ساخت منو در flash mx

armaco

Member
سلام . روشهای ساخت منو در flash mx 8 رو میخواستم . اگر میشه step by step توضیح بدید اگه همراه با نمونه کار هم باشه ممنون میشم.

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست عزيز

شما بوسيله ماسك كردن منو هاي خيلي جالبي مي تونيد درست كنيد

roshanaiy

Active Member
دوست من شما هر چي سوالت رو بهتر بپرسي جواب بهتري هم دريافت مي مي كني

bahadorkhan

Member
من منوی باز شو که عکس داشته باشه میخواستم.عکسه تقریبی شو گذاشتم
عجله دارم
مرسی
عکس حالت بسته منو:
1.png

عکس حالت باز شده منو:
2.png

آخرین ویرایش:

armaco

Member
کامل!!!!!!!!!!

یه سورسی یه sampleی حداقل یه فایل لینک یا...ی بزارید که از رو اون بتونم یاد بگیرم راه و روشش هم فرقی نمیکنه هر جور بلدید بگید:neutral:

آخرین ویرایش:

roshanaiy

Active Member
1. اول از منوي اصلي و تمام زير منوها سمبل موي كليپ مي سازيم
2. به تعداد موي كليپ ها لايه مي سازيم
3. سمبل منوي اصلي را در فريم اول در جاي دلخواه قرار مي دهيم . (در بالا ترين لايه)
4. زير منوها رو نيز در لايه ها مي چينيم . هر موي كليپ در يك لايه . (ترجيحا يه فريم جلوتر از فريم منوي اصلي . يعني در فريمي كه منوي اصلي تمام مي شود ما جلويش يك فريم ميسازيم و زير منوها را آنجا مي گذاريم)
5. بعد افكت مورد نظر را به آنها مي دهيم . مثلا من در اين فايل در 15 فريم جلوتر به زير منوها اين افكت را داده ام كه به حالت فيد ظاهر شده و از زير منوي اصلي برون بيايند . اگر فايل را ببيني بهتر منظورم رو مي فهمي . اين افكت هر چيزي مي تونه باشه و به خودت بستگي داره
6. بعد يك stop() در فريمي كه افكت شروع مي شه مي زاريم . و در همون فريم به منوي اصلي اكشن زير رو مي ديم
PHP:
on(rollOver){
	_root.gotoAndPlay(16)
}

در آخر نيز به هر زير منو اكشن دلخواه رو مي ديم

الان ساعت 2 نصفه شبه . ببخشيد اگه بد توضيح دادم
كاملتر از اين و به روش هاي ديگر هم هست . تو اين فايل رو ببين و دقيقا بگو مي خواي منوت چطوري باشه ؟
راستي با اون آقاي bahadorkhan همكاري ؟؟؟

پیوست ها

• roshanaiy.rar
    4.4 کیلوبایت · بازدیدها: 84

roshanaiy

Active Member
البته من به تازگي يدونه از اين برنامه هاي ساخت منو ديدم
http://forum.majidonline.com/showthread.php?p=530200#post530200
به نظرم براي شما بايد خوب باشه
اما در مورد منو ، ساخت اون سليقه اي ه و چيزي نيست كه بگي روش خاصي داره . البته يكسري چيزهاي خاص داره . اما بايد طرف خلاقيش رو به كار بندازه .

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست عزيز شما بايد يه تابع براي اينكار تعريف كنيد كه و قتي منويي زير شاخه منوي ديگه باشه با بستن منو تمام منو ها بسته ميشن اگه وقت كردم يه نمونه برات مي زارم ---- منتظر باش ----

اقا يه كتاب اموزشي رايگان براي ساخت براي براي Flash MX
كسي داره؟ كه كلا همه چيزو ياد بده؟

اقا اگر خرد خرد اموزش مي داديد گام به گام بهتر بود
خيلي نياز دارم همين منوهايي كه گذاشتيد

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

اين ديگه آموزش نمي خواد سورس رو باز كن خودت ميفهمي اينقدر هم سخت نيست يه نگاهي كني ميفهمي

سلام دوست من

اين ديگه آموزش نمي خواد سورس رو باز كن خودت ميفهمي اينقدر هم سخت نيست يه نگاهي كني ميفهمي

نمي دانم براي من نميشه اين رو ببينيد كجاش مشكل داره؟

پیوست ها

• test.rar
    2.2 کیلوبایت · بازدیدها: 6

جدیدترین ارسال ها

بالا