ساخت بازی در c++ ( خواهش میکنم کمکم کنید)

mahbod_kalkal

New Member
سلام دوستان .
من تازه شروع به کار با c++ کردم و موعد ازمون رسیده . بهم گفتن یه برنامه بنویسم که یک نوع بازی هم هست که همه بازی کردن مطمئنا .
داستان از این قراره که ما چند تا اسم به کامپیوتر یاد میدیم . بعد کامپیوتر به صورت random یکی را انتخاب می کند و به جای نمایش کاراکتر های اون کلمه برای ما خط ( - ) چاپ می کند و ما باید حدس بزنیم کلمه چیه طوری که باید حروفی که فکر میکنیم در کلمه حضور دارد را وارد کنیم . اگر درست بود و همچین حرفی در کلمه بود که کامپیوتر ان حرف رو سر جای صحیحش جای گزین می کند ولی اگر غلط بود و حرف درون کلمه نبود ان را زیر خط ها چاپ می کند و هر زمان که تعداد حرف های زیر خط ها ( حرف های اشتباه ) به تعداد خطها که در اصل تعداد کاراکتر های کلمه هست برسد ما می بازیم .

از حضورتون خواهش می کنم بهم بگید چه کار کنم و یا سایت و txt بهم بدید که توش نوشته شده باشه .
همه سرنوشت من به این وابستست.

مثال : کلمه انتخابی کامپیوتر akbar
- - - - -

برای مثال ما حرف sراوارد می کنیم

- - - - -
s
و بعد حرف k را وارد می کنبم

- - - k -
s

MnavidM

Active Member
خب دوست عزیز ، در نوشتن چه قسمتی از برنامه مشکل دارید.

زیاد سخت نیست ، بگید برای کدوم قسمتش توضیح می خواید.

موفق باشی.

mahbod_kalkal

New Member
والا راستش رو بخواهید اصلاً نمی تونم بنویسیم چون سر کلاس ها نبودم اصلاً فقط می خوام امتحانش رو قبول بشم بعد خود آموز بخونم . حقیقتاً دنبال برنامه نوشته شدش میگردم .

mahbod_kalkal

New Member
سلام ، من با سختی تونستم برنامه را تا حدی بنویسم ولی به یک مشکل خوردم که اگر لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم ، من تو این برنامه به کامپیوتر 30 تا اسم یاد دادم ولی برای انتخاب تصادفی و نوشتن دستور ( Random ) دچار مشکل شدم ، خواهش می کنم در نوشتن این دستور که میان 30 تا اسم یکی را به دلخواه انتخاب کند کمکم کنید . یا علی .

MnavidM

Active Member
یه آرایه تعریف کن و بعد اسم ها تو بزار توش .

حالا یک عدد رندوم بدست بیار و بعد عدد بدست اومده رو به عنوان اندیس آرایه بهش بده.

کد:
char myar[5][30]=("Ali","Navid","NNN","BBB","ZZZ");
char myname[10];

r=rand(); // ya r=rand(50);

strcpy(myname,myar[r]);

d@nyal

Member
والا راستش رو بخواهید اصلاً نمی تونم بنویسیم چون سر کلاس ها نبودم اصلاً فقط می خوام امتحانش رو قبول بشم بعد خود آموز بخونم . حقیقتاً دنبال برنامه نوشته شدش میگردم .
جسارتا به نظر بنده اینکارتون اصلا خوب نیس.
البته نه اینکه به کسی زحمتی بشه ها ... نه .
اینجا کلی برنامه نویس داره که اینی که گفتی یک ربع هم وقتشو نمیگیره .
مسئله اینه که با اینجور مسائل انجمنی که اسمش بخث و تبادل نظر درباره ی مسائل برنامه نویسی و رفع اسگال هستش رو باید بذارن انجن سورس های آماده. ( و این یه جورایی به توهین به انجمن، مدیر ، و فعالانش هستش)
-------
بنابرین در کمال احترام و دوستی ازتون خواهش می کنم که سعی خودتون رو بکنید و هر جا مشکلی پیش اومد رو اینجا مطرح کنید. (نوید هم که کلیت مطلب رو گفتش)

خیلی خیلی موفق باشد.

جدیدترین ارسال ها

بالا