ساخت فرم حذف رکورد

ali512

Active Member
با سلام
چطوری می شه فرمی ساخت که در یک جدول مثلا کد نام و فامیل باشه و جلوی هر رکورد گزینه حذف و ویرایش باشه تا کاربر راحت بتونه حذف کنه یا ویرایش کنه ؟؟؟

Army.Hidden

Active Member
فکر کنم شما میخواید اطلاعاتی رو که در بانک اطلاعاتی هست ویرایش یا حذف کنید و باید برنامه نویسی اون بانک اطلاعاتی و زبانی که میخوایی باهاش این کارو کنی رو بلد باشی.

ali512

Active Member
می خوام تو دریم ویور یک رکورد را حذف کنم یا ویرایش کنم . چطوری این کار ممکنه با php و mysql کار می کنم آیا باید زبان php بلد باشم ؟؟ یا خود دریو ویور این امکان را داره ؟؟؟

ali512

Active Member
خوب من گشتم و پيدا كردم . در دريم ويور اصلا نيازي به دانستن كد هاي php نيست . خود برنامه همه اين كارها را مي كنه . لطف كنيد و اگر چيزي را بلد نيستيد بيخودي جواب سركاري نديد .

vahid.mom

Member
خوب من گشتم و پيدا كردم . در دريم ويور اصلا نيازي به دانستن كد هاي php نيست . خود برنامه همه اين كارها را مي كنه . لطف كنيد و اگر چيزي را بلد نيستيد بيخودي جواب سركاري نديد .

دوست عزیز اینجا کسی جواب سرکاری نمیده
همه قصد کمک دارند
من خودم همیشه مشکلاتم رو اینجا حل میکنم
دوستان گفتند که حذف و یا ویرایش حتما باید با یک زبان سرور ساید باشه
چه php باشه و چه asp و ...
اصلا بگین این اطلاعات که میگین کجا ذخیره کردین که حالا میخواین حذف و ویرایش کنید؟
چون باید یک بانک اطلاعاتی داشته باشین

ali512

Active Member
در تایپیک قبلی دقیقا اشاره کردم ام که در دریم ویور و mysql ولی لازم است دوستان یا دقیق و با اطمینان جواب ندهند و یا بنویسیند مثلا شاید با این راه بشه و یا پیشنهاد بدهند نه با قطعیت نظر غلط بدهند . در دریم ویور در پنل application تمام کارهای مربوط به بانک اطلاعاتی موجود است ...

Masoud1365

مدیر انجمن

دوست عزیز بنده عرض کردم که برای این کار دانستن یک زبان server side نیاز هست !
شما در نرم افزار دریم میتونید تنظیمات مربوط به اتصال به دیتا بیس و ... رو تعریف کنید ولی در نهایت هم باید بدونید که به چه شکل اطلاعات اضافه کنید و به چه شکلی هم اطلاعات رو حذف یا ویرایش کنید ! ( خب این مستلزم دانستن یک زبان سرور ساید هست ! )

davood12

New Member
آقا از این بحث ها بیایم بیرون اگه با php , mysql بخوایم این کارو کنیم چطور باید انجام بدیم لطف میکنید راهنمایی کنید ؟!

جدیدترین ارسال ها

بالا