ساخت برنامه ی پرسش سوالات بصورت تصادفی

با سلام
1- میخواستم صفحه ای درست کنم که توی اون چند تا جمع و تفریق داشته باشه و اگه کاربر مثلا از 10 تا عمل چمع و تفریق به 7 تا تونست درست پاسخ بده بتونه یه فیلمی رو مشاهده کنه
ضمن اینکه اون اعداد به صورت random عوض شه مثلا اگه اولین عمل 2+5 بود و دفعه بعد که کاربر وارد صفحه شد اولین عمل دیگه 2+5 نباشه
لطفا کدهاشو البته هر کس یاد داره کامل برام قرار بده
2 - میخواستم به سرچ در برنامه ام قرار بدم طوری که مثلا اگر من 10 تا text داشته باشم عبارت مورد نظر رو از توی این 10 تا text جستجو کنه
-----------------------------------
لطفا بگید چه کدهایی بنویسم با پلاگین نگید چون کار کردن با پلاگین رو یاد ندارم و باد گرفتنش هم برام سخنه!!!
با تشکر:rose:

msnv

Well-Known Member
سلام علیکم
نمونه زیر رو دقیقا مطابق با نیازتون نوشتم

مجددا آپلودش کردم
اون دکمه جدید که فشار بدین هردفعه شماره های جدید میان، خودتون میتونین مطابق با نیازتون جای textboxها رو تغییر بدین

موفق باشید

پیوست ها

• prev.JPG
    prev.JPG
    29.8 کیلوبایت · بازدیدها: 35
  • smpl.rar
    148.6 کیلوبایت · بازدیدها: 143
آخرین ویرایش:
خیلی ممنون ولی ...
اول اینکه دانلود کردم اجرا نمیشه !!!
دوم اینکه میخوام به این شکل باشه
مثلا : =8+9 و جلوی مساوی یه textداشته باشه
سوم اینکه اعداد بعد از هر بار اجرا تغییر کنن (Random)

msnv

Well-Known Member
سلام
اين كار را خيلي راحت تر ميشه باتر كيب mmbو visual basic انجام داد .
با بيسيك اين قسمت از برنامه خودت را پياده كن كه هر وقت به سوالات پاسخ درست داد برنامت يه فايل را در مسير خاصي بسازه ، حالا بيلدر قبل از بازكردن ويدئو اين فايل را بررسي كنه . اگر بود ويدئو را اجرا كنه
من قبلاً اين كارو كردم و جواب داده

همانگونه که میدانیم اگه mmb خود جوابگوی ماست لازم نیست از برنامه بیرونی برای اینکار استفاده کنیم چه بسا که اجرای یک برنامه از بیرون سرعت پیشرفت برنامه مون را هم کاهش میدهد:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا