ساماندهی - یک اشتباه بزرگ ...

tandisdesign

Well-Known Member
سلام
چند روزی هست که وزارت ارشاد بر اساس مصوبه مجلس سایتی رو به عنوان ساماندهی وب سایتهای ایرانی راه اندازی کرده
www.samandehi.ir

در ابتدای کار من و دوستانم با شواهدی که وجود داشت اعم از اینکه دامنه samandehi.com توسط یکی از مشتریان یکی از دوستان من که یک سایت نمایندگی directI روداره ثبت شده بود ما به موجودیت این سایت مشکوک شدیم ولی با پیگیری هایی که انجام شد متوجه شدیم که مشکلی از لحاظ کلاه برداری وجود نداره و این سایت با وزارت ارشاد مرتبط هست !

اما حالا اشتباه بزرگ ...
اشتباه بزرگی که وزارت ارشاد انجام داده این هست که اجرای این سایت رو به طور کامل به شرکت خصوصی کسرا رسانه واگذار کرده ( احتمالا بر حسب روابط و نه ضوابط ! ) و متاسفانه این شرکت هم به دلایلی که احتمالا یکی از اونها نداشتن امکانات بوده با این سایت مانند یک سایت معمولی رفتار کرده و بدون خرج اضافی هاستینگ این سایت رو به عهده شرکت http://www.wildhoster.com قرارداده .
این هم مدرک
از سایت فیزیک نظری
Domain Name: samandehi.ir
Legal Holder: mohsen fazeli
Postal address:
No.549,above of taleghani St., Valie Asr Ave.,
Tehran, IR
1593613543
Phone number: 88943266
Fax number: 88942653
Admin Contact: nic18457h18
Technical Contact: nic18457h18
Domain Name Server1: ns5.wildhoster.com
Domain Name Server2: ns6.wildhoster.com
Domain Name Server3: ns3.wildhoster.com
Domain Name Server4: ns4.wildhoster.com
Request Date: 10 December 2006
Last Verification: 6 January 2007

Admin Handle: nic18457h18
Name: Kasra Resaneh
Postal address:
Valiasr ST , Above Of Taleghani ST , Building 549 ,6TH Floor,16th Unit
Phone number: 6963266
Fax number: 6953398
email: [email protected]

می بینید که این دامنه دقیقا مانند یک دامنه معمولی هست و به نام شخص و با یک هاست معمولی !!!
تنها نکته مثبت این هست که سایت روی یک سرور اختصاصی هست و در اجاره شرکت widatrades که این هم آنچنان نکته مثبتی نیست !

اگر فرض کنیم که این اطلاعات از سایتهای ایرانی به جهت سوء استفاده جمع آوری نمیشود
به شما پیشنهاد می کنم به تمام مشتریان خود اعلام کنید که اطلاعات سایت خودشون رو در این سایت ثبت نکنند
چرا که با وجود تحریم های بوجود آمده سایت ساماندهی منبع اطلاعاتی و لیست خوبی برای کشورهای خارجی جهت مسدودکردن سایتهای ایرانی هست

لطفا بحث رو ادامه بدید

آخرین ویرایش:

webmaster

Member
نکته جالبی بود.
به نظر من پروژه ای که اداره ارشاد شروع کرده به مقصد نمی رسه ...

ehsanch

Active Member
اصولا تو مملکت ما یه کاری که میان انجام بدن تا بیاد تصویب بشه و مراحلش طی بشه و به عمل برسه چند سال طول میکشه.. حالا چی شد که این سایت انقدر زود تصویب شد و انقدر زود طراحی شد و راه افتاد ؟

بعدشم من میگم اصلا اگه قانونیه و رسمی باید تحت یکی از سایتهای دولتی میزبانی میشد. مثلا یه ساب دامین از سایت وزارت ارشاد. یا یه دومین با پسوند .org.ir .

بعدشم باید به نام دولت ثبت میشد و نه شخص !

بعدشم من فقط تو منابع غیر رسمی در مورد این سایت شنیدم. فکر میکنم اگه مهم بود باید تو اخبار تلوزیون میگفت در این باره... نه تو یه برنامه غیر رسمی رادیو!

تو سایت وزارت ارشاد هم هیچ چیزی درباره این سایت نوشته نشده.... حتی تو لینک هاش هم اسمی از این سایت برده نشده....

و خیلی چیزای دیگه... من به رسمی بودم این وبسایت شک دارم...

ehsanch

Active Member
این مطلب به عنوان یک خبر غیر رسمی در این سایت اومده...

منابع رسمی مثل اخبار رادبو تلوزیون و سایت وزارت ارشاد چیزی نگفته در این مورد.

جدیدترین ارسال ها

بالا