ساخت فرش_منتال ری

nassrin24

Active Member
ساختن فرش یا hair and fur رو کسی اگه بلده لطفا راهنمایی کنه:)
البته رندر رو با منتال ری می گیرم و در نور روز وقتی از مدیفایر hair and fur استفاده می کنم همه چیز درسته و خوب رندر می شه اما در نور شب :
لکه های سیاه می افته تو فرش و اصلا خیلی بد می شه!!!!
واسه همین اگه فقط تکسچر سیاه و سفید به کار بدم درسته اما اگه رنگ باشه مثل کار زیر همه چیز به هم می ریزه:-?
نمنونه رندر روز و شب رو گذاشتم.

پیوست ها

• 4.jpg
    4.jpg
    448.5 کیلوبایت · بازدیدها: 12
  • 2.jpg
    2.jpg
    525.8 کیلوبایت · بازدیدها: 15

sharin

Member
سلام. فكر مي كنم مشكل در نور پردازي باشه. يك بار هم به جاي hair & fur ار پلاگين shave & hair cut استفاده كنيد. يه تست كوچولو.
پلاكين رو هم فكر كنم link اش رو تو سايت بتونيد پيدا كنيد.

موفق باشيد.
يا علي.

nassrin24

Active Member
مرسی راهنمایی کردی. ولی مشکل از نور پردازی نیست چون نه فقط تو این صحنه بلکه تمام صحنه ها که نور شب کار کردم رندر به این شکل سیاه می شه!!!!!

AM3d

Active Member
موهارو از رول اوت tools به spline یا editable mesh تبدیل کنید . با Displacement منتال هم میشه خوب فرش ساخت .

nassrin24

Active Member
به اسپیلاین و یا مش کانورت کردم اما خوب نمی شه اگه لازم بود بگین رندرش رو بذارم خیلی بد می شه.

<<..... با Displacement منتال هم میشه خوب فرش ساخت >>.

اگه ممکنه راجع به displacement بیشتر راهنمایی کنید. منم شنیده بودم که با displacement تو منتال ری فرش رو می سازن. کار کردم باهاش اما به نتیجه ای نرسیدم با hair and fur ساختم که این مشکل پیش می یاد.

آخرین ویرایش:

AM3d

Active Member
دیسپلیس با استفاده از اختلاف رنگ (سیاه . سفید . خاکستری ) سطح جسم رو جابجا میکنه که تو منتال سایه زنش هم وجود داره .هر چقدر تعداد سگمنتهای جسم بیشتر باشه جزئیات بهتری میده .میتونید عکس سیاه و سفید بامپ رو در دیسپلیس متریال ادیتور وارد کنید متریال رو به جسم نسبت بدید بعد تو رندر تاثیرش رو ببینید .

یه فایل ساخته شده با این روش + طرز ساختش رو فرستادم .

پیوست ها

• farsh.rar
    62.3 کیلوبایت · بازدیدها: 18
  • rahnama.rar
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 23
  • farsh.jpg
    farsh.jpg
    162.8 کیلوبایت · بازدیدها: 18
آخرین ویرایش:

nassrin24

Active Member
مرسی .. خیلی وقته که دنبال این مطلب بودم ولی پیدا نمی کردم. search هم می زدم بیشتر واسه v-ray هست.
کلاس منتال ری هم که میرم استاد می گه آخرین مطلب ها displace هست.

جدیدترین ارسال ها

بالا