سايت باقري هاست مورد اعتماد يا نه ؟

Parham

Well-Known Member
من نه از میگم خوبه نه میگم بد هستش فقط می‌کنم که روی انتخاب هاست خودت تحقیق کن و رو حرف کسی‌ حساب نکن ، که اگر فردا مشکلی‌ درست شد کسی‌ جز خودت رو مسول نبینی‌

abolfazl_yavari

New Member
سلام

آقا من الان دارم از سرويس همين سايت استفاده ميكنم خداييش هم ازش راضيم قبلا رو 2 تا ديگه سرور هم بودم ولي اين چيزي ديگس 2-3 روز مشكل داشت ولي زود رفع شد الان همين سايت ما روي همين سرور اگه هم بخواي ميتوني از خود من هم بخري از همين باقري هاست نمايندگي دارم بعد هم از لحاظ اطمينان سوالت يه خوده گنگه ولي اگه به خاطر ارزوني خيلي زياد هاسته اره مورد اطمينانه تا جايي كه من خبر دارم اين آقاي مدير باقري هاست زياد به فكر سود نيست ( نه كه هيچي ولي مثل بعضي ها ) من راضيم ازش بازم خود داني

فعلا
قربان همگي ابوالفضل

iranaquatic

New Member
سلام بخريد اگه اشكال داشت پولتونو پس بگيريد

:D سلام امتحان کنید اگه مشکلی داشت پولتونو پس بگیرید :D :D

iranaquatic

New Member
اين سخن مدير باقري هاست است

در صورتي كه اشكالي در مورد پشتيباني از مشتري ها يا اشكالي در سرويس ميزباني ايجاد شود (در صورتي كه اشكال از طرف ما باشد )مشتري حق دارد درخواست پس گرفتن پول خود را دارد و ما بايد در 48 ساعت در مورد برگرداندن هزينه سرويس ميزباني (نه سرويس دومين) اقدام كنيم .اين شعار باقري هاست است كه البته مشتري هاي ما مي توانند عمل به اين شعار را تعييد كنند پشتیبانی حق مشتری و وظیفه ماست
با تشکر باقری هاست دات کام

جدیدترین ارسال ها

بالا