سایت کاملاً مستقل؟

سلام
من میخوام یک سایت کاملا مستقل داشته باشم. امکانش هست؟
منظورم اینه که کسی کاری نداشته باشه که من توی سایتم چی میزارم و چیکار میکنم؟
کلا همه کاره خودم باشم؟
اصلا خود هاستینگا از کجا فضا میخرن؟ و اونایی که به هاستینگ ها فضا میفروشن خودشون از کجا میخرن؟ (شده قضیه مرغ و تخم مرغ!) :shock: :green: :):-?:sad:

با سلام
اگر قدرت اقتصادی خوبی دارید سرور اختصاصی بگیرید خیال خودتون رو راحت کنید.هر چی دلتون میخواد بزارید توش.البته بستگی داره به قوانین دیتاسنتر که باید رعایت کنید.
کسانی فضا میخرن ممکنه از نمایندگی ها بخرن ممکنه از کسانی که سرور دارند بخرند.این سوال،سوال بی مفهومیه و شما باید با تحقیق کردن به جواب سوالتون برسید.
اگر خواستید سایتی مستقلی بزنید البته با رعایت قوانین ما میتوانیم شما رو همراهی کنیم.

mrtnet

Member
با سلام دوست عزیز

به نظر من شما در 2 صورت میتونید این خواسته رو داشته باشید :

1- اینکه شما کارت های پرداخت خارج از کشور مثل پی پال ، ویزا و .... داشته باشید که به کسی داخل ایران محتاج این گونه پرداخت ها نباشید ( حالا این پرداخت ها شامل خرید مستقیم دامین از شرکت معتبر مثل انلاین نیک و ... - خرید فضا یا همون هاست که میتونم شرکت iweb و هزاران شرکت معتبر دیگه ... )

2- یا اینکه خارج از کشور باشی که باز بتونی پول اون 2 مورد فوق راحت پرداخت کنی که زیاد فرقی نداره

ولی در هر حال اگر میخوای سایت رو شروع کنی بهتر این هست که از یک شرکت هاست و دامنه خودتو بخری که بهت قرارداد رسمی بده و حداقل یک دفتر در یک جا باشه ( تهران باشه که بسیار خوب هست ) نه مثل یکسری دوستان که میگن شرکت هستن و نهایت لطفشون دادن یک شماره ثابت هست به نظر من باز اعتبار نداره چون شرکت میشه روی ادرس منزل هم ثبت کرد !!!

من اینا رو هم نگفتم که بخوام برای خودم بازار گرمی کنم شرکت های خوبی هستن که قابل اطمینان هستن و از لحاظ امنیت محتوا هم بسیار خوب هستن و باعث نمیشن که شما به مشکل بر بخورید مثل پارس دیتا - ایران هاست و ....

بنده هم میتونم شما رو کمک کنم تمام این مسائل که گفتم با همه رو رعایت کردیم ایدی من mrtnet@yahoo

موفق باشید .... امیدوارم دوستان از من ناراحت نشن

parsaserver

Active Member
سلام
پیشنهاد من سرور اختصصای زیر هست :

Dedicated server

Dell PowerEdge SC440 chassis - Tower
Dual Core Intel Pentium D 2.8Ghz processor
2GB DDR-2 RAM
2 x 250GB S-ATA 7.2k RPM Hard Drive
Hardware RAID with 64MB of memory
4000GB Top Quality Tier 1 Bandwidth

100mbps

به قیما ماهانه 85500 تومان
500 گیگ فضا / 4 ترابایت پهنای باند ماهانه / پورت 100 مگ /
البته اگر مشخص کنید که چه کاری مایلید انجام بدید زاههای ارزان تری هم پیدا میشه .
مثلا اگر بخواهید رپیدلیچ ( دانلود از رپیدشیر ) داشته باشید می تونید هاست یک گیگ فضا با 10 گیگ پهنای باند ماهانه رو خود من به قیمت سالانه 30 هزار تومان تقدیم شما می کنم .
اگر بخواهید ارسال ایمیل انبوه داشته باشید خوب راههای ارزان قیمت تری هم هست .
و ...
لطفا مشخص کنید چه کاری مایلید انجام بدید من پلان های ارزان قیمت تری مشخص کنم

لیست پلان های ما : http://parsaserver.com
ایمیل من : [email protected]
آی دی من در یاهو : [email protected]
موفق باشید

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
در زیر جواب سوال هاتون رو نوشتم .

1 - بله . باید یک فضا بر روی وب برای خود اجاره نمایید که می تواند به صورت هاست عمومی یا سرور اختصاصی باشد .
2 - اگر که برای فضای مورد نیاز خود بر روی وب پول بپردازید کسی حق دخالت در کار شما رو نخواهد داشت به جز مواردی که خلاف قوانین حاکم بر کشور باشد .
3 - اگر که برای فضا پول بپردازید مدیریت کل فضا با خود شما می باشد .
4 - معمولا از کانادا یا آمریکا میگیرن . سوال دومتون بحثش خیلی طولانی هست پس ترجیح میدم جواب ندم .

توی پست های قبل دیدم که بعضی از دوستان علاقه زیادی به فروش سرور اختصاصی دارن .
ولی باید بگم حتی سایت هایی به 100.000 بازدید هم که ترافیک بسیار بالایی دارن از سرور اختصاصی استفاده نمی کنند .
اگر که آمار سایت شما زیر 10.000 در روز هست یا حتی بیشتر من میتونم با قیمت بسیار اندکی به شما هاست بدم مثلا 100 مگابایت فضا سالیانه 15.000 تومان .
در هر صورت ما در خدمتیم .
موفق باشید .

nioton

Member
با سلام خدمت شما ،

دوست عزیز لطفا مشخص بفرمایید نیاز و مورد استفاده شما چیست؟
شما از یک هاست معمولی میتونید استفاده کنید تا سرور اختصاصی.
اگر نیاز به هاست دارید ( استفاده کم ) میتونید هاست بسته به نیازتون بگیرید. از ماهی 500 تومان شروع میشود الی ....
اگر نیازتون بالاتر از هاست معمولیست میتوانید سرور مجازی خوب و با کیفیت خریداری نمایید از ماهی 20 هزار تومان الی ...
و اگر سرور اختصاصی نیاز داشتید آن هم قیمت هایش خیلی بالاتر است از بقیه.

بهرحال با توجه به نیازتان من میتونم هاست تقدیمتون کنم.
موفق باشید

از همگی ممنونم
حالا بگید که سرور در کدام کشور باشه بهتره؟
کدام سی پنل بهتره؟
آیا خود سایت های ارائه دهنده هاست و سرور و... از سایت هایی مثل iweb و... سرور خریدن؟

nioton

Member
سلام دوست عزیز ،

من نماینده رسمی subhosting.net در ایران هستم.
بخش فارسی نیز بزودی راه اندازی خواهد شد.
شما میتوانید در سایت ذکر شده register , order دهید و در ایران به حساب ما واریز نمایید.
کلیه محصولات سایت را میتوانید از این طریق مستقیما خریداری نمایید بدون اینکه نگران پرداخت خود از طریق کردیت کارت باشید.

mrtnet

Member
بله دوست عزیز هر شرکت یا کسی که هاست می فروشد از یک شرکت دیگر سرور خود را میخرد شرکت ایران هاست به ان عظمت از شرکت iweb داره سرور میخره و یا حتی همین پرشین سرویسز که سایت مجید انلاین روش هست و شرکت هم برای خوده مجید اقا هست .

اگر کمک بخواید میتونم کمکتون کنم سرور ها ما هم در کانادا هست و بهتر هست سرورها کانادا باشن ...

موفق باشید - [email protected]

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
از همگی ممنونم
کدام سی پنل بهتره؟
آیا خود سایت های ارائه دهنده هاست و سرور و... از سایت هایی مثل iweb و... سرور خریدن؟

سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .

1 - سرور های موجود در کانادا و آمریکا از همه بهتر می باشند .
2 - سی پنل ( CPanel ) خود یه کنترل پنل می باشد اما کنترل پنل های زیادی وجود داره که سی پنل از همه بهتر و قوی تر هست .
3 - بله . مثلا سرور های ایران هاست در آی وب و یا هاست ایران در افرانت که یک شرکت ایرانی می باشد پشتیبانی می شوند .

