ساخت کیبرد مجازی و دستورات مهم

nsco

New Member
سلام من به کمک تمام برنامه نویسهای ام ام بی احتیاج دارم من می خوام یک کیبرد مجازی بسازم البته با ام ام بی و نمی دونم که چطور می تونم این کار را بکنم یعنی به جای کلید های کیبر از این استفاده بشه و با کلیک روی هر دوکمه حرف متناظر و یا عمل انجام بشه و یک سوال دیگه چطوری میشه مثل دستور لود تیکس که برای تغییر در متن ان نوشته هست ، آیا دستوری هست که این کار را برای تصویر بکنه ممنون می شم کمک کنید هرچه سریع تر بهتر :green::paint:

JavidX

Apadana Developer
سلام من به کمک تمام برنامه نویسهای ام ام بی احتیاج دارم من می خوام یک کیبرد مجازی بسازم البته با ام ام بی و نمی دونم که چطور می تونم این کار را بکنم یعنی به جای کلید های کیبر از این استفاده بشه و با کلیک روی هر دوکمه حرف متناظر و یا عمل انجام بشه و یک سوال دیگه چطوری میشه مثل دستور لود تیکس که برای تغییر در متن ان نوشته هست ، آیا دستوری هست که این کار را برای تصویر بکنه ممنون می شم کمک کنید هرچه سریع تر بهتر :green::paint:
سلام
برای شبیه سازی فشردن کلید کیبرد، باید از پلاگین اسنفاده کنید که کدش هم توی سورس SDK ام ام بی یادمه بود چون همونطور که میدونید و بنده یادمه برای فراخوانی Script توسط پلاگین اومده بودن یه کلید خاص رو بهش اختصاص داده بودن پس توی سورس اس دی کی بود.

در مورد سوال دوم بیشتر توضیح بدید؟ اگه بخواهید یه نوشته رو از رو تصویر ادیت بکنید باید پردازش تصویر کنید که با ام ام بی بدون پلاگین نمیشه و با پلاگین هم خیلی مشکله چون باید مرتب دستورات پلاگین رو فراخونی کنید. ولی اگه بخواهید نوشته به تصویر اضافه کنید میتونید با پلاگین راحت اینکار رو انجام بدید. یادمه چند سال پیش یه چنین چیزی برای ویرایش تصویر با ام ام بی درست کردم، میومد تصویر رو قرار میداد تو صفحه، بعد شیء نوشته رو روش قرار میداد و با استفاده از یه پلاگین از صفحه اسکرین شات میگرفت و ذخیره میکرد.

امیدوارم کمک کرده باشم.
موفق باشید

nsco

New Member
سلام لطفا این توضیحات را بخونید ممنون

اول از همه خیلی ممنون سریع جواب دادین اما اگر ممکنه بگید،اس دی کا منظورتون چیه و راستی من در قسمتی از هلپ نرم افزار دیدم جدولی از کد اسکی های صفحه کلید درج شده اما اموزشی نداده مممنون می شم مارا یاری کنید و بابت اون یکی سوال منظورم رو خوب پس نگفتم چون این منظورم نبود منظورم اینه که زمانی بود که ما میایم و یک نوشته رو گزاشتیم تو صفحه نرم افزار و بعد وقتی می خواستیم اون رو عوض کنیم می آمدیم و از دستور loadtext("c","temp") استفاده می کردیم یعنی اون مقداری که مثلا اینجا تیمپ داره رو بریزتوی نوشته سی ، خوب این دستور برای نوشته بود و فقط می توانستیم نوشته رو تغییر بدیم حالا من این سوال رو دارم که ایا دستوری هست که بتواند یک تصویر را به جای یکی دیگر بکند منظورم مثل دستور بالاست یعنی load…..("???","????")این طوری منظورمه یا مشابه ممنون میشم کمکم کنید​
:paint::wink:

JavidX

Apadana Developer
اول از همه خیلی ممنون سریع جواب دادین اما اگر ممکنه بگید،اس دی کا منظورتون چیه و راستی من در قسمتی از هلپ نرم افزار دیدم جدولی از کد اسکی های صفحه کلید درج شده اما اموزشی نداده مممنون می شم مارا یاری کنید و بابت اون یکی سوال منظورم رو خوب پس نگفتم چون این منظورم نبود منظورم اینه که زمانی بود که ما میایم و یک نوشته رو گزاشتیم تو صفحه نرم افزار و بعد وقتی می خواستیم اون رو عوض کنیم می آمدیم و از دستور loadtext("c","temp") استفاده می کردیم یعنی اون مقداری که مثلا اینجا تیمپ داره رو بریزتوی نوشته سی ، خوب این دستور برای نوشته بود و فقط می توانستیم نوشته رو تغییر بدیم حالا من این سوال رو دارم که ایا دستوری هست که بتواند یک تصویر را به جای یکی دیگر بکند منظورم مثل دستور بالاست یعنی load…..("???","????")این طوری منظورمه یا مشابه ممنون میشم کمکم کنید​
خواهش میکنم. در مورد SDK توی سایت سرچ کنید حتی دانلودش رو هم پیدا میکنید. البته حتما باید یه زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس، دلفی یا هر چیزی که بتونه DLL تولید کنه بلد باشید چون باید برای این منظور پلاگین بنویسید؛ اگه هم موجود باشه در حال حاضر بنده اطلاعی ندارم.
و در مورد مشکل دوم از دستور ReplaceImage استفاده کنید دو پارامتر داره یکی نام شیء تصویر و یکی مسیر تصویر جدید.
موفق باشید

nsco

New Member
ممنون از پاسختون اما

من از این دستور که استفاده می کنم ارور می ده و نگاه کنید من می خوام در همین صفحه عکسی دارم به نام 1 و حالا می خوام عکسی دیگر را باز دن یک دکمه عکسیی دیگر که در همین صفحه هست مثلا 2 جای گزین عکس یک بشه خواهش می کنم کمک کنید ممنون​

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
من از این دستور که استفاده می کنم ارور می ده و نگاه کنید من می خوام در همین صفحه عکسی دارم به نام 1 و حالا می خوام عکسی دیگر را باز دن یک دکمه عکسیی دیگر که در همین صفحه هست مثلا 2 جای گزین عکس یک بشه خواهش می کنم کمک کنید ممنون​

دوست عزيز
اول اينكه پيشنهاد ميكنم سوالاتي كه مربوط به نرم افزار مالتي مديا بيلدر ميشه رو تو تالار خودش بپرسيد يعني اينجا:
http://forum.majidonline.com/forumdisplay.php?f=83

اما در مورد سوالتون:
دستور ReplaceImage براي جايگزيني يك تصوير با تصويري جديد هست.

فرض ميكنيم شما با استفاده از شي Bitmap تصويري رو تو برنامه وارد كرديد و نامش رو pic قرار داديد. حالا تصوير ديگه اي كنار برنامه داريد كه مي خوايد اون با جايگزين اين تصوير كنيد. بنابراين شكل دستور به اين صورت خواهد شد:

کد:
ReplaceImage("pic","<SrcDir>\myfolder\pic2.jpg")
اين دستور دوتا پارامتر داره پارامتر اول نام شي Bitmap شما و پارامتر دوم آدرس عكسي كه قرار هست جايگزين تصوير فعلي بشه

موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا