سایتی جالب که تصاویر شما را تبدیل به داستان می‌کند

maryam-moayed

New Member
اگر تصاویر می‌توانستند صحبت کنند چه می‌گفتند؟ هر تصویر می‌تواند داستانی برای شما تعریف کند. این ایده جرقه اصلی ساخت برنامه‌ای است که می‌تواند تصاویر را برایتان تبدیل به داستان کند. word.camera وب‌سایتی است که می‌توانید تصاویر را در آن آپلود کرده و داستانی یک‌صفحه‌ای تحویل بگیرید.

سازنده این برنامه پیش‌ازاین الگوریتمی را طراحی کرده بود که می‌توانست کلمات را تبدیل به رمان کند و حالا یک‌قدم جلوتر رفته و بستری طراحی کرده است که قادر به ترجمه تصاویر و تبدیل آن‌ها به داستان است.
برای آغاز، این برنامه را با یک سلفی امتحان کردم. نتیجه واقعاً جالب بود. پاراگراف اول به اروپایی بودن من پرداخته‌شده بود که تشخیص این مورد توسط برنامه عجیب و جالب بود.

از محتوا متن مشخص بود که Word.camera متوجه پرتره بودن تصویر شده است. به‌علاوه فهمیده که عکس در فضای داخلی گرفته‌شده، متوجه لباس من، حالت نشسته من و همچنین وجود پنجره هم شده است. باقی متن شبیه به متن‌های طالع بینی بود. می‌توانید خود این برنامه را با هر تصویری که می‌خواهید امتحان کنید. سرعت آپلود و ارائه داستان خوب بوده و کاملاً رایگان است.
برای آشنایی بیشتر با الگوریتم این برنامه، و تأثیراتی که برنامه‌هایی ازاین‌دست بر روی آینده تعاملات انسان-ماشین خواهند داشت، سؤالاتی را از سازنده word.camera پرسیدیم.

• [h=4]کمی در مورد بک‌گراند توضیح دهید؟[/h]
  • اخیراً موفق به ساخت برنامه‌ای شدم که فیلم‌نامه تولید می‌کرد. پس‌ازآن این ایده به ذهنم رسید که چطور می‌توان متنی واقعی‌تر و به‌هم‌پیوسته‌تر تولید کرد که به شیوه‌ای منطقی با عنوان هماهنگ بوده و صحنه‌ای واقعی را توضیح دهد. پس از کار با Clarifai API ، که ابزاری برای جستجو تصاویر است و از الگوریتم ماشین‌لرنینگ بسیار هوشمندی برای تگ تصاویر استفاده می‌کند، به این نتیجه رسیدم که استفاده از تصاویر می‌تواند کیفیتی را که به دنبال آن هستم به ارمغان آورد. camera اولین تلاش من درزمینهٔ تولید چنین ابزاری است. باید گفت برنامه در حال حاضر به آن خوبی که می‌خواستم نیست و اشکالاتی در دستور زبان دارد که در حال کار بر روی آن‌ها هستیم.

• [h=4]فایده یک برنامه که تصاویر را تبدیل به داستان می‌کند چیست؟[/h]
  • این برنامه در وهله اول خلاقیت ما را افزایش داده و فرمتی جدید را در ارائه تصاویر پایه‌گذاری می‌کند. اما در مرحله بعد، کاری که این برنامه انجام می‌دهد پایه‌ای است برای تولید برنامه‌های کاربردی درزمینهٔ تکنولوژی هوش مصنوعی. وقتی صحبت هوش مصنوعی به میان می‌آید، اولین چیزی که به ذهن هرکدام از ما می‌رسد، تصور آینده‌ای است که در آن روبات‌ها بتوانند با زبان آدمی محیط پیرامون خود را تفسیر کرده و با آن در تعامل باشند. بحث فقط بحث تشخیص چهره نیست. این برنامه باید یک کبوتر مرده را که کناری افتاده تشخیص داده و درباره مردنش حرف بزند. باید شوخ‌طبعی کافی را داشته باشد تا به خاطر لباس عجیب‌غریبتان شما را دست بیندازد. باید از مدل موهای شما حدس بزند اهل کجایید و … این کار شاید شبیه به همان درجه‌ای از هوش مصنوعی باشد که در فیلم‌های علمی تخیلی دیده‌ایم.

• [h=4]برنامه چطور کار می‌کند؟ داستان‌ها در مورد چیست؟ و این الگوریتم چطور می‌داند چه باید بنویسد؟[/h]
  • البته این لطف شما است که به این نوشته‌ها داستان میگویید. خود من واقعاً نمی‌دانم چه نامی بر این نوشته‌ها بگذارم. الگوریتم با استفاده از Clarifai ، تگ‌های هر تصویر را بیرون می‌کشد. سپس با استفاده از ConceptNet (که یک پایگاه ارتباط واژگان تهیه‌شده توسط دانشگاه MIT است)، واژگان را تبدیل به پاراگراف متنی می‌کند. این برنامه می‌داند چه بنویسد، چون مفاهیم موجود در تصاویر را متوجه می‌شود و با استفاده از پایگاه داده ConceptNet این مفاهیم را با مفاهیم مرتبط به آن همراه می‌کند.

• [h=4]برنامه چیزهایی در مورد اروپایی بودن من نوشته بود. چطور این را متوجه شد؟[/h]
  • تصویر شما ازنظر الگوریتمی به بسیاری از تصاویری که در موتور جستجو تصاویر، تگ اروپایی خورده بودند، شباهت داشته. اینکه دقیقاً بر چه مبنایی این حرف را زده مشخص نیست، چراکه فاکتور انسانی‌ای در روند پردازش دخیل نبوده، اما شاید از روی پوست سفید و یا فرم صورت شما این حدس را زده است.

• [h=4]برنامه خاصی برای آینده دارید؟[/h]
  • در حال حاضر برنامه مشخصی برای آینده ندارم. هدف من ساخت یک دوربین غیرمعمول بود که همه بتوانند بر روی گوشی و یا کامپیوتر خود از آن استفاده کنند. اما دوست دارم این ابزار را در یک موزه و یا گالری نیز به کار بگیرم. همچنین این ایده را نیز در ذهن دارم که یک دوربین سخنگو تولید کنم که حرکت کرده و هر آنچه در اطراف می‌بیند را توضیح دهد. در حال حاضر دوربین‌های قابل‌برنامه‌ریزی بسیار پیشرفته‌ای را دیده‌ام که به گمانم بتوان این برنامه را به آن‌ها افزود.

منبع: http://appoweb.ir/

لینک مطلب: http://appoweb.ir/this-app-translate-your-photos-into-stories
    /

جدیدترین ارسال ها

بالا