سلام دوستان
راستش من چند وقتی میشه با فلش کار کردم میخواستم در زمینه تهیه و تدوین محتوای آموزشی یکی از دوره هام که تدریس می کنم اقدام کنم که در نظر دارد به صورت فلش و طبق استاندارد اسکرم این رو ا نجام بدم برای شروع باید چیکار کنم؟ چقدر زمان میبره؟ و اینکه چند جا سرچ کردم یک سری نرم افزار برای اینکار نوشتن مثل lecture maker که هم با فلش کار میکنه هم پکیج های scorm رو ساپورت میکنه آیا میشه رو ای نرم افزار یا نرم افزار دیگه ای حساب کرد یا اینکه بهترینش فلشه؟؟؟![Confused :-? :-?](/styles/majidonline/smilies/majidonline_confused.gif)
![Confused :-? :-?](/styles/majidonline/smilies/majidonline_confused.gif)
ممنون میشم از دوستان بتونن کمک کنن![rose :rose: :rose:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_rose.gif)
![rose :rose: :rose:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_rose.gif)
با تشکر
راستش من چند وقتی میشه با فلش کار کردم میخواستم در زمینه تهیه و تدوین محتوای آموزشی یکی از دوره هام که تدریس می کنم اقدام کنم که در نظر دارد به صورت فلش و طبق استاندارد اسکرم این رو ا نجام بدم برای شروع باید چیکار کنم؟ چقدر زمان میبره؟ و اینکه چند جا سرچ کردم یک سری نرم افزار برای اینکار نوشتن مثل lecture maker که هم با فلش کار میکنه هم پکیج های scorm رو ساپورت میکنه آیا میشه رو ای نرم افزار یا نرم افزار دیگه ای حساب کرد یا اینکه بهترینش فلشه؟؟؟
ممنون میشم از دوستان بتونن کمک کنن
با تشکر