ساخت کارکتر (قسمت دوم مربوط به ایجاد تنه)

amirsss

Member
اینم از ساخت تنه اش

من این آموزشو به زبان انگلیسی دو سال پیش از نت گرفتم.... نمیدونم چه جوری منبع کار رو بگم فقط بالا متن نوشت::::

Welcome To WebDesignTutorials.net 3D Studio Max Tutorials Area - Generic 3D Game Dude 1 - Modelling the Body/Legs
3D Studio MAX Tutorial Generic 3D Game Dude 1 - Modelling the Body/Legs

پس از اینکه متن و خوندید فعلا کار خودتون رو SAVE میکنید ...تا جلسه بعد که با ساخت دستاش میام خدمتون
اجماعا خسته نباشیم

فایل آموزش با فرمت PDF به صورت فشرده که ضمیمه شده..ایشاا... ببینید منم به ادامه کار ترجمش تشویق بشم

پیوست ها

• 2.rar
    195.1 کیلوبایت · بازدیدها: 69

amirsss

Member
بابا 3 روزه که منتظرم همش یک دفعه این فایل دانلود شده ...در این صورت کار ترجمه رو کنار میذارم و همون انگلیسی رو میزارم

دست اون یه نفر هم که دانلود کرده درد نکنه ...حداقل ضایع نشدم..یکی تحویلم گرفت

amirsss

Member
با pdf نوشته ها واضحترن که تازه 160 کیلوبایت چیزی نیست که......جالب اینه که فایل ورد میشه 700 کیلوبایت ولی وقتی به pdf تبدیل میکنم میشه 160 کیلو......

اینجوری برای خودم راحت تره تا بخوام 700 کیلو بایت آپلود کنم

Sherlock_Holmes

Active Member
آپلود فایل ورد که کار عاقلانه ای نیست...

منظورم ارسال آموزشیت بعنوان یه پست بود... همینجا بنویسی...
الآن 4 صفحه توی pdf هست که هر صفحه هم نصفش خالیه... خب راحتتر اینه که همینجا بنویسی و عکسهاشو هم لینک بدی یا آپلود کنی...

معمولا افراد pdf رو دانلود میکنن و میرن.. اما احتمالا برای یه تاپیک آموزشی تشکرها و بازدیدها بیشتر میشه..

.
بهر حال موفق باشی...
منتظر بقیش هستیم...
30upn9j.gif

ممنون برای ما که مبتدی هستیم خیلی عالی بود . امیدوارم ادامه داشته باشه . با شرلوک موافقم سعی کن تو تایپیک بنویسی.

جدیدترین ارسال ها

بالا