ساخت نصب برای نرم افزارها كه‌ با یك كلیك بعدا نصب میشون (درخواست)

Dr.Raynaz

New Member
سلام دوستان
من برنامهای دیدم كه‌ با یك كلیك نصب میشون
سؤالم اینجاست :
آيا چجوری اون نصب و درست كردن و به‌ چی نرم افزاری میشه‌ همچین نصب درست كرد.
اگه‌ لینك اموزش هم بدین بهتر
ممنونم

Ali6594

Active Member
من راهشو کامل بلدم و نرم افزارش رو هم می شناسم و کاملا هم امتحان کردم
اما روش رو اینجا نمی گم اگه واستون خیلی مهمه می تونید پیغام خصوصی بدید تا روش و نرم افزار رو بهتون بفروشم
شرمنده اگه خیلی رک حرف زدم .

Dr.Raynaz

New Member
عزیز ممنونم كه‌ جواب دادی
ولی من تو ایران نیستم چجوری ازت بخرم
من تو كشور أردن هستم
ممنونم كمكم كنى

wild-mans

Member
سلام
با وینرر میشه این کار رو کرد فقط کافی موقع فشرده کردن بهش بگید توی یه آدرس خاص ذخیرش کنه تا به محض بازشدن و کلیک کردن بر روی نصب همه چی انجام بشه در ضمن میتونید بدون کلیکش هم بکنید به طوری که وینرر اصلا از شما دکمه ای رو نخواهد تا باز شد خودش نصب کنه بره بعدشم آدرس دایرکتوری رو بدید خودش برای طرف بازش می کنه.
یا حق

Ali6594

Active Member
انصافا سوال این دوستمون رو خوندی ؟
وین رر چطور میتونه تغیراتی که یه نرم افزار تو رجیستری میده اعمال کنه ؟

آخرین ویرایش:

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
اگه بیشتر توضیح بدید راحت تر میتونم راهنماییتون کنم منظورتون از نصب اجرا نیست ؟ شاید منظورتون برنامه های پروتابله ؟
در مورد نصب دوست عزیزwild-mans هم پیشنهاد خوبی دادن
ولی اکثر ستاب ساز ها معمولی و حرفه ای مثل ستاب فکتوری یا اینستال شیلد میتونید پنجره های اضافه برای نصب غیر فعال کنید و فقط امکان کلیک و انپک شدن رو تعریف کنید

Dr.Raynaz

New Member
اگه بیشتر توضیح بدید راحت تر میتونم راهنماییتون کنم منظورتون از نصب اجرا نیست ؟ شاید منظورتون برنامه های پروتابله ؟
در مورد نصب دوست عزیزwild-mans هم پیشنهاد خوبی دادن
ولی اکثر ستاب ساز ها معمولی و حرفه ای مثل ستاب فکتوری یا اینستال شیلد میتونید پنجره های اضافه برای نصب غیر فعال کنید و فقط امکان کلیک و انپک شدن رو تعریف کنید

mahoo painter جان من یك مجموعه‌ نرم افزار خریدم وقتی اتوران اجرا میشه‌ اسم نرم افزارها هست وقی رویه‌ هر كدوم كلیك كنی یك پنجره‌ باز میشه‌ كه‌ برنامه‌ شروع به‌ نصب كردن میكنه‌ و NEXT وFinish نمیاد
و خودیش هم كركیش نصب میكنه‌
میخوام ببینم این با چی ساخته‌ شده‌

wild-mans

Member
سلام
عزیز دلم اولا من سوال دوستمون رو خوندم و منظورش رو متوجه شدم و یه راه پیشنهاد دادم.
در ثانی شما اگه نیاز به تغییر توی رجیستری دارید یه فایل رو که تنظیمات مورد نظر شما رو با پسوند exe یا reg داره رو میزارید بعد از اینکه نصب شده خودش اوتوماتیک وینرر واستون اجراش کنه شاید با وینرر نشه توی خیلی جاها دست برد ولی انعطاف پذیری وینرر باعث میشه خیلی کارها باهاش بشه کرد.
یا حق

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
یه تصویر از پنجره یکی از برنامه های مربوط و اسم مجموعه نرم افزاری که خریداری کردید و اگه مقدوره یه exe رو از مجموعه رو که حجم کمی داره اپ کنید

