ساخت چمن

Milo

Active Member
ببخشید من یه مشکی برای ساخت چمن با 3dmax دارم . راستش نمی دونم چطور باید چمن بسازم . من با مایا چمن رو می ساختم و داخل 3dmax ایمپرتش می کردم .
ولی یکمی کارم سخت می شد . می خواستم ببینم میشه شما راهنماییم کنید که با خود 3dmax این کار رو انجام بدم ؟
ببخشید من هنوز تازه اول کارم :cry: اگه می شه خیلی حرفه ای برام توضیح ندید .

Milo

Active Member
وای دست شما درد نکنه . هم لینک اولی رو دیدم و هم دومی . واقعا ممنون از راهنمایی تون.:)

Milo

Active Member
ببخشید من این لینکی که شما دادید رو خوندم ولی نمی دونم چرا تمام گزینه های مربوط به Hir and fur در قسمت modify واسه من غیر فعاله ؟ ؟؟؟؟

چی کارشون کنم که فعال بشند ؟ :sad:

Milo

Active Member
:roll: دیگه درست شد. بالاخره این چمن رو درست کردم.
فقط یک سوال دیگه هم داشتم !! چرا موقعی که رندر می گیرم اینقدر زمان می بره ؟ مثلا همین که عکسش رو گذاشتم حدود 25 دقیقه زمان برای رندرش مصرف کرد . چرا ؟ :neutral:

پیوست ها

• chaman3.jpg
    chaman3.jpg
    156 کیلوبایت · بازدیدها: 16

ali3dtech

Member
:roll: دیگه درست شد. بالاخره این چمن رو درست کردم.
فقط یک سوال دیگه هم داشتم !! چرا موقعی که رندر می گیرم اینقدر زمان می بره ؟ مثلا همین که عکسش رو گذاشتم حدود 25 دقیقه زمان برای رندرش مصرف کرد . چرا ؟ :neutral:

سلام دوست عزیز.
از اینکه مطالب براتون مفید بود واقعا خوشحالم.
اگه سوال دیگه ای هم بود بفرمایید ما در خدمتیم.

راستی در جواب سوال شما باید بگم که چون مکس این کار رو با کیفیت خیلی بالا انجام میده یعنی واقعا میاد اون همه چمن رو میزاره تویه صحنه...!!! برای همینه که خب خیلی هم طول میکشه. فرض کن میخواستی باهاش یه انیمیشن هم بسازی...!!!

خب درهرصورت موفق باشی.

Vias

Member
دوست عزیز امپورت در صورتی بی مشکل است که شما از ابزار convert برای تبدیل استفاده بکنید .
در کل فکر کنم که بهتر باشد در خود محیط مکس اینو درست کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا