platina گفت:به !
آقا منصور مگه ما اسراييلي هستيم ؟
منم مثل شما ايروني ام ديگه ولي شرمندم كه نمي تونم آدرس اين سايت رو بهتون بدم چون من با ايميل و اصرار زياد تونستم براي يه دامين با 15 مگ فضا باهاشون به توافق برسم و اونا هم ازم خاستن كه نگم اونا دامين مفتي دادن...
به هر حال ببخشيد ولي حاضرم با يه روش خاص يه ايميل توي msn براتون بگيرم و بهتون بدم متقاضي ها از همين الان همين جا بهم بگن.([email protected])
در ضمن سايتهاي ديگر رو هم به محض كشف بهتون اطلاع مي دم ولي شما هم بايد بگردين و به من هم بگين.
دستت درد نكنه ديگه msn رو با hotmail يكي مي گيري عزيز؟ 8Oآقا عجب كار بزرگيبابا POP3 كه مايكروسافت ميده مفتكيه كه! تا جايي كه ما در جريانيم اين مجانيه و ما هم كه تا اين لحظه signup كرديم ازمون پولي چيزي نخواست! براي شما خواست؟؟؟؟
آقا من واقعا شرمندم ( 8) البته از هموطن خودم نه بلكه از اون سايت 8) ) اگه قرار بشه بگم بايد به همه بگم نه به فرد فقط اينو بهتون بگم كه اونا دامين فري مي دن ولي با پهناي باند بسيار كم و همينطور با تبليغ و محدوديت فضا و كلي مشكلات ديگه اگه بريد بهحالا اگه خواستي آدرس اون وب سايت رو به عنوان پيام خصوصي بده قول ميدم دامين ازشون نخوام و اصلا نگم كه از شما آدرسشو گرفتم
platina گفت:سلام
بچه ها سال نوي ميلادي خيلي نزديكه اين روزا هرچقدرمي تونيد آنلاين بشيد و دنبال هديه هاي مجاني اينترنت باشيد.
من خودم يه دامين قراره كه بگيرم اونم با مقداري فضا.
طبق امار بدست آمده در سالهاي قبل هديه هاي اينترنتي در اين روزها نسبت به ساير اوقات بيش از دو برابر ميشه![]()