Dr.Raynaz

New Member
mahoo painter جان چون حجمی برنامه‌ یك كم زیاد بود چند پارت كردم (میدونم تو ایران سرعت پاینه‌).
عزیز این وقتی تو اتوران سیدی نرم افزارها نصب كنى بدون مشكل مستقیم شروع میكنه‌ به‌ نصب مثل اون عكی گزاشتم براتون
ولی اگه‌ بری تو my computer اونجا دابل كلیك رویه‌ فایل exe نصب نرم افزارها كنی یك پنجره‌ باز میشه‌ وقتی next میكنی تو پنجره‌ بعدی پاسورد میخواد كه‌ تو سیدی هیچ پاسوردی نداده‌ بلكه‌ تو سیدی یك فایلی read me گزاشتن كه‌ توش نویشته‌ بايد از طریق autoran برنامهارو نصب كنی اگرنه‌ پاسورد میخواد و تماس هم نگیر وسیه‌ گرفتن پاسورد (اين مجموعه يك DVD هست از كشور سوريا ساخته شده)
اینم محتویات فایل read me
OneClick ™ 2o1O - The First Release
Created & Designed By DR.Ahmed Saker

=(Please Don't Ask Me For The Password Of The Setup Files,Just Install From The Autorun ..)
=Paint me white so i can invisibly fight in the light...
=Paint me black so i can hide my tears in the shadow of your heart...
من الان میخوام ببینم این setup چجوری ساختن و به‌ چی نرم افزاری این كارو كردن كه‌ وقتی رویه‌ هارد نرم افزارها كپی كنيد پاسورد میخواد

ممنونم منو رهنمایی كنین
سپاسگزارم

پیوست ها

• PDF Password Remover v3.0.part1.rar
    400 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • PDF Password Remover v3.0.part2.rar
    400 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • PDF Password Remover v3.0.part3.rar
    400 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • PDF Password Remover v3.0.part4.rar
    217.2 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • one click1.jpg
    one click1.jpg
    52.9 کیلوبایت · بازدیدها: 4

Dr.Raynaz

New Member
لطفا جواب بديننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننز
خيلى لازم دارم

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
خوب در مورد اینکه چطور برنامه از اتوران تبعیت میکنه میتونه راهکارهای متفاوتی باشه برای پیدا کردن دلیلش نیاز هست سی رو امتحان کنم ترفند پیچیده ای نداره که این کار هم از حوصله من و شما خارجه
در مورد برنامه ای که این ستاب با اون ساخته شده اسم برنامه Inno Setup
تا جایی هم که میدونم رایگانه میتونید از این سایت دانلود کنید
www.jrsoftware.org

Dr.Raynaz

New Member
خوب mahoo painter جان
چجوری اون setup ى كه‌ برنامها دارند برداریم تا با این برنامه‌ كه‌ معرفی كردی دوباره‌ setup براشون ساخت
خیلی ممنونم از جوابتون

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
در این مورد نمیتونم کمکی بکنم
هر برنامه ای موقع نصب یسری فرامین رو در ویندوز اعمال میکنه مثل ریجستری و..
پیشنهاد نمیکنم وقتتون رو روی این کار بذارید که غیر منطقیه هر برنامه یسری فرامین رو اعمال میکنه و خودتون هم میدونید که تغییرات شون در ویندوز یکسان نیست پس برای ساخت یه ستاب نیاز هست کلی وقت صرف کنید و دستورات ریجستر و ... رو در قالب ستاب مجدد بر روی ویندوز نصب کنید
زمانی رو که برای این کار صرف میکنید بیشتر از اون هست که زمان برای دانلود مجدد شون از اینترنت صرف میشه
اگه ممکنه از اتوران برنامه یه تصویر + و از داخل بروز سی دی یه تصویر بذارید البته اگه ایزو باستر ندارید حتما فایلهای مخفی رو از حالت مخفی خارج کنید بعد عکس بگیرید

Dr.Raynaz

New Member
من خیلی لازم دارم این كارو انجام بدم پس منو رهنمایی كنید لطفا
از این هم نفهمیدم كه چی ميخواستى:
اگه ممکنه از اتوران برنامه یه تصویر + و از داخل بروز سی دی یه تصویر بژارید البته اگه ایزو باستر ندارید حتما فایلهای مخفی رو از حالت مخفی خارج کنید بعد عکس بگیرید

لازم به‌ كمك هستم
سپاسگزارم

Ali6594

Active Member
عزیزم مگه اون راهی رو که من گفتم متوجه نشدی ؟
اگه نشدی امشب بیا دوباره بهت بگم

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
از برنامه اتوران یه عکس + از محتویات سی دی یه عکس بذارید اگر هم مقدوره اتوران یا همون exe سی دی رو ضممیه کنید

Dr.Raynaz

New Member
mahoo painter جان بفرمايد اين هم درخواست هاى شما
ممنونم كمكم كنيد

پیوست ها

• home-autorun.jpg
    home-autorun.jpg
    158 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • mahtavayati cd az my computer.jpg
    mahtavayati cd az my computer.jpg
    111.8 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • program list in autorun.jpg