ساخت دکمه

ARAsoftware

Member
با سلام خدمت مهندسین گرامی
میخواتم بدونم چطوری میشه یه دکمه تو #c بسازیم و عکس های حالت های مختلف رو خودمون بهش بدیم ( OVER, CLICK, DOWN ) ؟؟؟

bitaroos

Member
آقا بی خیال یکی با C# برات نوشتم فقط به خصوصیات و رویداد های Button1 توجه کن
این یه عکس از پالت خصوصیات Button1 هست که تغییراتی رو که توش دادم با فلش مشخص کردم
البته یادم رفت جلوی FlatStyle هم یه فلش بکشم
اول flatStyle رو تغییر بده، بعد بقیه موارد.

اگه تعداد دگمه هات هم زیادن می تونی یه UserControl بسازی تا نخوای برای تمامی دگمه ها Event تکراری بنویسی

attachment.php

پیوست ها

• WindowsFormsApplication1.rar
    103.8 کیلوبایت · بازدیدها: 9

ARAsoftware

Member
دستت درد نکنه
فقط یه نکته ای! مطمئنی این عکسی که گذاشتی واسه #Cهست؟؟؟
آخه من هرچی گشتم Border Size توش پیدا نکردم!

m_mx2009

Member
سلام.

به نظر من اگه از کنترل های DotNetBar استفاده کنی خیلی واست راحت تر باشه.
این عکس مربوط به یه برنامه است که هنوز دارم روش کار میکنم.

میتونی واسه هر حالتی یه عکس بهش اضافه کنی.
در ضمن میتونی به هر کدوم از باتون ها یه خاصیت ShortCut اضافه کنی که با زدن کلیدی از روی کیبورد مثلا Ctrl+f فعال بشه.

تو این عکس یکی از باتون ها در حالت over قرار گرفته و دیگری هم در حالت عادی هستش.
البته میتونی واسه این حالت ها هم یه عکس انتخاب کنی.

موفق باشی

Picture2.jpg

آخرین ویرایش:

bitaroos

Member
دستت درد نکنه
فقط یه نکته ای! مطمئنی این عکسی که گذاشتی واسه #Cهست؟؟؟
آخه من هرچی گشتم Border Size توش پیدا نکردم!

این عکس از VB گرفته شده آخه چند روز پیش یکی می خواست با VB اینکارو بکنه منم براش این عکس رو گذاشتم.
ولی توی C# هم دقیقا همینجوره.
با توجه به تصویر (این دیگه مال C# هست) اگه روی اون فلش کوچولو که قبل از Flat Appearance هست، کلیک کنی، Border Size رو می بینی
attachment.php

اون گزینه های رنگ رو هم Transparent کردیم، چون عکسمون با فرمت PNG بود ومی خواستیم خاصیت شیشه ای بودنش رو حفظ کنه. خواستی یه سر به لینک زیر هم بزن
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=173779

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    76.1 کیلوبایت · بازدیدها: 16

bitaroos

Member
سلام.

به نظر من اگه از کنترل های DotNetBar استفاده کنی خیلی واست راحت تر باشه.
این عکس مربوط به یه برنامه است که هنوز دارم روش کار میکنم.

میتونی واسه هر حالتی یه عکس بهش اضافه کنی.
در ضمن میتونی به هر کدوم از باتون ها یه خاصیت ShortCut اضافه کنی که با زدن کلیدی از روی کیبورد مثلا Ctrl+f فعال بشه.

موفق باشی

مشاهده پیوست 67333

من الان این کنترل های DotNetBar رو دارم دانلود میکنم، امید وارم توش TrackBar خوشگل هم باشه.
کار که با هاش سخت نیست؟

ولی از همه اینا گذشته، من WPF رو پیشنهاد میکنم، با نرم افزار Microsoft Expresion Blend. که مخصوص طراحی Interface هست. حتی فایل های فتوشاپ و ایلوستریتور رو هم Import میکنه.
شما هر شکلی برای Button بخوای توی این نرم افزار طراحی می کنی و این نرم افزار کد WPF این نقاشیه شما رو بهتون میده.

m_mx2009

Member
من الان این کنترل های DotNetBar رو دارم دانلود میکنم، امید وارم توش TrackBar خوشگل هم باشه.
کار که با هاش سخت نیست؟

نه بابا چرا سخت باشه؟
مثل همون کنترل های پیشفرض .VS
تفاوت زیادی با هم ندارن.
بعد از اینکه دانلودشون کردی و به لیست اضافه شدن ، روی RibbonControle دوبار کلیک کن تا ببینی چه کنترل جالبی به فرمت اضافه میشه.
فقط یادت نره روی add refrens کلیک کنی و آدرس قایل dll رو بهش بدی و تو قسمت کدها جلوی تعریف کلاس فرم : public partial class Form1 : Form قسمت form رو حذف کن .یعنی این شکلی بشه:
public partial class Form1 : Office2007Form
البته حالت های دیگه ای هم داره.خودت امتحانشون کن.

ولی از همه اینا گذشته، من WPF رو پیشنهاد میکنم، با نرم افزار Microsoft Expresion Blend. که مخصوص طراحی Interface هست. حتی فایل های فتوشاپ و ایلوستریتور رو هم Import میکنه.
شما هر شکلی برای Button بخوای توی این نرم افزار طراحی می کنی و این نرم افزار کد WPF این نقاشیه شما رو بهتون میده.

من تا به حال باهاش کار نکردم.ولی در موردش سرچ میزنم حتما.
خیلی ممنون:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا