ساخت Dna

Milo

Active Member
سلام به همگی :
می بخشید من یک مشکلی برای ساخت DNA دارم . یک تصویری به من دادند و گفتند شبیه این باشه .
می شه یکمی راهنمایی کنید ؟
من خودم یکی ساختم ولی نمی دونم نورش رو درست تنظیم نکردم یا اشکال دیگه ای داره که نصف DNA رو نشون نمی ده ؟ :neutral:

پیوست ها

• DNA_R.JPG
    DNA_R.JPG
    27.3 کیلوبایت · بازدیدها: 12

ali3dtech

Member
سلام نارسیس عزیز.
اگه تونستید یه مقدار بیشتر در مورد کاری که کردید توضیح بدید تا دوستان بیشتر بتونن کمک کنن. یا اگه دوست داشتین فایلتونو برام بفرستین تا ببینم مشکلش چیه.

راستی اون صحنه خونه و چمن و مه به کجا رسید؟ اگه تموم شده یه رندر ازش بزارید تا ببینیم.

موفق باشید.

Milo

Active Member
ببینید می خوام یک DNA انسان بسازم . شیبه همین عکسی که اینجاست . منتها من یکمی با متریال دادن مشکل دارم :) ببینید می خوام کاملا شبیه این عکس بشه ...
اون خونه و آسیاب هم که هنوز با قرار دادن مه روی چمنها مشکل دارم :neutral: ولی تقریبا تمام شده .
اگر بخواید براتون عکسش رو می زارم تا ببینید . :wink:
ممنون از کمکتون .

Milo

Active Member
آخه چرا می زنید ؟
اینم Render

پیوست ها

• DNA.jpg
    DNA.jpg
    59.8 کیلوبایت · بازدیدها: 14

bassam_cg

Active Member
salam doost azizi en che joor dna dege ? man metoonam khod khod dna ke dar aks hast ro besazam dagheghan hamentori ke dar aks hastesh age vaght kardam e amoozishi barat mezaram

pythoN

Active Member
سلام . کاش از ابتدا رندر خودت رو هم میزاشتی .
یه سری مرحله ها هست که باید طی کنی. مثل سیستم کپی برداری ارئی . که زیاد هم سخت نیست . و اگه قصد داری یه کار حرفه ای ارائعه بدی حتما رندر گرفت رو هم حرفه ای تر یاد بگیری.

Milo

Active Member
ممنون از همگی شما ، ولی اگر پستهای قبلی من رو دیده باشید من بارها و بارها گفتم که هنوز روی پله اول هستم . هنوز خیلی کار داره تا برسم به بالای نردبام :wink: ولی از لطف همگی ممنون .
جناب Divine Love از لینکی که گذاشتید متشکرم .

Divine Love

Well-Known Member
شما اگه توتوریال من و انجام بدی به 10 دقیقه می تونی همشو بسازی

Milo

Active Member
سلام و ممنون از راهنمایی کامل و دقیق شما .
من از آموزش ساخت DNA ای که داده بودید استفاده کردم و یکی از روی اون مدل ساختم . رندرش رو هم اینجا قرار می دم ببینید چطور شده ؟
روی Matrerial اش هم دارم کار می کنم امیدوارم بتونم مثل همین عکس دربیارم .
بازم ممنون از همگی .

پیوست ها

• D_P.jpg
    D_P.jpg
    22.7 کیلوبایت · بازدیدها: 2

جدیدترین ارسال ها

بالا