omedonline
Member
سلام
چی جوری میشه مقالات یا اخبار مرتبط ساخت، مثلا شما مقاله رو باز میکنید و در کنارش لینک مرتبط یا مطالب مرتبط هست مثل سایت BBCpersian .
من این کارو کردم، یک فیلد به تیبل اضافه کردم به نام sub که هنگام insert شدن شما مقدارش رو "سلام" میزارید و واسه مقاله بعدی اگر بخوای با قبلی مرتبط بشه همون مقدار "سلام" رو insert میکنی.
و در انتها 2 تا query درست کردم یکی واسه نشون دادن مقاله و دیگری واسه مقالات مرتبط،
این qurey دووم هست، نمیدونم کارم درسته یا نه، یا اینکه راه سادهتری هم هست. خلاصه عرض شود درست کار میکنه به شرط اینکه شما به sub مقداری داده باشی در غیر این صورت همه اونای که مقدار داده شدن رو نشون میده. خوب شاید اصلا من نخوام به sub مقدار بدم که به مقاله دیگه مرتبط بشه!!!
نمیدونم که خوب توضیح دادم یا نا؟
منتظر کمک شما هستم
چی جوری میشه مقالات یا اخبار مرتبط ساخت، مثلا شما مقاله رو باز میکنید و در کنارش لینک مرتبط یا مطالب مرتبط هست مثل سایت BBCpersian .
من این کارو کردم، یک فیلد به تیبل اضافه کردم به نام sub که هنگام insert شدن شما مقدارش رو "سلام" میزارید و واسه مقاله بعدی اگر بخوای با قبلی مرتبط بشه همون مقدار "سلام" رو insert میکنی.
و در انتها 2 تا query درست کردم یکی واسه نشون دادن مقاله و دیگری واسه مقالات مرتبط،
PHP:
mysql_select_db($database_ren, $ren);
$query_pey = "SELECT art.id, art.title, art.sub FROM art WHERE art.sub like '%$row_news[sub]%' ORDER BY art.id DESC";
$pey = mysql_query($query_pey, $ren) or die(mysql_error());
$row_pey = mysql_fetch_assoc($pey);
$totalRows_pey = mysql_num_rows($pey);
?>
نمیدونم که خوب توضیح دادم یا نا؟
منتظر کمک شما هستم