ساخت جدول خروجی از mysql

mohsen162

Member
با سلام خدمت همه دوستان با معرفت این سایت شرمنده سوالم یکم بزرگه
من یک دیتابیس ساختم که با یک فرم اطلاعاتو در اون ذخیره می کنم
یک جدول دارم که شماره ردیف و.... داره حالا یکی از ستونهای این جدول توضیحات بیشتره یعنی وقتی کسی روی اون کلید میکنه بلافاصله تمام کوئری هایی که در اون ردیفن بر میگرده چیکار باید بکنم
مثلا
ردیف اسم فامیلی توضیحات بیشتر
1 علی اصغری بله
2 محسن احمدی بله

وقتی کاربر روی بله کلید کرد تمام کوئری این ردیف برگرده به این صورت
من علی اصغری هستم

Masoud1365

مدیر انجمن
من که درست متوجه نشدم ! یعنی میخوایی به صورت ای جکس پیاده سازی کنی ؟
یا نه میخوایی تویه صفحه جئا اطلاعات یک یوزر خاص رو بگیری ؟

mohsen162

Member
توی صفحه جدا
می خوام وقتی روی مثلا بله کلید کرد یک صفحه دیگه که شامل اون ردیف هستو داخل یک فرم اچ تی ام ال که قبلا درست کردم قرار بگیره و کاربر چاپ کنه

Army.Hidden

Active Member
توی صفحه جدا
می خوام وقتی روی مثلا بله کلید کرد یک صفحه دیگه که شامل اون ردیف هستو داخل یک فرم اچ تی ام ال که قبلا درست کردم قرار بگیره و کاربر چاپ کنه

سلام.
این طوری هم شما نمیتونید سوالتون رو درست و کامل بپرسید هم ما نمیتونیم بفهمیم داستان چیه !!:-?
این طوری که من متوجه شدم :
شما یک تیبل دارید که توی یک صفحه اطلاعاتش لیست میشه ( البته اطلاعت بعضی از فیلدهاش ) بعد میخواید با کلیک بر روی هر جدول اطلاعات دقیق تری توی یک صفحه دیگه نمایش داده بشه.
درسته ؟؟
لیست فیلد های اون تیبل رو بدید خیلی بهتره.

Masoud1365

مدیر انجمن
من فکر کنم مشکل شما کوئری گرفتنش هست ! ( نه ؟ )
خب یه مثال میزنیم :
فرض می کنیم که شما یه جدول به اسم users دارید که شمال فیلد های زیر هست :
کد:
id | name | email | mobile | address
حالا یه سری اطلاعات وارد اینا شده که اونا هم به شکل زیر هست !
کد:
id | name   |  email        | mobile    | address
1  | masoud | [email protected] | 094545555 | address
2  | ali    | [email protected] | 054645555 | address
3  | milad  | [email protected] | 059875555 | address
حالا شما میخوایی فقط اطلاعات مربوط به Masoud رو استخراج کنید ! خب برای این کار از کوئری زیر استفاده کنید :
PHP:
$sql = "SELECT * FROM `users` WHERE `id` = 1";
وسلام !

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
من فکر کنم مشکل شما کوئری گرفتنش هست ! ( نه ؟ )
خب یه مثال میزنیم :
فرض می کنیم که شما یه جدول به اسم users دارید که شمال فیلد های زیر هست :
کد:
id | name | email | mobile | address
حالا یه سری اطلاعات وارد اینا شده که اونا هم به شکل زیر هست !
کد:
id | name   |  email        | mobile    | address
1  | masoud | [email protected] | 094545555 | address
2  | ali    | [email protected] | 054645555 | address
3  | milad  | [email protected] | 059875555 | address
حالا شما میخوایی فقط اطلاعات مربوط به Masoud رو استخراج کنید ! خب برای این کار از کوئری زیر استفاده کنید :
PHP:
$sql = "SELECT * FROM `users` WHERE `id` = 1";
وسلام !
سلام به همه دوستان

یه مشکل عجیب پیدا کردم!
توی مثالی که مسعود زد نام جدول ها رو بین علامت ` قرار میداد.
من در خیلی از موارد این علامت رو نمیذاشتم و مشکلی ایجاد نمیشد ولی دیروز که میخواستم یه کوئری جدید بنویسم وقتی ` رو نذاشتم دیدم اصلا جواب نمیده!! جالب اینه که نه ورژن php عوض شده و نه ورژن mysql!!
کسی میدنه مشکل از چیه؟!

