ساخت مترجم

mgh67

Member
من میخوام یه مترجم متن بسازم الان یک مشکل دارم وقتی کلامات جدا میکنم باید هر کلمه رو تو بانک اطلاعاتیم پیدا کنم اما برای این کار تنها راه حلی که پیدا کردم اینه که برای هر کلمه یکبار به بنک متصل بشم و کلمه رو پیدا کنم که این کار هم خیلی کنده هم سی پی یو رو خیلی مصرف میکنه و عملان کار نمیکنه اگر کسی راه حلی داره لطف کنه بگه؟
کدی که من استفاده میکنم
For i=1 to 50
Set AdoRec = Server.CreateObject("ADODB.Recordset")
AdoRec.Open strSQL, adoCon, 1,3
Adorec.Find "word ='" & aword(no) & "'"
If Err.Number<>0 then
Else
IF NOT AdoRec.EOF Then
IF meaning="" then
meaning=AdoRec("farsi")

mosyhey

Member
گمان نکنم راه دیگری باشد. لازم نیست دستورات مربوط به باز شدن ارتباط و بستن را در چرخه For بیاورید؛ بدین گونه که دو خط اول کدتان بعد از For و خطوطی که مربوط به بستن ارتباط است را یک بار در بالا و پایین صفحه بیاورید و در سراسر صفحه تنها به جستجو در بین جدول کلمات بپردازید.

mgh67

Member
گمان نکنم راه دیگری باشد. لازم نیست دستورات مربوط به باز شدن ارتباط و بستن را در چرخه for بیاورید؛ بدین گونه که دو خط اول کدتان بعد از for و خطوطی که مربوط به بستن ارتباط است را یک بار در بالا و پایین صفحه بیاورید و در سراسر صفحه تنها به جستجو در بین جدول کلمات بپردازید.
من قبلا این کارو کردم ولی در انجام این کار این مشکل هست که بعد از پیدا کردن اولین لغت دیگه هیچ رکورد بعدی رو پیدا نمیکنه چون روی رکورد اول باز میشه و دیگه به دنبال رکورد بعدی نمیره؟

milade

Member
من قبلا این کارو کردم ولی در انجام این کار این مشکل هست که بعد از پیدا کردن اولین لغت دیگه هیچ رکورد بعدی رو پیدا نمیکنه چون روی رکورد اول باز میشه و دیگه به دنبال رکورد بعدی نمیره؟
این کدی که من میبینم متنش که تغییر نمیکنه پس نبایدم تکون بخوره از کلمه اول !

جدیدترین ارسال ها

بالا