ساخت یک نور دنباله دار !

سلام
این افکت رو در تلویزیون علی الخصوص داخلی ها زیاد می بینیم . هر چی گشتم نتونستم یک نمونه گیر بیارم ... چطور میشه در تری دی مکس یک حباب نوری ساخت که دنبالش با حرکت دادن نور ظاهر میشه ؟

سلام

باید بیشتر بگردم یه عکس واسش پیدا کنم ولی خلاصه منظورم رو با فتوشاپ ساختم ، همین .... اما نه دو بعدی ، سه بعدی و آزاد در تری دی استودیو بچرخه ;)

مثلا یک کره نورانی ساختم و "موشن بلور" بهش دادم ... بازم نشد . تنها راهی که یکم تونست کمک کنه این بود که همین مپی که با فتوشاپ ساختم رو روی یک صفحه چسبوندم و تو ترانسپارنسی یک کانال شبیه به آلفا درست کردم .بعد از اون عین یه جسم باهاش برخورد کردم ، ولی به نظرم کار زشتیه و اصل روش کار این نیست و نمی چسبه علمی نیست .

ممنون .

پیوست ها

• flow.jpg
    flow.jpg
    3.2 کیلوبایت · بازدیدها: 22

mamali132002

Active Member
خوب از particle استفاده کن بعد بهش Motion blure بده و درجه motion blur رو بالا ببر (ببخشید دیر جواب دادم)

سلام
خیلی ممنون از لطفتون ، یه امتحانائی کرده بودم ، یه امتحانای جدیدی هم کردم نشد ... به اون طبیعی که توی دموها هست نمیشه و کلا فاصله دار میشه . بهرحال باز هم تلاش می کنم و ممنون از راهنمائیتون ... یا حق

neo_masood

Member
پس لطفاً لينك دانلود و طريقه نصب و استفاده ار اين پلاگين رو بذارين . ممنون . . .

جدیدترین ارسال ها

بالا