ساخت یک فرم دریافت اطلاعات

miladsokout

Member
با نام حق

سلام

دوستان من یک فرم با dreamweavwe ساختم که یک سری اطلاعات از کاربر میگیره.

حالا این فرم رو باید چه کار کنم که اطلاعاتی رو که کاربران ارسال میکنند برای من ایمیل کنه ؟؟؟؟؟

لطفا من رو راهنمایی کنید

مرسی

Mr.Steres

Active Member
این فرم میلر سیکما ورژن 1 هست ! می تونی فیلد های پیشفرض رو کپی کنی و فرم رو افزایش بدی و زیاد کنی فیلد ها رو

100 درصد به اینباکس و راحت !

پیوست ها

• contact.rar
    4.4 کیلوبایت · بازدیدها: 90

nimawww

New Member
سلام دوستان
من در دریم ویور میخوام فرم ساخته شده رو به دیتا بیس اکسس ارتباط بدم روش رو هم قدم به قدم رفتم از روی سی دی آموزشی ولی وقتی اطلاعات رو تو فرمم وارد میکنم و submit رو میزنم وارد جدول اکسس نمیشم. علت چیه و من کجاشو اشتباه میکنم....
مراحل: ایجاد یک فرم و ذخیره آن با پسوند asp. مثلا form.asp ( لازم بذکر میباشد یونی کد را هم برای صفحه انتخاب کردم)
بعد رفتن به اپلیکیشن و زبانه دیتا بیسس و انتخاب custom connection string و دادن یک Provider Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source= بعد محل ذخیره بانک اطلاعاتی که ساختم و اسم اون و در آخر mdb. که پسوند فایلهی اکسس هست. تا اینجاش روی test هم که میزنم موفقیت آمیز بودن کار رو اعلام میکنه
بعدش میرم توی insert record تا ارتباط منبع داده ها با فرم رو ایجاد کنم این هم در test موفقیت آمیز بودنشو اعلام میکنه و کاملا میشناسه اکسسی که ذخیره کردم.
IIS هم فعاله سایت رو هم بصورت محلی تعریف کردم همه چیز به نظر ok هست ولی بعد از زدن submit هیچ اطلااعتی به اکسس نمی ره منو چند روزیه که دیووانه کرده لطفا یه راهنمایی جامع بکنین بچه ها ممنون....

جدیدترین ارسال ها

بالا