ساخت محتوای آموزشی با فلش طبق استاندارد اسکرم

samanfm

New Member
سلام دوستان

راستش من چند وقتی میشه با فلش کار کردم میخواستم در زمینه تهیه و تدوین محتوای آموزشی یکی از دوره هام که تدریس می کنم اقدام کنم که در نظر دارد به صورت فلش و طبق استاندارد اسکرم این رو ا نجام بدم برای شروع باید چیکار کنم؟ چقدر زمان میبره؟ و اینکه چند جا سرچ کردم یک سری نرم افزار برای اینکار نوشتن مثل lecture maker که هم با فلش کار میکنه هم پکیج های scorm رو ساپورت میکنه آیا میشه رو ای نرم افزار یا نرم افزار دیگه ای حساب کرد یا اینکه بهترینش فلشه؟؟؟ :-?:-?

ممنون میشم از دوستان بتونن کمک کنن:rose::rose:

با تشکر

mohammad.sub7

کاربر فعال
آموزش به چه صورتی؟

اگه به صورت فیلم اینتر اکتیو یا quiz میخواید باشه adobe captivate بهترینه

samanfm

New Member
نه دوست عزیز منظور من فیلم نیست مثل فیلم های معمول منظور من ساختن یک فلش آموزشی با منو و سرفصل مطالب و همینطور اینتراکتیو باشه و غیره مثل آموزش هایی که در بعضی از lms ها قرار میگیره مثل moodle و افراد میان عضو میشن و فایل رو میبینن...حالا طبق استاندارد scorm باشه...

الان مشکلت چیه؟
من یه مدت رو این آموزش مجازی کار میکردم دنبال چی میگردی؟
ببین نرم افزارای این کار معمولا هزینه بالایی دارن اگه بتونی از این رایگانا از رو نت پیدا کنی که خوب کارت خیلی ساده میشه ولی خرید یا حتی اجاره اون هزینه بالایی داره

برای تولید محتواشم مشکل خاصی نیست با فلش میشه انجامش داد نمونه آموزشهای مجازی که با فلش انجام شده رو هم پیشنهادم اینه بری رو سایت دانشگاه علوم حدیث نمونه فلشهای قشنگی داره البته اینتر اکتیو نیست آهان در مورد اینتر اکتیو بودنش هم بستگی به نرم افزارت داره یه سری نرم افزارا ساپورت نمیکنه
ببین تو این نرم افزارا مهم امنیته یعنی همه چیزش بر پایه امنیتشه که مثلا هر درسی که تو اون زمان خاص شما میزارین برای نمایش کاربر نتونه رو سیستمش سیو کنه چون اگه سیو کنه خوب دروس شما لو میره دیگه دفعه بعد کسی نمیاد سراغتون واسه همین این نرم افزارا معمولا به این شکل کار میکنن که کل فایل swf تون رو میکشه تو و به یه فرمت دیگه تبدیل میکنه و تو سیستم خودش پخش میکنه که کار بر اگه سیو هم کرد فرمتش براش قابل خوندن نباشه
خودد استاندارد اسکرم هم چیز خاصی نیست یه جور استاندارد برای آموزش مجازیه که معمولا خود نرم افزار اصلیتون رعایت میکنه

mohammad.sub7

کاربر فعال
نه دوست عزیز منظور من فیلم نیست مثل فیلم های معمول منظور من ساختن یک فلش آموزشی با منو و سرفصل مطالب و همینطور اینتراکتیو باشه و غیره مثل آموزش هایی که در بعضی از lms ها قرار میگیره مثل moodle و افراد میان عضو میشن و فایل رو میبینن...حالا طبق استاندارد scorm باشه...
-----------------

با ترکیب فلش + captivate من خودم درست کردم همچین آموزشهایی رو . البته با دایرکتور و ... هم میتونی اما به

نظرم ترکیب فلش و captivate بهتره

samanfm

New Member
الان مشکلت چیه؟
من یه مدت رو این آموزش مجازی کار میکردم دنبال چی میگردی؟
ببین نرم افزارای این کار معمولا هزینه بالایی دارن اگه بتونی از این رایگانا از رو نت پیدا کنی که خوب کارت خیلی ساده میشه ولی خرید یا حتی اجاره اون هزینه بالایی داره

