ساخت يك آرم با فتوشاپ يا !!!

gollpesar

Member
دوستان سلام
خوب هستيد ؟
من جديدا در حال ساخت يك ... با نام « نقطه سر خط !» هستم . از دوستان عزيز و گرافيك كار هاي عزيز تقاضا دارم يه آرم يا لوگو براي اين ... من بسازند . خيلي خيلي ممنون مي شم
يه توضيح : اين آرم ميخواهد به چاپ برسد خودتون ميدونيد چه جوري ديگه !!! ممنون مي شم كه از كلمه نقطه سر خط هم استفاده شده باشد ( به هر نوعي ) زياد رسمي نباشد ( زياد هم جلف نباشد !!!)
يا علي

gollpesar

Member
!!!

اول اينكه به قول خودتون دعاتون مي كنم ثانيا چشم يه چند تا سايت خوب در زمينه فتوضاپ كورل 3 دي مكس و غيره بهتون معرفي مي كنم .
تو پرانتز : بستگي به مرامتون هم داره
يا علي
متظرم

Saeid Taheri

Active Member
Re: !!!

قربون آقا ما كه مراممون زياد مگه سوال قبليت رو حل نكردم
حا لا بگو چه كار بايد بكنيم :roll:

gollpesar

Member
آقا سعيد خوشم مي ياد كه آنلايني و مرامت هم به ما ثابت شده . قرض از مزاحمت اينكه اقا من مي خوام يه ...( هر جوري مي خواي فرض كن ) درست كنم اسمش همون جور كه گفتم «نقطه سر خط !» هستش . مي خواستم اگه ممكنه برام يه لوگو كه بتونم اونو چاپ كنم درست كنيد . باقي اطلاعات رو تو همون متن اول بحث گفتم .
اگه جايي نامفهوم بود بگيد تا بگم !!!!!!!!
يا علي

gollpesar

Member
آقا پس حل شد ؟!!!!! روت حساب كنم مي خوم اين طرح شبيه يه آرم باشه ها !!
البته دستت درد نكنه و ببخشيد كه من يه نه پر رو هستم .
براي چي هم ميخوام رو تو پي ام بهت مي گم
يا علي

OmidGraph

Member
gollpesar گفت:
دوستان سلام
خوب هستيد ؟
من جديدا در حال ساخت يك ... با نام « نقطه سر خط !» هستم . از دوستان عزيز و گرافيك كار هاي عزيز تقاضا دارم يه آرم يا لوگو براي اين ... من بسازند . خيلي خيلي ممنون مي شم
يه توضيح : اين آرم ميخواهد به چاپ برسد خودتون ميدونيد چه جوري ديگه !!! ممنون مي شم كه از كلمه نقطه سر خط هم استفاده شده باشد ( به هر نوعي ) زياد رسمي نباشد ( زياد هم جلف نباشد !!!)
يا علي

با من دست بكار مي شم

Norik

Active Member
OmidGraph گفت:
gollpesar گفت:
دوستان سلام
خوب هستيد ؟
يا علي

با من دست بكار مي شم

ما که نفهميديم اين عکسای آقا اميد چه ربطی به مطالب داره

sorosh

Active Member
سلام

اين (نقطه سر خط ) را من قبلا ديده بودم كه عنوان يك

ماه نامه دانشجويي مربوط به دانشجويان دانشگاه

شريف بود ...بفرماييد كه ارتباطي با آن دارد يا نه؟

ImanYari

Member
اين تاپيك مال 26 مهر 1382 هستش!!
از كجا اينو پيدا كردي فرستادي بالا!!؟

MrMohi

Active Member
آقا امید ما که نفهمیدیم این همه تاپیک جدید اونوقت شما میری این تاپیکهای عهد سوت سوتک شاه رو از اعماق تاریخ میکشی بیرون؟؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا