salam,khoshal misham tashrif biarid va bebnid va nazar bedid: www.3dshay.blogfa.com mamnoon.
shay Member Dec 18, 2006 #1 salam,khoshal misham tashrif biarid va bebnid va nazar bedid: www.3dshay.blogfa.com mamnoon.
ea_utopia Active Member Dec 18, 2006 #2 الان سارا خانم میاد میگه قوانین سایت رو بخون می گی نه نیگاه کن!!!
ehsan_3dmax Active Member Dec 18, 2006 #3 لطفا قوانین سایت رو رعایت کنید: 1- فینگیلیش ننویسید. 2- تاپیک رو در جای مناسب ایجاد کنید. منتقل شد.
shay Member Dec 18, 2006 #4 Salam . Emkani Ke Finglish nanvisam Nis.man Saalhast ke ENG Type Mikonam - karam va reshtam Hichvaght Farsi Naboode. ya Bepazirid ke mamnoom misham - ya khob az in site miram ke baese narahati nasham. Shay.
Salam . Emkani Ke Finglish nanvisam Nis.man Saalhast ke ENG Type Mikonam - karam va reshtam Hichvaght Farsi Naboode. ya Bepazirid ke mamnoom misham - ya khob az in site miram ke baese narahati nasham. Shay.
E einollahia Well-Known Member Dec 18, 2006 #5 سلام جناب Shay شما همونی نیستی که امروز تو CGArena لینک سایتتو زدی. کاراتون جالبند اما مدلهای آنچنانی ندارن فقط روی رندر وقت گرفته شده. به نظر میاد مدلها به نیم ساعت هم نکشیده. بیشتر روی مدلسازی تمرکز کنید.
سلام جناب Shay شما همونی نیستی که امروز تو CGArena لینک سایتتو زدی. کاراتون جالبند اما مدلهای آنچنانی ندارن فقط روی رندر وقت گرفته شده. به نظر میاد مدلها به نیم ساعت هم نکشیده. بیشتر روی مدلسازی تمرکز کنید.
midnight blue Member Dec 18, 2006 #6 سلام اينجا ميشه فارسی نوشت. http://bitaweb.com/fa/htmlEditor.html
shay Member Jan 1, 2007 #7 سلام einollahia . ممنوت.بله مدل ها خیلی خوب نیستند . ولی بعضیاشون خیلی وقت گیر بودند. منتظر کار جدید من باشید.
سلام einollahia . ممنوت.بله مدل ها خیلی خوب نیستند . ولی بعضیاشون خیلی وقت گیر بودند. منتظر کار جدید من باشید.
S star light New Member Jan 2, 2007 #9 [سلام به همگي 2تا سوال دارم. 1-اينجا هميشه انقدر با محبت با هم گفتگو مي كنيد؟ 2-چه كسي با نرم افزار زير آشنايي داره ؟ممنون ميشم اگه يكم در موردش توضيح بده.تشكر revit(Autodesk )&َArchi
[سلام به همگي 2تا سوال دارم. 1-اينجا هميشه انقدر با محبت با هم گفتگو مي كنيد؟ 2-چه كسي با نرم افزار زير آشنايي داره ؟ممنون ميشم اگه يكم در موردش توضيح بده.تشكر revit(Autodesk )&َArchi
S star light New Member Jan 2, 2007 #10 [سلام به همگي 2تا سوال دارم. 1-اينجا هميشه انقدر با محبت با هم گفتگو مي كنيد؟ 2-چه كسي با نرم افزار زير آشنايي داره ؟ممنون ميشم اگه يكم در موردش توضيح بده.تشكر revit(Autodesk )&َArchi
[سلام به همگي 2تا سوال دارم. 1-اينجا هميشه انقدر با محبت با هم گفتگو مي كنيد؟ 2-چه كسي با نرم افزار زير آشنايي داره ؟ممنون ميشم اگه يكم در موردش توضيح بده.تشكر revit(Autodesk )&َArchi
S star light New Member Jan 2, 2007 #11 [سلام به همگي چه كسي با نرم افزار زير آشنايي داره ؟ممنون ميشم اگه يكم در موردش توضيح بده.تشكر revit(Autodesk )&َArchi
[سلام به همگي چه كسي با نرم افزار زير آشنايي داره ؟ممنون ميشم اگه يكم در موردش توضيح بده.تشكر revit(Autodesk )&َArchi
S star light New Member Jan 2, 2007 #12 [سلام به همگي چه كسي با نرم افزار زير آشنايي داره ؟ممنون ميشم اگه يكم در موردش توضيح بده.تشكر revit(Autodesk )&َArchi
[سلام به همگي چه كسي با نرم افزار زير آشنايي داره ؟ممنون ميشم اگه يكم در موردش توضيح بده.تشكر revit(Autodesk )&َArchi
S star light New Member Jan 2, 2007 #13 * [سلام به همگي چه كسي با نرم افزار زير آشنايي داره ؟ممنون ميشم اگه يكم در موردش توضيح بده.تشكر revit(Autodesk )&َArchi
* [سلام به همگي چه كسي با نرم افزار زير آشنايي داره ؟ممنون ميشم اگه يكم در موردش توضيح بده.تشكر revit(Autodesk )&َArchi