ساخت Tamplate engine

i-php-i

Active Member
من می خوام یه Tamplate engine بنویسم. لطفا بگید که پیشنیازهای طراحی یه ساخت Tamplate engine چی هست و چطور می تونم یه ساخت Tamplate engine طراحی کنم؟

i-php-i

Active Member
فریم ورک !؟ فریم ورک کجا بود ؟ یه کلاس هست فقط :دی
کلاس شما و چند کلاس دیگه رو مطالعه کردم و بعد یکی دو ساعت در مورد اسمارتی مطالعه کردم و دیدم که اسمارتی از یه روش تقریبا عجیب استفاده کرده.

مثلا باید قالب سایت رو با پسوند tpl ذخیره کنیم، بعد اسمارتی می یاد و کامپایل می کنه و بعد کش می کنه و .........

بنظرم خود توابع پی اچ پی و کلاس خودتون می تونن بهترین موتور ایجاد قالب باشن.

نظر شما چیه؟ آیا اسمارتی رو ترجیح می دید یا یه موتور که خودمون نوشتیم؟

Masoud1365

مدیر انجمن
خب اون کلاسی هم که من گذاشته بودم هم باید فایلها رو با پسوند tpl دخیره کنید ! اسمارتی هم خوبه فقط یکمی سنگین هست ! من شخصا موتوری رو ترجیح میدم که خودم نوشته باشم تا اسمارتی !
موفق

farik

Well-Known Member
با سلام..
خوب من اول بهتون یک چیزی رو بگم..چون اسمارتی برای پروژه های بزرگ کدنویسی شده واسه پروژه های کوچیک خیلیجالب نیست کار کردن باهاش..البته همونطور که گفتن سنگین هم هست..
در ضمن سیستم کش رو روی هر کلاسی که بنویسین هم میشه پیاده کرد...
برای نوشتن یک موتور قالب باید کار با توابع منظم رو بلد باشین...یادمه حدود 2-3 سال پیش بحث جالبی شد تو همین انجمن که من نوشتن موتوری که خودم نوشتم و تو همه پروژه هام ازش استفاده میکنم رو بر همون اساس شروع کردم..یک سرچ بکنین حتما..
موفق باشید..

i-php-i

Active Member
با سلام..
خوب من اول بهتون یک چیزی رو بگم..چون اسمارتی برای پروژه های بزرگ کدنویسی شده واسه پروژه های کوچیک خیلیجالب نیست کار کردن باهاش..البته همونطور که گفتن سنگین هم هست..
در ضمن سیستم کش رو روی هر کلاسی که بنویسین هم میشه پیاده کرد...
برای نوشتن یک موتور قالب باید کار با توابع منظم رو بلد باشین...یادمه حدود 2-3 سال پیش بحث جالبی شد تو همین انجمن که من نوشتن موتوری که خودم نوشتم و تو همه پروژه هام ازش استفاده میکنم رو بر همون اساس شروع کردم..یک سرچ بکنین حتما..
موفق باشید..
توی کارهای بزرگ هم می شه از موتورهایی که خودمون می نویسیم استفاده کنیم، کار کش کردن رو هم بصورت دستی انجام بدیم.

نظر شما چیه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا