ساخت ماشین

ساخت و رندر ماشین

سلام دوستان من این ماشین رو یک سال قبل درست کردم

پیوست ها

• MER TYPE-SA.jpg
    MER TYPE-SA.jpg
    103.5 کیلوبایت · بازدیدها: 56
آخرین ویرایش:

mamali132002

Active Member
آقا کار خوبیه ولی به نظرم توی رندر و لایتینگ مشکل داره.(روی مدل هم فکر کنم بیشتر باید کار بشه)

mamali132002

Active Member
به نظرم یه خورده نور صحنه باید بیشتر باشه شایدم زاویه نور اینجوریه. لایتینگ رو Hdr انجام دادی ؟

مملی جان نور صبح تقریبا نزدیک وقتیه که خورشید در میاد روشن تر فکر نمی کنم بشه
من اینوقت روز رو خیلی دوست دارم

نه اچ دی ار نیست

بازم ممنونم

e.k

Member
پسر کارت خوبه افرین
اما تو مدل و ماده دهی باید بیشتر کار کنی
به ماشین های دیگه هم توجه کن.

سلام دوست عزیز
ممنونم

ولی میشه بیشتر توضیح بدی خودم میدونم کجاهاش ایراد داره ولی می خواهم مطمعن شوم چیزی از قلم نیفته

ممنون

mamali132002

Active Member
ببین ارشاد جان متریال ماشین یا به اصطلاح car paint یه متریال خیلی خاص هستش. یه عده تو vray میان reflection رو دو لایه میکنن و بعد blend میکنن . یکی به صورت glossy و دیگری بدون glossy .
اما تو final رندر جدید و همچنین mental ray مکس9 به صورت یک shader اضافه شده که به راحتی میشه درش آورد به این عکس که تو finar render sp2 برای مکس هست نگاه کن :

fR_CarPaintImage01.jpg

fR_CarPaintYellow.jpg

fR_CarPaintImage.jpg

اگر دقت کنی مخصوصا تو عکس آخر reflection یه جاهایی تیز و یه جاهایی glossy شده این یکی از خصوصیات car paint هستش که فکر کنم بستگی به زاویه دید و رنگ محیط داره و با map دادن درست نمیشه.

آخرین ویرایش:

mamali132002

Active Member
به نظرم هر چیزی متریال خاص خودش رو داره من یه مدت که تیزر میساختم با خیلی از ماده ها آشنا شدم و یه تجربه ای که به دست آوردم این بود که فقط با یک Fresnel دادن به reflection اجسام نمیشه اونا رو در آورد برای همین معمولا از عدد های فیریکی برای ماده هام استفاده میکنم. مثلا تو سایت vray.info یادمه IOR و درجه Fresnel ماده ها رو داده و تقریبا هم جواب میده ولی باید با ماده ها خیلی کار کنی تا بتونی عین همون رو بسازی.

سلام مملی جان به نکته خیلی خوبی اشاره کردی ممنونم

راستی چه تیزر هایی کار کردی و در کدوم شرکت...؟

اقا افتخار دادی که این کارو کردی ممنونم
ولی همون طور که گفتم این کار رو یک سال پیش انجام دادم و سیوش رو ندارم

ممنون

mamali132002

Active Member
برای شرکت های معروفی نساختم یه جورایی کار کردن تو شرکت آمار رو از دست آدم خارج میکنه ولی تا اونجایی که یادمه اینا بودن:
first time لوازم آرایش
verita لوازم آرایش
crystal شامپو فلفل
shogoon plast خشک کن خانگی (خیلی عجیب غریب بود)
valensy کرم رشد سینه و لاغری
myson تبلیغ اتو و تبلیغ فصل های سال
DR.temt قرص لاغری ( البته یکی ساختم بعد به سفارش مشتری گند کشیدم توش و راضی شدن)
M.khair لوازم آرایش
Palco لوازم آرایش
تبلیغ 26 ساله Jame Jam که بکگراند Neon آبی داره.
چند تا میان برنامه هم برای جام جم انجام دادم یکیش کارتونی بود 2 تا شم برای valentine بود .

تو شرکت Jdesign کار میکردم و به صورت تنها تیزر میساختم ... امیدوارم نسیب هیچ کدومتون نشه ولی از 100 تا سربازیم بد تره و چند تا هم برای عید به کمک یکی از دوستام تغریبا همه کارا شو ایشون کردن انجام دادیم ( تو یه روز 4 تا ساختیم)

اینا رو تقریبا یادمه بعضی از این ها چند تایی بودن... مثلا first time نزدیک 6 تا تبلیغ بود . verita فکر کنم 3 تا بود و تقریبا همچین چیزایی....
دیگه من تو شرکت کار نمیکنم و فکر نکنم دیگه تو عمرم تبلیغ لوازم آرایش رو قبول کنم. حالم به هم خورد از هرچی لوازم آرایش.

الان هم یه پروژه برای شرکت نفت دارم انجام میدم.

آخرین ویرایش:

mamali132002

Active Member
من تنها تبلیغی که از شرکت تو تونستم بیرون بیارم تبلیغ اتو myson بودش. چون تیزر تلویزیونی بود بالای 1.5 GB حجمشون میشد بیشتر از 35 ثانیه هم تا حالا نساختم. ولی حتما یه فریم هاییشو برات میزارم.

جدیدترین ارسال ها

بالا