برای تولید محتواشم مشکل خاصی نیست با فلش میشه انجامش داد نمونه آموزشهای مجازی که با فلش انجام شده رو هم پیشنهادم اینه بری رو سایت دانشگاه علوم حدیث نمونه فلشهای قشنگی داره البته اینتر اکتیو نیست آهان در مورد اینتر اکتیو بودنش هم بستگی به نرم افزارت داره یه سری نرم افزارا ساپورت نمیکنه
ببین تو این نرم افزارا مهم امنیته یعنی همه چیزش بر پایه امنیتشه که مثلا هر درسی که تو اون زمان خاص شما میزارین برای نمایش کاربر نتونه رو سیستمش سیو کنه چون اگه سیو کنه خوب دروس شما لو میره دیگه دفعه بعد کسی نمیاد سراغتون واسه همین این نرم افزارا معمولا به این شکل کار میکنن که کل فایل swf تون رو میکشه تو و به یه فرمت دیگه تبدیل میکنه و تو سیستم خودش پخش میکنه که کار بر اگه سیو هم کرد فرمتش براش قابل خوندن نباشه
خودد استاندارد اسکرم هم چیز خاصی نیست یه جور استاندارد برای آموزش مجازیه که معمولا خود نرم افزار اصلیتون رعایت میکنه

مرسی از کمکت دوست عزیز

حالا شما که تو این زمینه کار کردی میشه بگی چه مدت کار میبره و اینکه چند نمونه از این نرم افزار ها چه رایگان چه تجاری رو که هم اسکرم ساپورت میکنه هم اینتراکتیو هست رو معرفی کنی؟

samanfm

New Member
-----------------

با ترکیب فلش + captivate من خودم درست کردم همچین آموزشهایی رو . البته با دایرکتور و ... هم میتونی اما به

نظرم ترکیب فلش و captivate بهتره

منظورت از ترکیب این دو چیه؟ محتوا رو با فلش درست میکنن یا مثلا منو ها و Quiz ها رو با فلش و مابقی رو با captivate ?

و این که آیا اسکرم رو میشه رعایت کرد؟ اگه نمونه کاری دارید ممنون میشم بزارید ببینم یا اینکه جایی هست معرفی کنید... مرسی

erpol

Member
با سلام و خسته نباشید خدمت شما
یه سوال فنی داشتم اگه بتونید کمکم کنید ممنونتون میشم یک عمر
حالا سوال : یه فایل فلش دارم که میخوام به قسمتی از اون مثلاً قسمت درب بهش لینک بدم تا وارد صفحه دیگه ای بشه چجوری این کار رو انجام بدم لطفاً یکی کمک کنه
باتشکر
اینهم لینک سایتم که فایل فلش روش آپلود شده www.itlor.com

erpol

Member
با سلام و خسته نباشید خدمت شما
یه سوال فنی داشتم اگه بتونید کمکم کنید ممنونتون میشم یک عمر
حالا سوال : یه فایل فلش دارم که میخوام به قسمتی از اون مثلاً قسمت درب بهش لینک بدم تا وارد صفحه دیگه ای بشه چجوری این کار رو انجام بدم لطفاً یکی کمک کنه
باتشکر
اینهم لینک سایتم که فایل فلش روش آپلود شده www.itlor.com
اینهم ایمیلم : [email protected]

erpol

Member
با تشکر
درسته خروجی html میده ولی لینک یه تیکه ی خاص رو من میخوام بزارم
اگه میشه بیشتر برام توضیح بده ممنون میشم

erpol

Member
داداش این فایلمه همه چی رو توش گذاشتم اگه زحمتی نیست در صفحه index وقتی رو قسمت درب درفایل فلش کلیک میکنی بیاد به صفحه index 2
ممنون میشم برام انجام بدی
فایل پیوست شده

پیوست ها

• 111111111111.zip
    690.2 کیلوبایت · بازدیدها: 2

samanfm

New Member
مرسی از کمکت دوست عزیز

حالا شما که تو این زمینه کار کردی میشه بگی چه مدت کار میبره و اینکه چند نمونه از این نرم افزار ها چه رایگان چه تجاری رو که هم اسکرم ساپورت میکنه هم اینتراکتیو هست رو معرفی کنی؟

کسی نیست کمکی کنه؟.....:mad::sad::sad::sad:

مرسی از کمکت دوست عزیز

نرم افزار رو من سراغ ندارم فقط یه سایت مسیر میدونم که اینکار رو میکنه ولی هزینه داره که همین دانشکده علوم حدیث هم با اون کار میکنه

خود فایلای فلشش رو من کار کردم بستگی داره در چه حدی بخواین در بیارین اگه کار خوب بخواین در بیارین خیلی زمان میبره یعنی برای هر ساعت فلشش بیش از 25 30 ساعت کار میبره
من دروس علوم حدیث رو خیلی میپسندم یه دیدی بزن بهش بد نیست :

http://vu.hadith.ac.ir/?page=LessonsSamples

جدیدترین ارسال ها

بالا