لطفا قبل از هر چیز دیگه ای نیازتون رو مطرح کنید و بگید که چه نوع سایتی رو میخواین هاست کنید تا بهتر راهنمایی کنم .
اینم آدرس سایت ما هست : iMIZBAN.COM
شرکت هم ثبت شده هست و امکان ارسال قرار داد کتبی برای شما نیز می باشد .
موفق باشید .

parsaserver

Active Member
آمریکا بهترین هست از نظر سرعت و کیفیت .
هرچند ما در کانادا و اروپا و ... هم سرور داریم و می تونیم نیاز شما رو تامین کنیم .
اگر منظورتون کنترل پانل هست بهترین سی پانل Cpanel هست . تمامی سایت های هاست شده در سرور ما سی پانل دارند برای مشاهده پلان تست لطفا کلیک کنید
یوزر
democom
پسورد
test
بله مثلا ما در کارو دات نت و چند دیتاسنتر دیگر سرویس داریم .
موفق باشید

از همگی ممنونم
کدام سی پنل بهتره؟

آخرین ویرایش:
از همگی دوستان تشکر میکنم
من هاست و دامین دارم و فقط الان دارم اطلاعات جمع میکن که شاید به یک سرور قدرتمند تر منتقل بشم.
عزیزانی که به صورت رایگان انتقال رو انجام میدن اعلام کنن.
دوستانی که به صورت ماهانه هم امکان پرداخت دارن اعلام کنن.
خواهش میکن به این سوال هم جواب بدید که آیا امکان انتقال دامنه هم وجود داره یانه؟ اگه داره اونایی که رایگان انجام میدن بگن.
این رو بگم که من فعلا دارم اطلاعات جمع میکن و ممکنه که از شخصی خرید نکنم.(اینو گفتم که آخر سر کسی ناراحت نشه.)

nioton

Member
سلام بر شما ،
بله امکان انتقال رایگان نیز وجود دارد.
ماهیانه نیز امکان پرداخت دارید دوست عزیز.
دامنه نیز منتقل میشود اما معمولا هزینه دارد.
موفق باشید

سلام جناب نیوتون
من چیزی حدود 2 گیگ هاست و 40 تا 50 گیگ پهنای باند میخوام(البته برای انتقال) اگه ممکنه قیمت ماهینه رو بگید.
قیمت انتقال دامنه رو هم لطف کنید بگید.
من از کنتل پنل Cpanel استفاده میکنم.
راستی شما چجوری از این شرکت نماینگی گرفتید؟ (منظورم اینه که شما سایتی چیزی ندارید؟)
سایت من روی سرور آمریکا قرار میگیره و به هیچ سایت فارسی مرتبط نمیشه؟
عذر میخوام که اینقدر سوال میکنم.

nioton

Member
سلام جناب نیوتون
من چیزی حدود 2 گیگ هاست و 40 تا 50 گیگ پهنای باند میخوام(البته برای انتقال) اگه ممکنه قیمت ماهینه رو بگید.
قیمت انتقال دامنه رو هم لطف کنید بگید.
من از کنتل پنل Cpanel استفاده میکنم.
راستی شما چجوری از این شرکت نماینگی گرفتید؟ (منظورم اینه که شما سایتی چیزی ندارید؟)
سایت من روی سرور آمریکا قرار میگیره و به هیچ سایت فارسی مرتبط نمیشه؟
عذر میخوام که اینقدر سوال میکنم.

سلام مجدد
خواهش میکنم دوست عزیز ،

دامنه خود را از کدام شرکت گرفته اید؟
دامنه شما در کجا ثبت شده است؟ directi یا ..... ?
در صورتیکه مایل باشید در یاهو مکاتبه داشته باشیم.

با تشکر

آخرین ویرایش:

dislovery

Member
مهمترین نکته اینه که روی سرورهای ایرانی نباشه چون به جای فیلتر شدن مطالبت دیلیت میشه!
من مس تونم از سرور شخصی در کانزاس آمریکا بهت خدمات بدم

با سلام
من میتونم 2گیگ هاست را پهنای باند نامحدود به شما سالیانه 17000تومان با کیفیت فوق العاده ارائه دهم.

nioton

Member
در صورتی که از سرویس های subhosting سرویس بخواهید میتوانم مستقیم برای شما سرویس بگیرم.

مکان سرور : کارولینا - آمریکا

مشخصات هاست:
فضا : 20 گیگ
پهنا : 100 گیگ
کنترل پنل : سی پنل
تعداد میزبانی سایت یا دامنه : 5 عدد
ساپورت و غیره .....

ماهیانه 3 هزار تومان

جدیدترین ارسال ها

بالا