به دو روش می تونه ساخته شه :
1- با موتور های 3 بعدی در فلش که معمولا با اکشن 3 نوشته شده و مدل و چیزای دیگه داخل 3D stage فلش هست و شما می تونین دور محور y یا هر محور دیگه ای ماشین رو بچرخوندین و تابعی رو به اون دادین که وقتی موس MOUSE_DOWN شد تابع ENTER_FRAME فعال شه و اختلاف مکان x موس و همچنین سرعت حرکت اونو حساب کنه و و به نسبت اختلاف مکانی x اون تقسیم بر واحد معیاری بیاد و مدل 3 بعدی اتومبیل رو به جهت مناسب بچرخونه و مثلا اگه مکان فعلی x موس از x قبلی کوچکتر بود به چپ بچرخونه و اگه x کنونی موس از x قبلی بیشتر بود به سمت راست بچرخونه و این تابع با MOUSE_UP شدن حذف می شه .
کار دومی که می شه کرد اینه که محیط اطراف ماشین رو پیدا می کنی یا در برنامه ای مثل 3d max می سازیش و بعد ماشینی رو می سازی یا از اینترنت از سایتهایی مثل :
www.turbosquid.com دانلود می کنی و در 3d max با حالت Perspective دوربین اونو می چرخونی و مثلا یه انیمیشن 100 فریمی از چرخش 360 درجه اون بوجود می یاری و اونو به صورت عکس های ممتد خروجی می گیری و با فتوشاپ اونا رو transparent می کنی و داخل فلش کرده و داخل مووی کلیپی جدا پشت سر هم قرار می دی و یه کاری مثل کار بالا رو انجام می دی .
یعنی با MOUSE_DOWN شدن یه تابع ENTER_FRAME شروع به فعالیت در مووی this می کنه و در هر لحظه مکان موس رو بدست می یاره و با مکان لحظه قبل مقایسه می کنه و مثلا اگه بیشتر باشه و متناسب با سرعت لحظه ای موس یکی یکی فریم به فریم مووی ماشین رو به حالتی پیمایش می کنه که اتو به سمت راست بچرخه و اگه کمتر بود اتو به سمت چپ بچرخه .
من زیاد از فلش 3 بعدی چیزی نمی دونم و فعلا کارم جوریه که 2 بعدی کار می کنم و در آینده انشاءال... وارد مقولات فلش 3 بعدی هم می شم و اگه بتونم سعی می کنم بیشتر کمکتون کنم .
در ضمن سایتی که معرفی کردم سایتیه که باید عضو شین و از هر مدل 3 بعدی اعم از شیر مرغ تا جون آدمی زاد پیدا می شه و منبع خوب و کاملی برای 3 بعدی کار هاست .
بای ...