ساخت فرم

mohsen162

Member
با سلام خدمت دوستان
من می خوام یک فرم را با htmlبسازم و با phpهم پردازش کنم و در دیتابیس ذخیره کنم تا اینجا که مشکلی نیست اما می خوام وقتی مدیر از دیتابیس اون فرم را فراخونی میکنه دیگه فرم رو نبینه بلکه یک تقاضا که پر شده ببینه
مثلا کاربر فیلد نام(محسن) پر میکنه اما مدیر اینو میبینه با سلام احتراما اینجانب محسن تقاضای ....
ممنون میشم راهنمایی کنید که این چه جوری میشه ساخت

farik

Well-Known Member
با سلام..
خوب برای اینکار شما کافیه اطلاعات رو از دیتا بیس بگیرین و در یک قالب که خودتون قبلا تعیین کردین با استفاده از تابع str_ireplace جابجا کنین...مثلا به جای [name] اسم شخص رو از دیتا بیس قرار بدین..بعد هم که print کنیدش..

Masoud1365

مدیر انجمن
با سلام خدمت دوستان
من می خوام یک فرم را با htmlبسازم و با phpهم پردازش کنم و در دیتابیس ذخیره کنم تا اینجا که مشکلی نیست اما می خوام وقتی مدیر از دیتابیس اون فرم را فراخونی میکنه دیگه فرم رو نبینه بلکه یک تقاضا که پر شده ببینه
مثلا کاربر فیلد نام(محسن) پر میکنه اما مدیر اینو میبینه با سلام احتراما اینجانب محسن تقاضای ....
ممنون میشم راهنمایی کنید که این چه جوری میشه ساخت

خب متغیر رو هر جا که میخوایی چاپ کن ! به همین راحتی ! مثلا :
PHP:
$name = 'Masoud';//in masalan az db gerefti !
echo 'Ba salam , '.$name.' Be site khosh amadi !';//output = Ba salam , Masoud Be site khosh amadi !

mohsen162

Member
یک دنیا ممنون
یک سوال دیگه دارم میخوام این فرمو تبدیل به عکس کرده و بعد داخل دیتابیس ذخیره کنم باید از این متد استفاده کنمimagestring
یعنی اول به شکل فرمی که گفتین در بیارم بعد چطوری با این متد یا هر متد دیگه تبدیل به عکسش کنم

Masoud1365

مدیر انجمن
یک دنیا ممنون
یک سوال دیگه دارم میخوام این فرمو تبدیل به عکس کرده و بعد داخل دیتابیس ذخیره کنم باید از این متد استفاده کنمimagestring
یعنی اول به شکل فرمی که گفتین در بیارم بعد چطوری با این متد یا هر متد دیگه تبدیل به عکسش کنم
منظورتو نگرفتم !
یعنی میخاای عکس رو در دیتابیس ذخیره کنی ؟ ( تو فروم هست یه سرچی بزنید )

mohsen162

Member
آره اونو دیدم میخوام کاربر یک فرمو پر کنه بعد من یک مقدار روی اون پردازش انجام بدم تا تبدیل به یک تقاضا نامه بشه بعد در دیتابیس به شکل یک عکس ذخیره کنم

farik

Well-Known Member
با سلام..
شما اگه بخواین تصویر رو ایجاد یا ویرایش کنین باید با کتابخانه GD کارکنین...بحث روش زیاد شده..تو php.org یک سرچ بکنین هم کامل توضیح داده/..البته تا اونجایی که میدونم فارسی سسساپورت نمیکنه..

mohsen162

Member
تو مقاله کد کیچا قابل عبور است یک کتابخانهgdقرار دادند که فارسی اما من بلد نیستم ازش استفاده کنم

farik

Well-Known Member
با سلام..
شما لینک تاپیک یا مقاله رو بزارید..بینم کابخونش چیه..اگه تونستم باهش کارکنم...یک آموزشی چیزی در اولین فرصت میزارم..
موفق باشید..

mohsen162

Member
تو این صفحه آخرین تاپیکو نگاه کنید اونجا پیوسته
کد:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=126101&page=2

farik

Well-Known Member
با سلام..
متاسفانه این تابع واسه من کار نکرد.وصیه میکنم یک تاپیک دیگه بزنین و اینو درخواست کنین..:)
موفق باشید..

جدیدترین ارسال ها

بالا