فکر کنم جواب مسعود جان برای صاحب تاپیک کافی بود.
اگر صاحب تاپیک سوالی دارن لطفا ادامه بدن :دی

mohsen162

Member
سلام خدمت بچه های با معرفت
از آقا مسعود یک دنیا ممنونم خیلی مردی
آره فهمیدم فقط فرض کنید که این جدول بصورت اتوماتیک تولید می شه مثل کاربر مشخصاتشو تا وارد کرد مدیر اونو ببینه یا همون آنلاین
چطوری این دستورو به مثلا کلمه توضیحات بیشتر وصل کنم که به صورت اتوماتیک اون کوئری رو بخونه و بلافاصله صفحه شامل اطلاعات اون کوئری درست بشه بگیره
نمیدونم منظورمو درست رسوندم یا نه
یک فیلد دیگه در جدول تولید بشه به نام توضیحات بیشتر تا کلید شده مشخصات اون کوئری رو بگیره در صفحه جدید چاپ کنه

Army.Hidden

Active Member
نمیدونم منظورمو درست رسوندم یا نه
نه !!! بخدا من اصلا متوجه نشدم.:cry:
------------
یک چیزه دیگه شما زبان PHP رو بلدید ؟ آخه فکر میکنم توی برنامه نویسی تحت وب هیچ کلیاتی رو نمیدونید. مثلا ارسال و دریافت اطلاعات توسط متد ها ....

بگید که یه طوری توضیح بدیم که کامل یاد بگیرید .

ممنون :rose:

mohsen162

Member
ببنید من حدود 1 هفته با phpآشنا شدم زبان زیبیست
یاد گرفتم فرم بسازم اعتبار سنجی کنم اطلاعاتو ذخیره کنم رسیدم سر خروجی اطلاعات میدونم چطوری بوسیله جدول خروجی هارو چاپ کنم
فقط میخوام یک گزینه تو ی هر ردیف باشه به نام توضیحات بیشتر وقتی روش کلید میکنی اطلاعات اون ردیفو بگیره و توی یک فرم دیگه که از قبل نوشتم قرار بده و به کاربر نشون بده اگه می خواید توضیح بدید در مورد مرتب کردن هم توضیح بدین یک دنیا ممنون

Army.Hidden

Active Member
ببنید من حدود 1 هفته با phpآشنا شدم زبان زیبیست
یاد گرفتم فرم بسازم اعتبار سنجی کنم اطلاعاتو ذخیره کنم رسیدم سر خروجی اطلاعات میدونم چطوری بوسیله جدول خروجی هارو چاپ کنم
فقط میخوام یک گزینه تو ی هر ردیف باشه به نام توضیحات بیشتر وقتی روش کلید میکنی اطلاعات اون ردیفو بگیره و توی یک فرم دیگه که از قبل نوشتم قرار بده و به کاربر نشون بده اگه می خواید توضیح بدید در مورد مرتب کردن هم توضیح بدین یک دنیا ممنون

خوب شما میخواید وقتی روی مثلا " توضیحات " کلیک کردید برید توی یک صفحه دیگه و اطلاعات بیشتر رو مشاهده کنید.
برای این کار شما میتونید یک متد GET به صفحه که میخواید اطلاعات بیشتر نمایش بشه ارسال کنید.
( متد GET توی این کاری که میخواید کنید خیلی بهتره . البته میتونید کار های دیگه هم کنید که نیازی نیست بگم و الکی فکرتون رو درگیر کنم )

فکر کنید صفحه که میخواید اطلاعات بیشتر نمایش داده بشه order.php نام داره.
شما میتونید یک متد به صورت زیر ارسال کنید.
[LTR]http://site.com/order.php?id=شماره فیلدی که میخواید توضیحات بیشتر در مورد داده بشه[/LTR]
خوب !
شما میبایست شماره فیلدی که میخواید رو ارسال کنید ( P.K )
بعد در صفحه Order.php باید مقدار متد GET دریافتی رو دریافت کنی.
مثلا :
PHP:
<?php
    $id=$_GET['id'];
?>
تا این مرحله ما مقدار متد GET که به نام id هست رو درون یک متغیر به نام id$ ریختیم.
و بعد Query که مسعود داد رو اجرا میکنیم.
به صورت زیر البته :
PHP:
$Query = "SELECT * FROM `users` WHERE `id` = $id";  
        $Result = @mysql_query($Query); 
        $Row = @mysql_fetch_array($Result);
        echo $Row[1];

اطلاعات برگشتی توی یک آرایه به نام Row$ قرار میگیره با کد بالا.

