سايت يا ايميل پادشاه اسپانيا

sunrise

Member
سلام دوستان
باز هم با يك سوال در مورد اسپانيا آمدم اميدوارم اين دفعه مثل دفعه هاي قبل بي جواب نمانم
من مي خواستم نام پادشاه اسپانيا را بدانم (بصورت انگليسي)
همچنين اگر سايت و يا ايميلي دارد به من معرفي كنيد
خواهش مي كنم اگر مي دانيد بگوييد چون خيلي لازم دارم

ToFaN

Well-Known Member
:lol: اقا كم كم دارید پیشرفت میکونید ها چند روز پیش سفیر بعدش وزارت خونه بعدش نخست وزیر حالا هم اومدین پادشاه

sunrise

Member
ToFaN گفت:
:lol: اقا كم كم دارید پیشرفت میکونید ها چند روز پیش سفیر بعدش وزارت خونه بعدش نخست وزیر حالا هم اومدین پادشاه
طوفان جان لابد واقعاً احتياج داشتم كه سؤال كردم و مزاحم وقت عزيزان شدم. حالا اگه كسي مي دونه بهم بگه چون در اين صورت كمك بزرگي بهم كرده.

izone

Active Member
دوست من تا اونجا که من میدونم و از نوشته های دیگر شما خواندم یکی سر شما را کلاه گذاشته و میخواهید او را به دام بیندازید. من اینو بگم که چون شما در ایران هستید بهترین کار این است که با سفارت اسپانیا در ایران تماس بگیرید و اگر آنها کمکی نمیکنند دیگر دنبال کمک نباشید.

نام پادشاه اسپانیا "خوان کارلوس" است.Juan Carlos I . البته کاری از دست پادشاه در این مورد بر نمی آید. ولی برای اینکه پرسیدید گفتم که پاسخ گرفته باشید. تارنمای ایشان هم http://www.casareal.es/ingles/index.jsp است. فقط جالب اینجاست که کاخ این پادشاه در مادرید بیشتر زمانها برای بازدید عموم باز است و بعنوان موزه میباشد. البته فقط بخشهایی از آن باز است و در بخشهای دیگر پادشاه زندگی میکند. من همین چند وقت پیش اونجا بودم برای دیدار (از موزه نه با پادشاه) . ولی کلا پادشاه به نوشته های افراد شخصی اونهم از کشورهای دیگر پاسخی نمیده.

امیدورام که آگاهی خوب بوده باشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا