ساخت حرکت دوربین

+plus

Member
سلام بچه ها من می خوام یک پروژه معماری رو بصورت گردش مجازی درست کنم لطفا راهنمایی کنید.
من با نرم افزارهای 3DMAX و MENTALRAY وVRAY کار می کنم ولی از بازی سازی چیزی نمی دونم.
که مثلا باز زدن اینتر بشه در اتاقها رو باز کرد یا با زدن کلید تلوزیون یا چراغ اتاق رو روشن کرد.
درخواست معرفی نرم افزار وهمچنین منابع آموزشی در این مورد با تشکر.:rose:

Mehrdad155

کاربر فعال
درود

انجین ساخت بازی که زیاد هست. بستگی داره به اینکه بخوای فقط پروژه تو تحویل بدی یا اینکه واقعا وارد دنیای بازی سازی بشی.اگر می خوای زود به نتیجه برسی از FPS creator استفاده کن.

اما اگه می خوای خیلی جدی و با علاقه و حرفه ای تر بری جلو شدیدا به شما Unity و UDK را پیشنهاد می کنم.

برا آموزشهاشون هم تو گوگل چه فارسی و چه انگلیسی جستجو کن. مطلب زیاد هست.

موفق باشی دوست عزیز _ مهرداد

+plus

Member
با سلام خدمت دوست عزیزم
من دقیقا می خوام پروژه معماری رو آنریل کنم
یعنی نحوه جرکت دوربین و باز کردن در و پنجره یا شیر آب و استفاده از فواره یا روشن کردن چراغ توسط کلید شاید بعدا تونستم توی پروژه های بازی هم همکاری کنم ولی فعلا همین کار رو می خوام کنم. نور پردازی و متریال رو باید توسط همین موتور آنریل بدیم یا می تونیم از ویری یا منتال ری استفاده کنیم
اگه امکانش بود لینک آموزش این مبحث رو بهم بدین باتشکر
به امید موفقیت وسرافرازی روز افزون شما.:rose:

maxscript

Well-Known Member
دوست عزیز اگر میخوای با Unity کار کنی اموزشهای این شرکت می تونه رات بندازه http://www.digitaltutors.com/ اگر هم خواستی حرفه ای این مبحث رو جلو بری از یه موتور پایه مثل یونیتی شروع کن که بعد به سوی انریل بری

یا علی

pejman6

New Member
سلام دوست عزیز من پیشنهاد می کنم از یونیتی استفاده کنی این مو تور توانایی ایجاد انمیشن های ساده رو در خودش داره برای کاری که شما می خواهید انجام بدید تقریبا بهترپین کزینه است میتونید انمیشن ها رو در مکس طراحی کنید یا انمیشنهای ابتدایی مثل باز شدن در و پنجره رو در خود مو تور طراحی کنید حرکت دوربین در این انجین بهترین نمو نه است

+plus

Member
:rose:با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوست عزیزم pejman6
اگه وقت دارین با عکس یا فیلم یه آموزشی بزارین من تازه کارم .
با تشکر

soshiant3d

Member
سلام plus عزیز
شما کد نویسی چیزی بلدین؟ اگه نه به نظرم بهتره که بگردین دنبال یکی که این کار رو براتون داوطلبانه انجام بده چون یاد گرفتن یونیتی خیلی کار ساده ایی نیست حد اقل برای این چیزی که میخواین باید 2 -3 ماهی وقت بزارین
البته اگه یاد بگیرین هم بدک نیست
تو این سایت و این یکی میتونی آموزش های مقدماتی خوبی رو پیدا کنی اگه حدفت فقط انجام همین پروژه هست آموزش های مقدماتی هم اکتفا میکنه

موفق باشی

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا