ساخت کاراکتر شنی؟

ProgramingM

New Member
سلام به همه ی دوستان
راستش من چند روزی هست که می خوام یک کاراکتری رو بسازم که از شن ساخته شده باشه و مثلاً می خوام زمانی که راه میره ازش شن بریزه و از بدنش کم بشه این کاراکتر حدوداً مثل کاراکتری است که داخل فیلم SpiderMan که یک آدمی از شن درست میشه هست. اگه کسی هست که می دونه باید چی کار کنهم کمکم کنه
متشکر.

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام به همه ی دوستان
راستش من چند روزی هست که می خوام یک کاراکتری رو بسازم که از شن ساخته شده باشه و مثلاً می خوام زمانی که راه میره ازش شن بریزه و از بدنش کم بشه این کاراکتر حدوداً مثل کاراکتری است که داخل فیلم SpiderMan که یک آدمی از شن درست میشه هست. اگه کسی هست که می دونه باید چی کار کنهم کمکم کنه
متشکر.
شما اول باید کارکترتو بسازی

بعد اگه Particle man خوبی باشی میتونی با PF خود مکس کاراکترتو شنی کنی یا هر کاری که دلت میخواد

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
بهتره که این جور کارکترهای سنگین رو با مایا در بیاری ( فقط یک نصیحت )
میشه با Tinking paticle هم ایجاد کرد

ProgramingM

New Member
با سلام
دوستان یعنی واقعاً با این دو تا پلاگین Tinking paticle و rayfire میه درست کرد از کجا مطمئنید؟

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
کسی نگفت که مطمئناً میشه . با مکس فقط همینا قدرتمندترین ابزار Particle هستن . فیلم spider man با مایا ساخته شده . برای همین گفتم مایا بهتره . حالا کشف راهش با خودته . هر کاری چند راه داره . اگه توی نت سرچ کنی احتمالاً میتونی پیدا کنی .

ProgramingM

New Member
میشه سایتاشو بدین تا برم ببینم که سمپل هاش چه طوری هست
آقا مهدی آیا واقعاً این دو تا پلاگین بهترین پلاگین سیستم ذره ای هست به نظر شما و آیا به نظرتون از پلاگین RealFlow مال مکس هم قوتر هست یا نه؟

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
آقا مهدی آیا واقعاً این دو تا پلاگین بهترین پلاگین سیستم ذره ای هست به نظر شما و آیا به نظرتون از پلاگین RealFlow مال مکس هم قوتر هست یا نه؟

برای کار شما اینا بهترین هستن به نظ من . من نمیدونم با realflow هم میشه یا نه . چون من با real flow فقط حرکت آب شبیه سازی میکنم :D

.:. soroosh .:.

Active Member
من با ریل فلو آدم شنی ساختم .
و با باد شنها را پخش کردم و .... ( البته حدود 1 سال پیش )
پس مطمئنا میشه این کاری که شما میخواید را با ریل فلو انجام داد اما حالا اینکه با حرکت آدم کمی از شنها رها بشن و ... را نمیدونم ..

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
فیلم spider man با مایا ساخته شده . برای همین گفتم مایا بهتره .

مطمئن هستید چون چند وقت پیش من یک لیست دیدم نمی دونم تو این سایت بود یا جایی دیگه که تو لیست فیلم های بود که با مکس ساختند

آهان این هم لینک :
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_films_made_with_Autodesk_3ds_Max

این هم سایت فیلم

http://www.sonypictures.com/homevideo/spider-man3/

آخرین ویرایش:
سلام
با 3d max میشه به اسونی کاری نداره اگر تونستم اموزش را می فرستم توی اموزش cg academy است که بعد با سشوار انها را فوت میکند خیلی عالیه

ProgramingM

New Member
دوستان عزیز پلاگینی که معرفی می کنین نسبتاً خوبه ولی خوب با خود مکس هم شاید بشه البته اون پلاگین رو هم ان شاالله میرم دنبالش اگه می تونین کنده شدن شنها در زمان ریختن شنها از بدن برام توضیح دهید
با عرض تشکر

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
دوستان عزیز پلاگینی که معرفی می کنین نسبتاً خوبه ولی خوب با خود مکس هم شاید بشه البته اون پلاگین رو هم ان شاالله میرم دنبالش اگه می تونین کنده شدن شنها در زمان ریختن شنها از بدن برام توضیح دهید
با عرض تشکر

سعی میکنم که کمکت کنم . فقط یک سوال . سیستم شما چیه مشخصاتش . فکر نکنم بکشه با هر حرکت کارکتر موقعیت شنهایی که میریزه رو محاسبه کنه . باید یک کامپیوتر مرکزی داشته باشی . البته حجم کارت هم مهمه و کیفیتش . :rose:

سلام...
من دوست ProgramingM هستم...این کاراکترم با هم میخوایم درست کنیم
سیستمش اینه :

MB: Asus Q6600 فکر کنم
CPU : E8200
Ram : 3Gig
Graphic :1Gig
Hard : Sata 320

ممنون

Mandana

Active Member
jhjariwala_sandman_0300.jpg

http://www.gfxtoday.org/tutorials/d...tal-tutors-realflow-and-maya-integration.html

توی گوگل لغت sand man رو سرچ کنید زیاد استش
آموزش ساختش بصورت ویدئویی رو دارم _ ریل فلو و مایا_ اگر اینترنت پر سرعت دارید توصیه می کنم دانلود کنید خعلی جالبه
موفق بباشید:rose:

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
mb: Asus q6600 فکر کنم
cpu : E8200
ram : 3gig
graphic :1gig
hard : Sata 320
حجم و گرافیک کار و زمان انیمیشن هم مهمه . اینا هم بگین ممکنه بشه حدس زد که سیستم میکشه یا نه . البته خوب با این سیستم فکر کنم بکشه .
در ضمن ظرفیت هارد تاثیر روی رندر نداره فکر کنم :lol:

جدیدترین ارسال ها

بالا