ساخت بیابان بزرگ

elya3

Well-Known Member
سلام دوستان. من میخوام یه بیابون خیلی بزرگ با مکس بسازم اما خب چطور تکسچرش بدم؟ آیا پلاگین یا نرم افزاری هست این کار رو انجام بده؟ یه چیزی میخوام مثل بیابونای بن تن! چطور اونا رو تکسچر میدن؟

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
شما همش رو نباید تکستچر کنی . اگر از بالا قراره رندر بشه میشه از تکنیک Composite استفاده کنید اگرم از نزدیکه شما باید فقط نزدیک رو با کیفیت تکستچر کنی

intel_amd

Active Member
حالا اگر توی بازی باشه و کاربر بخواد همه جا بره باید همش با کیفیت باشه؟
تکسچری که با مادباکس به صورت رنگ آمیزی میشه روی جسم انداخت داخل موتورهای بازی شناسائی میشه؟

LinkinForEver

برای بازی قضیه فرق میکنه .
توی بازی ما از تایل ها غیر تایل میسازیم مثل 5 یا 6 نوع خاک میسازیم و چمن ، بعد با Vertex Color اونارو ماسک و Mix میکنیم .

تکسچری که با مادباکس به صورت رنگ آمیزی میشه روی جسم انداخت داخل موتورهای بازی شناسائی میشه؟
خیر . موتور های بازی در حال حاضر از pTex پشتیبانی نمی کنند اما به زودی چرا .

intel_amd

Active Member
برای بازی قضیه فرق میکنه .
توی بازی ما از تایل ها غیر تایل میسازیم مثل 5 یا 6 نوع خاک میسازیم و چمن ، بعد با Vertex Color اونارو ماسک و Mix میکنیم .

خیر . موتور های بازی در حال حاضر از pTex پشتیبانی نمی کنند اما به زودی چرا .

یک شکل تکراری کل زمین نمیخام پر شه همونطور که گفتین مثلا بعضی جاها سبز رنگ بعضی جاها یک رنگ دیگه زمین و بعضی جاها یک رنگ دیگه زمین بشه حالا این ماسک و میکس نمیدونم منظورتون چیه
میشه یک فایل نمونه از اینی که گفتین بذارید؟ ورتکس پینت منظورتون خود ترین یونیتی که نیست چون من اونو بلدم اما چیز غیر اون یعنی با مکس منظورمه

LinkinForEver

من با مکس منظورم هست .
به زودی مقاله ی Unity رو در Mostafa3D پخش میکنم در اونجا میتونید ببنید .

elya3

Well-Known Member
شما قسمت بیابون فیلم تن تن رو ببینین اونا واقعا با چی همچین بیابونی رو زدن؟ حتی بیابونش پویا هست. رد پا میمونه و گردو قبار و غیره حالا من نمیخوام پویا باشه ولی تکسچرش در اون حد باشه

Hidden Dragon

کاربر فعال
با سلام،

آیا به نظر شما آیا درست است که انسان ( ارسطو - سریال پایتخت ) آب در کوزه باشه و تشنه لب بگرده ( نقل قول نمیدونم از کی ... )

در منوی پیشنهادی قسمت اول و دوم مطبخ خانه سه بعدی پیشنهاداتی قرار داشت و داره که میتونه حسابی تو ساخت اینگونه موضوعات به شما کمک کنه

خداییش جاش هست بگم : گفتم یا نگفتم..گفتم یا نگفتم .. گفتم یا نگفتم ( جیگر _ سریال کلاه قرمزی ) که تو نظر سنجی شرکت کنید.. پس تا دیر نشده در نظر سنجی قسمت دوم مطبخ خانه سه بعدی شرکت بفرمایید...

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا