سايت پيدا كردن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Behnam-Fe

Member
مي گن يه سايتي هست كه مي شه آشناهاي خودمون را كه در اينترنت ID دارند پيدا كرد.به طوري كه با نوشتن اسم و فاميل يك نفر ID آدرس زندگي و شماره تلفن وعكس ان فرد را به ما ميده.البته ادرس-شماره تلفن و عكس اختياري خود آن فرد است.
من اسم اون سايت را مي خواهم.

Maxton

Active Member
اره داداش هست واست چندتا ميزارم بزار پيداشون كنم

R_chizari

Active Member
فكر كنم منظور اين دوستمون www.orkut.com باشه كه اين روزها خيلي معروف شده. براي عضويت نياز داري كسي اينوايتت كنه. برو به انجمن نيازمنديها اونجا تاپيك مربوط به دعوتنامه اوركات هست.

شاد باشيد
چيذري

Maxton

Active Member
نه دوست عزيز...من اينطور فكر نمي كنم اين نوع سايت ها با اوركات فرق مي كنن...

amirhomayoun

Active Member
آقا سايتي مثل http://www.bigfoot.com اين كار رو انجام ميده . اما فكر كنم فقط براي آمريكا باشه . كلا دقيق نيست . من حتي خودم رو نتونستم پيدا كنم . يه چيز ديگه .. .سايتهايي هست كه با گرفتن پول اين كار رو انجام ميده . كه بسيار هم دقيق هستن. حتي اگر طرف مرده باشه هم (خداي نكرده البته!) محل دفن و ... رو پيدا ميكنه . اما خب چون پوليه من نرفتم دنبالش .

siavash-tanha

Well-Known Member
amirhomayoun گفت:
آقا سايتي مثل http://www.bigfoot.com اين كار رو انجام ميده . اما فكر كنم فقط براي آمريكا باشه . كلا دقيق نيست . من حتي خودم رو نتونستم پيدا كنم . يه چيز ديگه .. .سايتهايي هست كه با گرفتن پول اين كار رو انجام ميده . كه بسيار هم دقيق هستن. حتي اگر طرف مرده باشه هم (خداي نكرده البته!) محل دفن و ... رو پيدا ميكنه . اما خب چون پوليه من نرفتم دنبالش .

البته امير جان بنظرم اون براي خارجه (اون سايتها)

مخلصم

Behnam-Fe

Member
ازR_chizari متشكرم.اين دقيقا همون چيزي بود كه من مي خواستم.
البته از زحمات بقيه دوستان نيز ممنونم. :oops:

Behnam-Fe

Member
ببخشيد R_chizari اگه مي شه من را براي عضويت در اين سايت بيشتر راهنمايي كن. :oops:

a Truth Seeking

Active Member
براي دعوت به Orkut شما بايد از طرفي يكي از دوستان و بوسيله ارسال دعوتنامه به آدرس پست الكترونيكتون دعوت بشين.

Behnam-Fe

Member
j.jpg

amirhomayoun

Active Member
آقا ID ت رو بده addet کنم! تو انجمن مربوطه هم اگه بگی دوستان add میکنندت!

a Truth Seeking

Active Member
آدرس پست الكترونيك و نام و نام خانوادگي خودتون رو لطف كنين.البته لطفا آدرس پست الكترونيكي غير از Yahoo لطف كنين.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا