ساخت برنامه با sql server ?

apadana34

Member
من یک برنامه مدیریت ارتباط با مشتری بانکی می خواستم درست کنم که تحت شبکه محلی باشه و بتونند چندکاربر
بش دسترسی داشته باشند . اما می خواستم بدانم برنامه نویسی بوسیله زبانی این کار را بکنم . می خواستم بدانم
صرفا با اس کیو ال سرور و امکاناتی که در ان داره می تونم هم ظاهر یعنی فرمهای برنامه و هم جستجو در بانک یعنی
پشت پرده برنامه ام را بسازم . اگه می شه منبعی را می شناسید که کارمو جلو بندازه و مخصوص این کار باشه تا بهم معرفی کنید

ARAsoftware

Member
بهترین نرم افزار حال حاضر دنیا در زمینه برنامه نویسی ارتباطی و اتوماسیون اداری Power Builder هستش که با امکانات فوق العاده زیادش به راحتی این برنامه هارو پیاده سازی میکنه!
ولی متاسفانه تو ایران زیاد شناخته شده نیست!
( خود منم دو روز پیش از استادمون اسمشو شنیدم و 2ساعت داشت درباره امکاناتش صحبت میکرد )

آخرین ویرایش:

apadana34

Member
می شه بیشتر در موردش توضیح بدید . ایا این نرم افزار نیازهای من را که گفتم برطرف می کنه ؟
ایا احتیاج به کدنویسی با زبان خاصی دارد . من نمی خوام با زبان خاصی کد نویسی کنم.

apadana34

Member
نکته ای که می خواستم بدانید اینکه من برنامه ام باید تحت شبکه محلی باشه یعنی می خوام فقط چند کاربر که
سیستمشون باکابل به هم شبکه است بتوانند باش کار کنند . نمی خوام تحت وب باشه . ایا با این نرم افزار می شه این کار را کرد.

ARAsoftware

Member
همون طور که گفتم منم تازه با این نرم افزار آشنا شدم!
شما یه سر به سایت sybase بزنی شاید جواب سوالات رو پیدا کنی

منم این هفته از استادمون میپرسم نتیجه رو بهتون میگم

ARAsoftware

Member
آقا من رفتم پرسیدم، استادمون فرمودن که کاملا تحت شبکه کار میکنه و همچنین تمام دیتابیس های موجود رو هم پشتیبانی میکنه ( به صورت گرافیکی )

apadana34

Member
ممنون . ولی من تا حالا اسم این نرم افزار را نشنیده بودم . اگه تونستی باز راهنمایی کن در این خصوص

ARAsoftware

Member
تو پست اولمم گفته بودم که این نرم افزار توی ایران خیلی کم شناخته شده

ولی در کل واسه اینکه یه برنامه بسازی باید به کد نویسی مسلط باشی، چون همون طور که اسمش روشه برنامه نویسیه، و شما باید مهارت نوشتن برنامه رو داشته باشی چون یه برنامه هرچقدر هم که محیط گرافیکی داشته باشه و احتیاج کمی به کدنویسی داشته باشه بازم تمام نیاز های یه برنامه نویس رو جواب نمیده

MDP

Well-Known Member
سلام.
خیر.SQL Server فقط یک Engine برای ذخیره اطلاعات هست و کاری به UI نداره.
شما با برنامه نویسی به زبان های مختلف میتونید به اطلاعات ذخیره شده در SQL دسترسی داشته باشید.

موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا