا زیر مجموعه های زیادی ایجاد کنید مثلا 50 تا زیر مجموعه خب برای شروع تمام این زیر مجموعه ها خالی هستن و وقتی بیننده وارد سایت شما میشه با کلی بخش خالی مواجه میشه و ...
در نتیجه ...

mg_mahyar

Member
باشه. ولی من در مورد برنامه ها نطر خواستم نه در مورد سایتم. کسی ادرسشو نداره تا با سایت خالی رو برو بشه. کاش فقط به بحث توجه میشد

.:. soroosh .:.

Active Member
دوست عزیز :
منظورتون از اینکه راجع به برنامه ها نظر خواستید چیه ؟
شما اگه به نام برنامه های مختلف نیاز دارید چرا پس مبحث را تو بخش « مایا » ایجاد کردید ؟!!! :-?

mg_mahyar

Member
دوست عزیز :
منظورتون از اینکه راجع به برنامه ها نظر خواستید چیه ؟
شما اگه به نام برنامه های مختلف نیاز دارید چرا پس مبحث را تو بخش « مایا » ایجاد کردید ؟!!! :-?
من دیم بچه ها هودینی کار کردن مکس کار ها سر میزنن و البته مایا کار هم هست.
خوب کدوم انجمن میرفتم؟ مکس؟ :-?

جدیدترین ارسال ها

بالا