ساعت قدیمی

Ehsancg

Member
سلام به دوستان عزیز این یک ساعت قدیمیه که توسط نرم افزار 3d Max طراحی شده و توسط Engine :V-ray 1.5 رندر گرفته شده وایر فریم کارم گزاشتم تا واسه دوستان سو تفاهمی پیش نیاد:sad:.

پیوست ها

• Final Wire Frame.jpg
    Final Wire Frame.jpg
    355.4 کیلوبایت · بازدیدها: 34
  • FIinal.jpg
    FIinal.jpg
    87.1 کیلوبایت · بازدیدها: 50

ali_118

کاربر VIP
وایر فریم کارم گزاشتم تا واسه دوستان سو تفاهمی پیش نیاد

سلام
گزاشتن وایرفریم جزو قوانین گالری هست و هدف بررسی بهتر کاره

کارتون هم قشنگ شده
اما نور پردازی یه مقدار مشکل داره
با استفاده از نور سطحی vraylight و تکسچر کف محیط رو مشابه یک فضای داخلی در آوردین ، چرا برای رفلکت از HDR جنگل استفاده کردین ؟
به غیر از شیشه که فکر میکنم تکسچرش میتونست بهتر اجرا بشه بقیه متریال ها به نسبت خوب درومدن.

موفق باشید.

Ehsancg

Member
سلام
گزاشتن وایرفریم جزو قوانین گالری هست و هدف بررسی بهتر کاره

کارتون هم قشنگ شده
اما نور پردازی یه مقدار مشکل داره
با استفاده از نور سطحی vraylight و تکسچر کف محیط رو مشابه یک فضای داخلی در آوردین ، چرا برای رفلکت از HDR جنگل استفاده کردین ؟
به غیر از شیشه که فکر میکنم تکسچرش میتونست بهتر اجرا بشه بقیه متریال ها به نسبت خوب درومدن.

موفق باشید.
سلام دوست من ممنون از این که نظر دادین و به راهکارای خوبی اشاره کردین ولی باید بگم HDri که استافده کردم جنگیل نیستش بلکه یک رستوران خیلی بزرگه فک کنم به خاطر پایین بودن رزولیشنی که آپ کردم خوب ندیدین در کل ممنون.

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
خیلی کار جالبی شده، به واقعیت هم نزدیکه. درکل خوشمان آمد!
موفق باشی.

سلام کار جالبی شده ولی خیلی هم جالب نشده و نور پردازی ومتریال دهی باید بیشتر کار کنی

Ehsancg

Member
سلام کار جالبی شده ولی خیلی هم جالب نشده و نور پردازی ومتریال دهی باید بیشتر کار کنی
سلام دوست من خیلی لطف کردین شما با این تجربه بالا تون واسه کار من نظر دادین واقعا شرمنده کردین راهکار خوبی رو گوش زد کردین آقای Cinema 4d موفق باشید.:shock:

سلام دوست من خیلی لطف کردین شما با این تجربه بالا تون واسه کار من نظر دادین واقعا شرمنده کردین راهکار خوبی رو گوش زد کردین آقای Cinema 4d موفق باشید.:shock:
سلام cinema 4d یعنی چی بعد داری به من متلک می گی

جدیدترین ارسال ها

بالا