نمیدونم چیزی که نوشتم به دردت خورد یا نه !!!
ولی من فکر میکنم مشکلت این .

اگه می خواید توضیح بدید در مورد مرتب کردن هم توضیح بدین یک دنیا ممنون
این رو یکم بیشتر توضیح بده . میخوای چطوری مرتب یشه؟؟؟

mohsen162

Member
آره همون که گفتید مشکلم هست یک دنیا ممنون فقط مثلا بالا اون جدولی که خروجی های اون دیتابیس نشان میده یک فرم با یک فیلد و یک دکمه ارسال بزارم و بنویسم توضیحات هر قسمت رو که خواستین شماره آن را وارد کنید و دکمه ارسال را بزنید و بعد هم همون چیزایی که شما گفتین اتفاق میفته درست میگم
برای اون قسمت هم که گفتین توضیح بیشتر بدم اینه که میخوام یک فیلد بزارم بنویسم فیلتر بعد کاربر اسم یک شهرو مشخص میکنه و دکمه فیلتر رو میزنه بهش رکوردهای همون شهر و نشون میده مثل قسمت مدیریت جوملا

Army.Hidden

Active Member
آره همون که گفتید مشکلم هست یک دنیا ممنون فقط مثلا بالا اون جدولی که خروجی های اون دیتابیس نشان میده یک فرم با یک فیلد و یک دکمه ارسال بزارم و بنویسم توضیحات هر قسمت رو که خواستین شماره آن را وارد کنید و دکمه ارسال را بزنید و بعد هم همون چیزایی که شما گفتین اتفاق میفته درست میگم
این همه پیچوندن نداره که . یک لینک بزارید .
مثلا :
PHP:
echo '<a href="order.php?id='.$id.'">نمایش اطلاعات بیشتر</a>';
// $id az Query miad
مقدار id$ هم از Query کلی میاد . ( متوجه که میشید )
ادامه داستان هم که توی پست قبلی گفتم.

برای شروع دارید یک کار بزرگ میکنید هااا ! ( خوب بود از مثال های سبک تر استفاده کنید )

برای اون قسمت هم که گفتین توضیح بیشتر بدم اینه که میخوام یک فیلد بزارم بنویسم فیلتر بعد کاربر اسم یک شهرو مشخص میکنه و دکمه فیلتر رو میزنه بهش رکوردهای همون شهر و نشون میده مثل قسمت مدیریت جوملا
برای مثال این Query رو ببین :
PHP:
$Query = "SELECT * FROM `tblname` WHERE `city` = 'تهران'";

Masoud1365

مدیر انجمن
سلام به همه دوستان

یه مشکل عجیب پیدا کردم!
توی مثالی که مسعود زد نام جدول ها رو بین علامت ` قرار میداد.
من در خیلی از موارد این علامت رو نمیذاشتم و مشکلی ایجاد نمیشد ولی دیروز که میخواستم یه کوئری جدید بنویسم وقتی ` رو نذاشتم دیدم اصلا جواب نمیده!! جالب اینه که نه ورژن php عوض شده و نه ورژن mysql!!
کسی میدنه مشکل از چیه؟!

فکر کنم جواب مسعود جان برای صاحب تاپیک کافی بود.
اگر صاحب تاپیک سوالی دارن لطفا ادامه بدن :دی

علامت ` به خاطر جلوگیری از قاطی شدن اسامی انتخابی شما برای جدول ها و اسامی رزرو شده در mysql است !
مثلا به عنوان مثال ما یه جدول به نام order داریم ! خی همونطور که میدونید order جزء کلمات رزرو شده است که هر جوری ازش استفاده کنیم به مشکل بر میخوریم ولی اگر در ` قرار دهیم مشکلی پیش نمیاد :wink:
موفق باشید

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
علامت ` به خاطر جلوگیری از قاطی شدن اسامی انتخابی شما برای جدول ها و اسامی رزرو شده در mysql است !
مثلا به عنوان مثال ما یه جدول به نام order داریم ! خی همونطور که میدونید order جزء کلمات رزرو شده است که هر جوری ازش استفاده کنیم به مشکل بر میخوریم ولی اگر در ` قرار دهیم مشکلی پیش نمیاد :wink:
موفق باشید
خیلی ممنون! نمیدوتستم!
راستی این علامته اسم هم داره؟

جدیدترین ارسال ها

بالا