ساخت مکعب روبیک با مایا

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
خوب مصلما باید rig ـش کنی عزیز ولی اصلا چیز ساده ای نیست.
راحت ترین روش اینه که اول حرکتی که میخوای روش پیاده کنی، یعنی چطوری انیمیتش کنی رو قبلا معین کنی و به راحتی با ساحت group هایی که مهره ها رو توش بر اساس حرکتت چیندی رو توش قرار بدی. مثلا : گروه یک اسمش move_1 باشه و تو این گروه مهره ایی که باید به صورتی که مشخص کردی حرکتن کن بعد گروه بعدی و تو این گروه مهره هایی که باید حرکت دوم رو انجام بدن که حتی میتونن از مهره های گروه اول هم باشن فقط باید توجه کنی که جوری برنامه ریزی کنی که گروه ها رو طبقه به طبقه انیمیت کنی و یهو از انیمیت گروه 10 نپری 1 که کل انیمیتت رو خراب میکنه.

فقط نیاز به برنامه ریزی قبلی داره. اگه به توصیح بیشتر و نشون دادن و ریز شدن روشی که میگم داشتی بگو تا بیشتر برات توضیح بدم عزیز.

این روشی بود که همین الان به ذهنم رسید ولی حتما روش های دیگه هم داره ولی خیلیییی پیچیده.

شاید تو u tube هم بگردی پیدا بشه یا دوستان برات بذارن ولی همیشه سعی کن خوووووب رو چیزی که میخوای فکر و روش های مختلف رو تست کن تا خودت بهش برسی این کار ذهنت رو به شدت باز میکنه و حتی اگه به نتیجه هم نرسی به خیلی نکات دیگه تو همین میون میرسی. این رو از برادر کوچیکترت قبول کن.

حق یارت :rose:

آخرین ویرایش:

Hamed_8

Member
اشتباهه محضه این کار !
با موتور بازی سازی راحت تر در میاد تا مایا

انیمیشن که نمیخوای ؟ باید به صورت بازی باشه

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
چرا اشتباه محض؟ خوب وقتی در میاد چرا اشتباه؟ خوب با موتور بازی چجوری تو یه انیمیشن ازش استفاده کنه. مثلا من یه کاراکتر دارم این معکب رو تو دستش میگیره و میچرخونه وفتی مثل انیمیت های عادی یه کاراکتر حرکت مکعب رو قبلش طراحی کنه و به راحتی با ساخت گروه ها انیمیتش کنه چه مشکلی داره؟
آخه همچین نوشتی اشتباه محض انگار که اگه این کار رو بکنه سیستمش میترکه :green:
خوب عزیز میتونستی بگی اینم هم میشه اینم که میگم بهتره یا مزایاش اینه که فکر نکنم اینی که شما گفتی بتونه این مثالی که من زدم رو حل کنه یعنی به کاراکترمون داره این معکب رو میچرخونه.
اگه من اشتباه میکنم بگو عزیز دل :rose:

خواهشا دیگه اینجوری نگو اشتباه محض آدم قلبش وایمیسه.:green: شوخیدم خنده کِنی عزیز
حق یارت

Hamed_8

Member
نمیدونم چرا ایرانی جماعت تخصص جبهه گیری داره !!
اگه توی انیمیشن بخواد استفاده کنه اشتباه محضه که توی موتور بازی درش بیاره
و اگه برای بازی بخواد اشتباهه محضه توی مایا درش بیاره

توی پست من نوشته شده برای انیمیشن که نمیخوای ؟ دقت کرده بودین بهش ؟ جواب من برای این بوده که توی موتور استفاده کنه ازش نه توی انیمیشن

و اگه برای انیمیشن بخواد ....
ریگ جالبی میخواد وقت کنم روش کار میکنم و درستش میکنم و همینجا میذارمش

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
عزیزم یه نگاه به پستت بنداز چجوری شروع کردی. من جبهه گرفتم؟
اشتباهه محضه این کار !
این نوع شروع پستت بود. بعد پستی که گذاشتی رو نگاه کن به جمله بندیت فدات شم به پست من هم نگاه کن همش با عزیزم جونم بود خیلی هم دوستانه بود با اینکه شما پستت رو اونجوری شروع کردی ولی من خیلی نرم و با شوخی رفیقانه جواب دادم و سوال کردم و باهات شوخی کردم . هر کی بیاد این پست ها رو بخونه خودش متوجه میشه ریفیق.
من گفتم انیمیشن باشه اینجوری نگفتم با برنامه گیم سازی نمیشه گفتم با برنامه گیم سازی نمیتونه بیارتش تو کار انیمیشن همین شما حس خودت رو به من نصبتی دادی عزیز دل.
باز دوستانه ازت خواهش میکنم یه بار مطلب خودت رو مطلب من رو بخون ببین کدوم لحن سریع و تند داره ریفیق. :rose:
اگه هم قبول نداری من چنین خصلیت ندارم بگو تا نشون پستی رو بهت بدم تا بینی من اصلا اهل جبه گرفتن و قبول نکردن اشتباهم و معذرت خواهی رو ندارم.
آخرین پست این صفحه رو بخون عزیز
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=188575&page=3
حق یارت

آخرین ویرایش:

rezaoptic

Well-Known Member
من این پروژه را با همون روشی که آقای bubo3d اون بالا گفتن درست کردم فقط به تمرکز زیاد نیاز داشت که به امید خدا انیمیتش تموم شد فقط به رندر که رسید وا رسید.
کلا روشه خوبیه.
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا