سلام دوستان
کسی از دوستان اطلاع دارن چطور میشه یه کامپایلر توی ویژوال بیسیک 6 طراحی کرد ؟ منظورم تبدیل به اسمبلی و اینچیزا نیست ، یه کامپایلر مستقل که سورس رو توی خودش Run کنه ، این رو برای جلوگیری از گیر دادن آنتی ویروس ها می خوام !!!
اگه منظورتون اینه که بجای تبدیل کد به فایل exe مستقیما کد ها رو سطر به سطر اجرا کنه، میشه مفسر، نه کامپایلر.
کد زیادی لازم داره و هر چقدر که توانایی مفسر رو بیشتر کنید پیچیده تر میشه. در ضمن مفسر کندی هم خواهد شد.
اگه دقیقا توضیح بدهید که آنتی ویروس به چه موردی گیر میده بهتر میشه برایش راه حل پیدا کرد.
شخصا تا به حال چنین مشکلی رو با ویروس کش ها نداشتم، البته از وضعیت همه ویروس کش هم اطلاعی ندارم.ولله بنده یه بار یه سورس واسه پیدا کردن پسورد های ذخیره شده ی فایرفاکس رو پیدا کردم و آنتی ویروس بهش گیر داد ، یه بار واسه چت با یاهو سورس نوشتم آنتی ویروس بهش گیر داد ، یه بار یه تروجان کاربردی نوشته بودم که آنتی ویروس بهش گیر داد ، بعدها متوجه شدم که کلا آنتی ویروس ها به بعضی توابع مثلا Find Window مشکل دارن ، بنده یه چند روز پیش از یکی از دوستان شنیدم که باید از RunPE برای حل مشکلم استفاده کنم ، منبع فارسی خوبی برای این موضوع پیدا نکردم و ازش خواستم برام توضیح بده ، اطلاع دقیقی نداشت و می گفت کد رو باید به صورت Run Time اجرا کنم تا آنتی ویروس بهش گیر نده .
از همین جا بود که بنده تصمیم گرفتم همچین چیزی بنویسم ، یا حداقل بتونم یه کریپتور اختصاصی رو بنویسم واسه خودم تا دیگه از شر آنتی ویروس ها راحت بشم. اگه کمکم کنی لطف بزرگی رو در حق انجام میدی.
ممنون / موفق باشی
Dim hWnd As Long
Dim LibCall As New LibCall
With LibCall
.CallType = LIBCall_StdCall
.LibraryName = "user32.dll"
.FunctionName = "FindWindowA"
hWnd = .CallFunction(0, "Calculator")
MsgBox hWnd
End With
ممنونم برادر ،
اما به محض خارج کردن سورس از حالت Rar آنتی ویروس آویرای بنده به فایل Beep.exe گیر داد به عنوان TR/Dropper.Gen
هر برنامه ای که می نویسم این مشکل رو دارم باهاش ، چند وقت پیش یه فایل که مطمئن بودن تروجان هست رو از یکی گرفتم ولی آنتی ویروسم بهش گیر نداد ، یعنی هیچ آنتی ویروسی بهش گیر نداد ، از طرف خواستم روشش رو توضیح بده ولی چیزی بهم نگفت. من گیر کردم !!!!
این مورد رو هم بررسی کنید، در منوی project ویژوال استدیو گزینه ...projectname properties را بزنید و در
زبانه compile گزینه compile to p-code رو فعال کنید و ok کنید و حالا مجددا با گزینه make در منوی file فایل
اجرایی بسازید. ببینید به نوع p-code اش هم گیر میده یا نه.
سلام
ببخشید پریدم وسط بحثتون!!!
خب جناب کینگ با چه زبانی طراحی یه کامپایلر یا مفسر که قدرتمند باشه و سرعت زیادی هم داشته باشه امکان پذیره؟؟؟
برادر ، در مورد RunPE می تونی بهم یه سری اطلاعات بدی ؟ اصلا این قابلیت در ویژوال بیسیک امکان پذیره ؟