ساخت فرم ارسال کاتالوگ

YTERROR

Active Member
می خواین فرمتون فلش باشه ؟

در ضمن خیلی بخشید این قدر زحمت کشیدید ولی چرا جالب نشده اصلا سایتتون + چرا از فلش مویی استفاده نکردین همه رو یک پیج جدا گزاشتن کل خوبی فلش اینه که دیگه رفرش نداره

pendesign

Member
امیدوارم ناراحت نشی دوست من ولی باید چند تا مشکل طراحی وب سایت رو مطرح کنم :) باز هم شرمنده
وب سایتتون از رنگ بندی درستی برخوردار نیست ، فضاهای خالی و سفید بسیاری دیده میشه ، فلش این امکان رو به شما میده تا تمامی صفحات رو در یک صفحه خلاصه کنید ولی شما هر صفحه رو در یک بخش جداگانه آپلود کردید ، با توجه به مضمون وب سایت شما میتونید کلی خلاقیت نشون بدید ولی متاسفانه هیچگونه خلاقیتی دیده نمیشه و در کل وب سایت فقط جنبه تجاری داری و بیننده جذب نمیکنه .
اگر دوست داشتی وب سایت بهتری طراحی کنی با من تماس بگیر
--------------------------------------------------------------------------
Yahoo : Pinkdreammss
Personal Mail : [email protected]
Corporate Mail : [email protected]
website : www.proclick.org
--------------------------------------------------------------------------

YTERROR

Active Member
اگر دوست داشتی وب سایت بهتری طراحی کنی با من تماس بگیر

دوست عزیز ایشون خودشون شرکت طراحی دارند بعد شما پیشنهاد بدید یکم درست نیست

به نظر من فلش تویی طراحی وب بصورت فول فشل بخواد کار بشه خیلی امکانات آدم می تونه به کاربرش بده

از جکله کنتور بازدیدها و آی پی و بازدید دیروز امروز دیرزو یا نمی دونم خبرنامه یا دفرتچه مهمان یا گالری عکس یا اخبار بصورت پویا یا هر امکانات دیگه ای که در قالب یک وب سایت پیشرفته هست رو میشه راحت در محیط فلش آورد

ولی برای فرم ارسال تماس با ما شما کافیه یکم سرچ کنید خیلی راحت نمونه هایی خیلی زیاید از قبل گزاشته شده توی یهمین فروم پیدا می کنید بخش آموزش و مقالات سایت هم یک نگاه بندازید

YTERROR

Active Member
والا حجمش زیاد بود مجید آنلاین نمی زاشت اتچ کنم براتون روی هاستم آپلود کردم الان هم تست کردم درست بود ولی شاید تویی کش شما رفته و .....

دوباره تست کنید اگه نشد بارتون روی یک هاست دیگه آپلود کنم

YTERROR

Active Member
نمی دونم والا دلیلش شاید مشغله زیاد باشه و انتقادات و .... خیلی زیاد در زمینه فلش و گمتر بودن اعضا در این زمینه و اطلاعات کم و ادعاهای زیاد و کپی کاری خیلی زیاد از جلوگیری آموزش

ولی در کنارش بعضی از کاربران مانند fafa^mx و .... که در حال حاضر خیلی فعالیت می کنند و ......

نمیشه همه انجمنها به یک شکل باشند جو و محیط جوریه که خیلیا به طور مقال خود من علاقه چندان به معرفی و ... خودم یا دیگران ندارم اگه یکم تایپیکها رو مطالعه کنید شاید متوجه منظورم شوید

امیدوارم مشکلتن حل شده باشه

موفق و پیروز باشید

shirini_forush

Well-Known Member
ای بابا

نمی دونم والا دلیلش شاید مشغله زیاد باشه و انتقادات و .... خیلی زیاد در زمینه فلش و گمتر بودن اعضا در این زمینه و اطلاعات کم و ادعاهای زیاد و کپی کاری خیلی زیاد از جلوگیری آموزش

ولی در کنارش بعضی از کاربران مانند fafa^mx و .... که در حال حاضر خیلی فعالیت می کنند و ......

نمیشه همه انجمنها به یک شکل باشند جو و محیط جوریه که خیلیا به طور مقال خود من علاقه چندان به معرفی و ... خودم یا دیگران ندارم اگه یکم تایپیکها رو مطالعه کنید شاید متوجه منظورم شوید

امیدوارم مشکلتن حل شده باشه

موفق و پیروز باشید

YTerror جون درست میگی. (من هم از همونایی هستم که خیلی کم میدونم) ولی این مطلب خیلی به فلش مربوط نمیشه. یعنی این سوال بخش فلشیش کمه. احتمالا همه فلش کار ها میدونن که برای این جور کارا باید از صفحات داینامیک استفاده کرد. برای ارتباط با اونا هم باید از http context ها استفاده کرد. این کار هم خیلی راحت با loadVars و حتی getURL قابل انجام ه.
بخش اصلی جواب صفحه ی سرور سایدشه. این سوال باید تو انجمن زبان های سرور ساید مطرح بشه. پس جسارتا اولین انتقاد به پرسش گر عزیزمون وارده نه به مجیدآنلاین و اعضای گرامیش!
باز هم از همگی معذرت میخوام.

rahpoyan.ir

Member
کمک

دوست عزیز
اولا سعی کنید کمی سلیقه بخرج دهید.
دوما شما از سایت تمام فلشی ما دیدن کنید بعد ببینید باید چه کرد
وقتی روی سایت راست کلیک می کنید منوی فلش به طور کامل باز می شود اما در سایت ما منوی html باز می شود
با شماره icq یا ایمیل info تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنم.
www.rahpoyan.ir
[email protected]

shirini_forush

Well-Known Member
دوست عزیز
اولا سعی کنید کمی سلیقه بخرج دهید.
دوما شما از سایت تمام فلشی ما دیدن کنید بعد ببینید باید چه کرد
وقتی روی سایت راست کلیک می کنید منوی فلش به طور کامل باز می شود اما در سایت ما منوی html باز می شود
با شماره icq یا ایمیل info تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنم.
www.rahpoyan.ir
[email protected]

منوی راست کلیک سایت شما رو دیدم:

Settings...
Show Redraw Regions
Debugger
About Adobe Flash Player 9

جدیدترین ارسال ها

بالا