ساخت کاراکتر در 3ds max

sadeghmojtabaei

New Member
سلام دوستان عزیز
لطفا یه نفر بگه چه جوری باید یک انسان را م[VIP][/VIP]دل سازی کرد و اگر می شود آموزش هم بدهید.لطفا ساده باشد.:rose:

taghi abbas

Well-Known Member
سلام، اگه خودتون می خواین مدلسازی کنین با چند تا بلوپرینت میتونین مدلسازی کنین اما اگه یک انسان معمولی رو بخواین با نرم افزار poser به راحتی می تونین انسان رو ساخته و تو فضای 3dmax هر کاری که بخواین باش بکنین. البته بعضی سایت ها هم مدل های ساخته شده ی انسان رو دارن.:wink:

taghi abbas

Well-Known Member
برای بدست آوردن بلوپرینت شما نیاز به 4 عکس از جهات مختلف بدن انسان(بالا،بغل،روبرو و از پشت) دارید. شما در صفحه ی 3dmax دو راه برای آوردن بلوپرینت خواهید داشت:1-با زدن دکمه های Alt + b مستقیما عکس هارو در صفحه ی مقابل داشته باشید .2-اینکه شما چهار plane مختلف ایجاد کنید و هر یک از 4 عکس رو روی این plane ها به عنوان material یا ماده تعریف کنید .انتخاب این دو راه بر عهده ی خودتونه
سپس شما باید این بلوپرینت ها رو روبروی خودتون قرار بدید و با استفاده از plane ها شکل روبروی خوتون رو بسازید.حالا که شکل روبروتون رو ساختید،اون رو به عکس بعدی انتقال می دید و کار حجم دهی به کارتون رو آغاز میکنید
و اینطوریه که مدلسازی هر شیءی با این روش امکان پذیر میشه البته این تمارین اهمیت آموزش بیشتر 3dmax و مدلسازی رو کم نمیکنه .
1-برای تکثیر plane ها هم باید ابتدا یکی از edge ها رو انتخاب کنید وبا نگه داشتن shift و move کردن اون edge ،اون رو تکثیر کنین edge= اضلاع
2-اگر هم vertex هارو می خواین بهم وصل کنین از target weld یا weld استفاده کنین. vertex= نقاط
امیدوارم این آموزش کمک کنه البته دوستان دیگه هم که از من وارد ترن کمک میکنن. :paint:

taghi abbas

Well-Known Member
تو سایت3dleaks.com هم اگه بری مدل آماده ی انواع چیز ها رو داره برای دانلود .من که خیلی ازش دانلود کردم:paint:

جدیدترین ارسال ها

بالا