بی بی کد ساخت یه اتاق خواب جمع و جور ایرانی در نرم افزار Cinema 4D

Mojtaba - C4D

Active Member
سلام دوستان عزیز
شبتون بخیر
این کار رو با نرم افزار Cinema 4D انجام دادم
مثل همیشه منتظر ایرادها و نظرات منصفانه شما هستم
کمکم کنید تا بتونم کارهای قوی تری انجام بدم
از همتون ممنونم
BedRoom (final).jpg

X-EAGLE

Member
یکی از اولین چیزهایی که باعث غیر واقعی به نظر رسیدن کار می شود عدم وجود سایه هست، البته از جانب چشم انسان.
تکسچرها مخصوصا دیوار خیلی بزرگ هست.
همیشه قبل از انجام هر کاری برای اینکه بدونی چه چیزی مد نظرت هست و چیکار می خوای انجام بدی، حتی اگر تمریم باشد، سعی کن چند تا رفرنس مناسب ( در این جا چند تا عکس از اتاق خواب ) از تو اینترنت در بیاری تا علاوه بر کاهش زمان و هزینه، خیلی از اشتباهات رو هم انجام ندی.
تو کار بعدی سعی کن اطلاعات بیشتری، مثلا چند وقت هست که وارد این حرفه شد، چه مقدار زمان برای کار صرف کردی، تنظیمات رندر، نور پردازی البته به صورت WirFrame و ... قرار بدی تا اگر عمری باشه چه من چه سایرین بتونن بیشتر راهنماییت کنن تا سریعتر به نتیجه برسی قرار بده.
موفق باشی

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
مجتبی جان از امضات خیلی خوشم اومد
این کتاب رو که میگم بگیر که تو زندگیت نه مثلش رو خوندی و نخواهی خوند. فن خودت هستش

کتاب: 4 اثر از فلورانس اسکاول شین
مهم ترجمه : گیتی خوشدل

حتما هم بخرش که روت اثر بگزاره

Mojtaba - C4D

Active Member
مجتبی جان از امضات خیلی خوشم اومد
این کتاب رو که میگم بگیر که تو زندگیت نه مثلش رو خوندی و نخواهی خوند. فن خودت هستش

کتاب: 4 اثر از فلورانس اسکاول شین
مهم ترجمه : گیتی خوشدل

حتما هم بخرش که روت اثر بگزاره

نظر لطفت هست - واقعا هم همینطوره - با خدا که باشی دیگه غمی نداری -دستت درد نکنه از بابت معرفی کتاب
دل به جمال مطلق داده ایم هر چه بادآباد . . .

با عرض پوزش به علت اشتباه املائی منظور سایه بود که به اشتباه سایت تایب کرده بودم(اصلاح شد)
متشکرم از راهنماییت

آخرین ویرایش توسط مدیر:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.اول از همه باید بررسی روی بحث نور پردازی بکنین.
برای پارچه تخت از Marvlus design استفاده بکنین.یادگیریش شاید حداکثر 20 دقیقه طول بکشه اینقدر شیرین قوی و ساده هست. توی youtube دنیای آموزش براش هست.
برای متریال ها خب باید بگم اصول طراحی معماری صفر هست تو این کار.باید رنگ بندی ها با هم سنخیت داشته باشه.
مقاله میلاد کمباری رو حتما بخونین
Article.jpg

Article Rule Interior Design In ArchVisualisation"PDF (Persian)

Mojtaba - C4D

Active Member
سلام.اول از همه باید بررسی روی بحث نور پردازی بکنین.
برای پارچه تخت از Marvlus design استفاده بکنین.یادگیریش شاید حداکثر 20 دقیقه طول بکشه اینقدر شیرین قوی و ساده هست. توی youtube دنیای آموزش براش هست.
برای متریال ها خب باید بگم اصول طراحی معماری صفر هست تو این کار.باید رنگ بندی ها با هم سنخیت داشته باشه.
مقاله میلاد کمباری رو حتما بخونین
Article.jpg

Article Rule Interior Design In ArchVisualisation"PDF (Persian)

دانلودش کردم - دستت درد نکنه

جدیدترین ارسال ها

بالا