ساخت دیتابیس وپرینت از دیتاگریدویو

mahamid

New Member
با سلام
من یه نرم افزار با c# نوشتم که با sqlserver کار میکنه وسه تا table هم داره و من اطلاعاتشو توی دیتاگریدویو نمایش میدم اما بعد از ایجاد فایل نصبیش error عدم وجود پایگاه داده میده من هم خواستم یه دکمه واسه ایجاد دیتابیس بذارم اما نتونستم یه کد درست وحسابی پیدا کنم البته سطح دانایی منم نسبت به c# خیلی پایینه همچنین میخواستم از اطلاعاتی که دیتاگریدویو نشون میده پرینت بگیرم حالا اگه میشه که کمکم کنید ممنون میشم من به این کد خیلی احتیاج دارم آخه پایان نامه ام هستش.

Saeed_Soltani

New Member
ایجاد دیتابیس

سلام mahamid عزیز امیدوارم کمک کننده باشه:
کد رو واست می زارم .
اگر کمک کننده نبود بگو تا پروژه رو برات آپ کنم.

پیوست ها

• create Database.txt
    1.6 کیلوبایت · بازدیدها: 8
آخرین ویرایش:

swsehsan

Member
سلام
به این لینک برو
http://irancsharp.net/Post-58.aspx

اموزش attach کردن از طریق کد گفته برای پرینت اطلاعات هم بهتر از کریستال ریپورت استفاده کنی اگر هم می خوای مستقیما اطلاعات گرید را به چاپ بفرستی تو چند تاپیک قبلی the_king کدشو قرار داده

mahamid

New Member
سلام saeed_soltani عزیز
باعث افتخاره که با شما دوست عزیز میتونم درد دل کنم وکمک بخوام
من خیلی کند ذهنم ودیر متوجه میشم منطورم اینه که باید هرخط کد رو بفهمم چیکار میکنه ولی چون وقت ندارم و عجله دارم اصلا قاط زدم و هیچی متوجه نمیشم من دیتابیسمو برات میفرستم اگه ایرادی نداره شما بهم بگو چکار کنم؟ برای نصب روی سیستمهای دیگه باید چجوری create بزنم که هیچ مشکلی پیش نیاد من الآن فقط تو سیستم خودم جواب میگیرم دیگه واقعا هنگ کردم نمیدونم چکار باید کنم استادم عجله داره میترسم حسابی کم بیارم.

پیوست ها

• 1.png
    1.png
    36.1 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • 2.png
    2.png
    35.7 کیلوبایت · بازدیدها: 1

mahamid

New Member
سلام swsehsan عزیز
ضمن تشکر ازلطفت من امتحانش کردم ولی بعداز اجرا ارور داد حالا از پایگاه داده ام عکس گذاشتم ببین اگه نیاز تغییرات توی کد هست تا تغییر بدم فقط نمیدونم کجاشو باید تغییر بدم. بازم ممنون.

پیوست ها

• 1.png
    1.png
    36.1 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • 2.png
    2.png
    35.7 کیلوبایت · بازدیدها: 1

swsehsan

Member
سلام
یک نمونه اماده کردم database مستقیم داخل sql اتچ میکنه

پیوست ها

• attach db.rar
    534.2 کیلوبایت · بازدیدها: 7

Saeed_Soltani

New Member
سلام saeed_soltani عزیز
باعث افتخاره که با شما دوست عزیز میتونم درد دل کنم وکمک بخوام
من خیلی کند ذهنم ودیر متوجه میشم منطورم اینه که باید هرخط کد رو بفهمم چیکار میکنه ولی چون وقت ندارم و عجله دارم اصلا قاط زدم و هیچی متوجه نمیشم من دیتابیسمو برات میفرستم اگه ایرادی نداره شما بهم بگو چکار کنم؟ برای نصب روی سیستمهای دیگه باید چجوری create بزنم که هیچ مشکلی پیش نیاد من الآن فقط تو سیستم خودم جواب میگیرم دیگه واقعا هنگ کردم نمیدونم چکار باید کنم استادم عجله داره میترسم حسابی کم بیارم.

mahamid عزیز شما وقتی دیتابیس رو Create میکنی خودش Attach هم میشه ولی میتونی برای Attach کردن از کد swsehsan عزیز هم استفاده کنی.
اما برای موفقیت در کارت برو تو sql از دیتابیست query بگیر البته مسلما Create دیگه بعد اون کد رو در قسمت کد قبلی که بت دادم در متغیر sqlCreateDBQuery کپی کن. با این کار دیتابیست هم ساخته میشه و مسلما Attach هم هست.
با آرزوی موفقیت.

mahamid

New Member
سلام امیدوارم منو ببخشی من این create رو زدم ولی error میده خودمهم متوجه نشدم این
DatabaseParam DBParam چیه و ازکجا باید بیارمش؟ ممنون.

جدیدترین ارسال ها

بالا