tafrehzan
Member
سلام
میخواستم در این مبحث ساخت بازی را پیگیری کنم البته با کمک شما دوستان
این بازی بصورت ساده ولی با گرافیکی قابل قبول خواهد بود اینجا جایی است که شما همه چیز را یاد میگیرید چون ساخت بازی عوامل مختلفی را در خود دارد که شما با دنبال کردن آموزشها به نکته های آن پی می برید
برای شروع من مراحلی را که در ساخت این بازی میخواهیم انجام بدیم شرح میدم
موضوع بازی دوئل کردن دو نفر بصورت آنلاین
1-پیکر بندی اطلاعات
2- ساخت گرافیک بازی
3- صدا گذاری و افکت
4- نور و دوربین
5- برنامه نویسی
و...
شروع کار :
برای ساخت بازی بصورت آنلاین نیاز به یک رابط برای ارتباط برقرار کردن با سرور و ردوبدل کردن اطلاعات با آن را داریم برای این کار از زبان ایکس ام ال استفاده میکنیم که بسیار راحت و ساده است
ابتدا اطلاعاتی را که می خواهیم در بازی ردو بدل کنیم را مشخص میکنیم
1-نام افراد
2-رمز عبور
3- امتیاز
اطلاعات بازی
مختصات بازیکن
سرعت موس
جابجایی فرد
زمان + متعلقاتش
نوع حمله
دفاع
و....
برای اینکه بتونن دونفر با هم دوئل کنند ابتدا مختصات و نوع حمله به سرور داده میشود و همان موقع سرور با استفاده از اطلاعات دریافتی از طرف مقابل اطلاعاتی مبنی بر برخورد و یا دفاع را به طرف مقابل ارسال میکند
گرافیک بازی را میخواهیم بیشتر از طراحی استفاده کنیم برای اشخاص هم فکر کنم هر کسی بتواند از آواتار آی دی یاهوی خودش در بازی استفاده کند بهتر باشه
لطفا کسانی که در این زمینه کار کرده اند و یا میتوانند فعالیت کنند آموزشهای مرتبط را قرار دهند تا دوستان اطلاعات بیشتری در این زمینه کسب کنند
میخواستم در این مبحث ساخت بازی را پیگیری کنم البته با کمک شما دوستان
این بازی بصورت ساده ولی با گرافیکی قابل قبول خواهد بود اینجا جایی است که شما همه چیز را یاد میگیرید چون ساخت بازی عوامل مختلفی را در خود دارد که شما با دنبال کردن آموزشها به نکته های آن پی می برید
برای شروع من مراحلی را که در ساخت این بازی میخواهیم انجام بدیم شرح میدم
موضوع بازی دوئل کردن دو نفر بصورت آنلاین
1-پیکر بندی اطلاعات
2- ساخت گرافیک بازی
3- صدا گذاری و افکت
4- نور و دوربین
5- برنامه نویسی
و...
شروع کار :
برای ساخت بازی بصورت آنلاین نیاز به یک رابط برای ارتباط برقرار کردن با سرور و ردوبدل کردن اطلاعات با آن را داریم برای این کار از زبان ایکس ام ال استفاده میکنیم که بسیار راحت و ساده است
ابتدا اطلاعاتی را که می خواهیم در بازی ردو بدل کنیم را مشخص میکنیم
1-نام افراد
2-رمز عبور
3- امتیاز
اطلاعات بازی
مختصات بازیکن
سرعت موس
جابجایی فرد
زمان + متعلقاتش
نوع حمله
دفاع
و....
برای اینکه بتونن دونفر با هم دوئل کنند ابتدا مختصات و نوع حمله به سرور داده میشود و همان موقع سرور با استفاده از اطلاعات دریافتی از طرف مقابل اطلاعاتی مبنی بر برخورد و یا دفاع را به طرف مقابل ارسال میکند
گرافیک بازی را میخواهیم بیشتر از طراحی استفاده کنیم برای اشخاص هم فکر کنم هر کسی بتواند از آواتار آی دی یاهوی خودش در بازی استفاده کند بهتر باشه
لطفا کسانی که در این زمینه کار کرده اند و یا میتوانند فعالیت کنند آموزشهای مرتبط را قرار دهند تا دوستان اطلاعات بیشتری در این زمینه کسب کنند
آخرین ویرایش: