من چه جوری می تونم قالب های ورژن های قبلی رو واسه نسخه 3.4.5 اگه اشتباه نکرده باشم تبدیل کنم؟ ممنون
VAHID216 مدیر بازنشسته Jun 26, 2006 #1 من چه جوری می تونم قالب های ورژن های قبلی رو واسه نسخه 3.4.5 اگه اشتباه نکرده باشم تبدیل کنم؟ ممنون
VAHID216 مدیر بازنشسته Jun 28, 2006 #3 یه نسخه قبل از این نسخه 6 که اومده . من موقعی که از این قالب استفاده می کنم فروم ها به درستی نمایش داده نمی شن یعنی عکس تصویری که باید بالا و پایین هر بخش از فروم بیاد نمی یاد و خارج از اون نشون داده می شه.
یه نسخه قبل از این نسخه 6 که اومده . من موقعی که از این قالب استفاده می کنم فروم ها به درستی نمایش داده نمی شن یعنی عکس تصویری که باید بالا و پایین هر بخش از فروم بیاد نمی یاد و خارج از اون نشون داده می شه.
DJ@mir Member Jun 28, 2006 #4 ميتونين از قالب خود Default وي بي اسنفاده كنيد . يا اگه استايل ويژه اي در نظر داريد من ميتونم با كمترين هزينه آن را براي شما به 3.6.0 تبديل كنم .
ميتونين از قالب خود Default وي بي اسنفاده كنيد . يا اگه استايل ويژه اي در نظر داريد من ميتونم با كمترين هزينه آن را براي شما به 3.6.0 تبديل كنم .