ساخت count down برای فلش خواهشا کمک

azkaban

New Member
دوستان سلام
من یه شمارنده می خوام که مثلا یه زمانی رو وارد کنیم و بگه فلان ساعت و فلان دقیقه و فلان ثانیه مونده به اون زمان...توی سویش مکس یه نمونش بود به نام countdown_clock ولی خراب بود و هر تاریخی رو می زدم باقیمونده رو اشتباه می زد....ممنون می شم یکی لطف کنه و طریقه درست کردن این کانت دان رو در فلش با اکشنهاش این جا بذاره...(در ضمن من مبتدی هستم تازه شروع کردم)خیلی ممنون بای

shirini_forush

Well-Known Member
اولا شما آزکابانی یا زندانی آزکابان؟
بعدم چشم...
به زودی...
همینجا...

azkaban

New Member
هر دوتاش یعنی مدیر سایت آزکابان...
ممنون میشم اگه دلیل مشکل کانت دان سویش رو هم بفرمایید..

azkaban

New Member
خوب خیلی ممنون از کمکهاتون...دیگه زحمت نکشید...حالا همین جا آموزشش رو میذارم
1-روی stage یه text box باز کنید و هرچی می خواید توش بنویسید مثلا من صفر گذاشتم توجه داشته باشید که text box رو با موس بزرگ کنید تا جمله ای که نوشته فلان روز و .. مونده تا کریسمس جا بشه توش...
2-نوشته خودتون رو حتما در تنظیمات text مساوی Dynamic text قرار بدبد.
3-حتما باید به text box خودتون variable بدید...برای اینکار در properties تکتس باکس رو به روی var کلمه countdown رو بنویسید.
4-در فریم اول کدهای زیر را به ترتیب وارد کنید :
currentDate = new Date(); // Today's Date
thisYear = currentDate.getFullYear(); // Needed to set event date

eventDate = new Date(thisYear, 11, 25); //Christmas
eventMillisecs = eventDate.getTime();

currentMillisecs = currentDate.getTime();
MillisecsToDate = eventMillisecs - currentMillisecs;
secs = Math.floor(MillisecsToDate/1000); // 1000 milliseconds are in a second
mins = Math.floor(secs/60); // 60 seconds are in a minute
hours = Math.floor(mins/60); // 60 minutes are in an hour
days = Math.floor(hours/24); // 24 hours are in a day
secs = string(secs % 60); // The modulus function (%) finds the remainder of a division
mins = string(mins % 60);
hours = string(hours % 24);
days = string(days);
countdown = days + " days " + hours + " hours " + mins + " minutes " + secs + " seconds until Christmas!";
5-تمام این کدها در قسمت اکشن اسکریپت فریم اول کپی شود.
6-خوب تنها کاری که مونده اینه که بعد از همه این کارا یه فریم کلیدی دیگه اضافه میکنید بدون اینکه بهش دست بزنید.<F6>
نکته : ماه ها رو باید یکی کمتر بزنید مثلا ماه اول میشه 0 نه 1.
www.sehrojadoo.org

azkaban

New Member
هر کس مشکلی داره همین جا بگه...در ضمن برای توضیحات بیشتر کانت داون باید بگم که شما یه تاریخ میلادی رو درون کدها تنظیم می کنید و کار کانت داون اینه که میگه تا اون روز میلادی چند رو ز و چند ساعت و چند دقیقه و چند ثانیه مونده...مثلا برای نوروز قابل استفادس

zamzam

New Member
سلام به دوستان

من عضو تازه وارد هستم . امیدوارم که در اینجا لحظات خوبی را داشته باشیم

خواستم بگویم من یک countdown میخواهم که به درد کار زیر بخورد :

برای این میخواهم که مثلأ از این سورس استفاده کنم که بازیهای بعدی تیم های فوتبال بصورت count down شماره کم کنه تا به وقت بازی برسه ( از چند روز قبل از بازی )

در حالبکه در این آموزش روز تغییر میکنه اما ساعت تغییر نمیکنه ( به اینصورت که من میخواهم زمان بازی 2 روز آینده تیم را در این قسمت وارد کنم ، این countdown شروع به روز و ساعت کم کردن بکنه و وقتی که بازی شروع یا تمام میشود نوشته تغییر کنه که مثلأ بازی به پایان رسیده یا وقت بازی به پایان رسیده و .... )

البته اگر فقط همین countdown هم باشه اما ساعت هم بتوانیم وارد کنیم مشکلی نیست

ممنون میشوم اگر راهنمایی بفرمایید

موفق باشید

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا